Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 20:55 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Nowi lokatorzy mają się dobrze ,rudo -biały kocurek jest świetny mruczy jak traktor jak tylko do niego podchodzimy.Biało -czarny też świetny ,bawią się ,polują na siebie zostały odrobaczone.Gotowe do nowych stałych domków . Koteczka już stabilna ,rana wygląda dużo lepiej,ładnie zjada i rośnie próbuję już bawić się z kolegami ,ma jeszcze otrzymać dwa zastrzyki z antybiotyku i myślę ,że będzie dobrze.Maciek zachowuję się jak król wśród moich kotów.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 28, 2010 22:14 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

horacy 7 pisze:Nowi lokatorzy mają się dobrze ,rudo -biały kocurek jest świetny mruczy jak traktor jak tylko do niego podchodzimy.Biało -czarny też świetny ,bawią się ,polują na siebie zostały odrobaczone.Gotowe do nowych stałych domków . Koteczka już stabilna ,rana wygląda dużo lepiej,ładnie zjada i rośnie próbuję już bawić się z kolegami ,ma jeszcze otrzymać dwa zastrzyki z antybiotyku i myślę ,że będzie dobrze.Maciek zachowuję się jak król wśród moich kotów.

:1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro cze 30, 2010 12:44 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Maciuś pojechał do nowego domku :ryk:

Nowa właścicielka Maciusia to bardzo miła i ciepła osoba.Wierzymy,że Maciusiowi będzie dobrze,że będzie rozpieszczany i kochany.Pani obiecała przysyłać fotki :wink:

Zostałyśmy obdarowane jedzonkiem,kocykiem i pieniążkami dla następnych kotów za co serdecznie dziękujemy.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro cze 30, 2010 13:23 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

:dance: :dance: :dance:

Bardzo bardzo się cieszę. I gratuluję tak udanej adopcji.
No i oczywiscie z niecierpliwością oczekuję na zdjęcia jak się Maciuś zaaklimatyzował w nowym domku.

Kochane kocisko :) Dobrze, że na Was trafiło i po nitce do kłębka znalazło swój wlasny, wymarzony, prawdziwy dom :)

A tak z ciekawości, jak sie zachowywał przed wyjazdem? Wszedł grzecznie do kontenerka, było mu chociaż trochę smutno? ;)

Nowej Duzej Maciusia :aniolek:
To bardzo miły gest z tym jedzonkiem i resztą.
Życzę wszystkiego dobrego.

Dziewczyny, pamietacie to pierwsze zdjecie Maciusia na siatce, jak się wdrapywał?... Myślałam, że mi serce wtedy pęknie... Dziękuję losowi za takie zakończenie
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 30, 2010 15:04 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Tak,pamiętam go w schronisku.....szok,że tyle wspaniałych Maćków marnuje się w takich miejscach.Na szczęście nasz Maciuś dostał szansę na wspaniały dom :wink:

A co zachowania Maćka przed wyjazdem,to był pełen luz :)
Najpierw został wygłaskany przez nową pańcię,potem zebrało mu się na zabawę,ale ogólnie był leniwy i śpiący(chyba przez ten upał)do kontenerka wszedł ładnie,wyciągnął się i tyle.
Za to Basia poszła sobie kupić jakiś fatałaszek na te smutki pożegnalne :lol:

ACHA13

Post » Śro cze 30, 2010 15:06 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

ale super :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Śro cze 30, 2010 15:17 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Obecny stan konta kociaków:
Było 200+100+55(z mojego bazarku)=355 :wink:
Dodatkowo Granula zrobiła bazarek za co dziękujemy :1luvu: ale myślę,że my na razie sobie poradzimy,a pieniążki z bazarku Granuli niech wspomogą te drugie kociaki w potrzebie na które także zbiera Granula :wink:

ACHA13

Post » Śro cze 30, 2010 18:37 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Tak się cieszę ,że Maciusiowi udało się znaleźć wspaniały domek .Oczywiście na razie tęsknię za nim bo się do niego przywiązałam ,ale myślę ,że w nowym domku będzie bardzo szczęśliwy .Tak sobie dzisiaj uzmysłowiłam ,że tak naprawdę przypadek sprawił ,że weszłam wtedy na kociarnie i go zobaczyłam,byłyśmy wtedy zrobić zdjęcia suni ,która przybłąkała się do mojej pracy ,a później trafiła do schroniska.Tak zobaczyłyśmy Maćka ,który zrobił na nas ogromne wrażenie.Maciek nauczył mnie jednego ,że warto pomagać dorosłym kotom ,dotychczas myślałam ,że one nie mają szans na adopcję, cieszę się ,że jest inaczej.Widocznie musiał trafić na drugi koniec Polski,aby znaleźć miłość,bo w naszym mieście tułał się wśród ludzi i nikt go nie wypatrzył.Teraz już smęcę ,ale jestem szczęśliwa ,że stanął mi na drodze ,że dane było mi obcowanie z tak wspaniałym kotem.Dziękujemy Wam dziewczyny za pomoc finansową ,ogłoszeniową bo same byśmy sobie nie poradziły.Tak już kilka kotów grzeje dupki w nowych domkach.Teraz czekamy tylko na fotki naszego Maciusia i życzymy szczęścia właścicielce i Maciusiowi.My będziemy wypatrywać zdjęć i podziwiać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 30, 2010 20:29 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Cały czas ogłaszam nowy nabór, który do Was trafił ;)
Jak będzie potrzebna jakakolwiek pomoc, dajcie znać.

Uwielbiam wszystkie koty, bez względu na kolor futerka, wiek itd, ale te dorosłe najbardziej chwytają mnie za serce...Albo zaznały kiedyś domu i ktoś im go odebrał albo przeciwnie nie miały go nigdy i nie wiedzą co to znaczy własny człowiek, łóżko na którym można spać, własna miseczka... I tak źle i tak niedobrze...

A Maciusiowych fotek nie mogę się doczekać :)
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 01, 2010 14:18 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Info o Maćku w jego osobistym wątku. viewtopic.php?p=6148167#p6148167

:)

parooffka

Od: Pt maja 29, 2009 22:25

Post » Sob lip 03, 2010 12:33 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

A oto nowe fotki naszych tymczasowiczów:
Łatek-jest nieśmiały,ale ciekawski,inne koty i psy obserwuje z bezpiecznej odległości,w nowym miejscu potrzebuje trochę więcej czasu,aby się rozkręcić.Kuwetkowy
Obrazek

ACHA13

Post » Sob lip 03, 2010 13:38 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Radar-odważny,ciekawski,nie boi się innych zwierząt,szybko nawiązuje kontakt z człowiekiem,głośno mruczy;),kuwetkowy
Obrazek

I Gaja-cudowna koteczka,bardzo mądra,spokojna,zakończyła leczenie,została jeszcze niewielka opuchlizna w miejscu po wrzodzie-kuwetkowa.
Obrazek

ACHA13

Post » Sob lip 03, 2010 13:49 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

I wszystkie trzy:
Obrazek

ACHA13

Post » Sob lip 03, 2010 19:52 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Piekne koteńki, a Gaja to prawdziwa dama-elegantka, dobrze, że udało się wam wyleczyć jej nóżkę :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 03, 2010 21:03 Re: Koty ze schroniska potrzebują leczenia,dt i ds - SZCZYTNO!!!

Zaktualizowałam allegro o nowe fotki i opisy. Dodałam też ogłoszenie z Gają.

Teraz tylko :ok: za domki.

Jeśli w jakikolwiek sposób będę mogła pomóc to proszę o info.
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]