CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 13, 2012 19:13 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Trzy czarnuszki - jedna dziewczynka i dwóch chłopców - urodzone 22.02.2012 roku szukają dobrych domków. Obecnie przebywają w Warszawie, są odrobaczone i kuwetkowe. Osoby zainteresowane adopcją proszone są o kontakt pod numer 22 666 84 59

Obrazek

Teba

Od: Wto paź 11, 2005 22:26

Post » Wto kwi 17, 2012 16:26 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Ja przedstawię Stasia
( kliknij na miniaturkę)
Obrazek
Staś urodzony 9-08-2011r na ogródkach działkowych. Pod koniec grudnia zgarnęłam kotka do domu.
Na dzień dzisiejszy kotek zdrowy zaszczepiony, wykastrowany, ma książeczkę zdrowa.
W pełni kuwetkowy.
Stasiulek to ciekawski kociak, skory do zabawy z ludziem i z innymi kotami.
więcej zdjęć na viewtopic.php?f=13&t=137205.
telefon kontaktowy 504963219
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro maja 02, 2012 9:55 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Ładniutki ten Staś :) :ok: za dom!
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Śro maja 02, 2012 10:27 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

przypadkiem znów tu weszłam, proszę o aktualizację: Kropek i Bobi już od daaawnaaa w ds
:oops:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro maja 02, 2012 11:57 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Chciałabym dołożyć kolejną Czarną Perełkę:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
https://picasaweb.google.com/lh/photo/s ... directlink
"Negra to przepiękna , aksamitno czarna kotka o wspaniałym charakterze. Uwielbia być głaskana, najlepiej czuje się w towarzystwie człowieka. Może tez zamieszkać w domu z innym kotkiem. Negra do tej pory mieszkała na osiedlowym balkonie bez względu na pogodę, nawet w największe mrozy. W końcu trafiła pod opiekę fundacji i teraz czeka w domu tymczasowym na przyszłego właściciela, który pokocha ją na zawsze.

Negra ma ok. 2-3 lat. Jest zdrowa i wysterylizowana. To idealna kotka, która do szczęścia potrzebuje tylko kochającego człowieka."

kontakt w sprawie adopcji:
tel. 507 681 442
adopcjazwierzaki@o2.pl
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Czw maja 03, 2012 0:32 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

A ja mam kocurka długowłosego do adopcji... jego wątek tutaj
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Nie maja 06, 2012 20:24 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Czy dziewczynka ze zdjęcia na samej górze strony jest jeszcze do adopcji?

Ogólnie poszukuję młodej czarnej (bądź niebieskiej) kotki, chętnie przygarnę tokową :)

jaKasia

Od: Nie maja 06, 2012 20:21

Post » Czw maja 10, 2012 14:31 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

ech.... kocham czarnidelka, kochaaaaaaaaammmmmm :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ogrom kciukow za domki dla wszystkich :piwa: i za zdrowko :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 16, 2012 7:33 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Czarnuszki :mrgreen:
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Śro maja 16, 2012 15:24 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Teba pisze:Trzy czarnuszki - jedna dziewczynka i dwóch chłopców - urodzone 22.02.2012 roku szukają dobrych domków. Obecnie przebywają w Warszawie, są odrobaczone i kuwetkowe. Osoby zainteresowane adopcją proszone są o kontakt pod numer 22 666 84 59

Obrazek

Wszystkie maluchy już znalazły domy stałe.

Teba

Od: Wto paź 11, 2005 22:26

Post » Śro maja 16, 2012 15:29 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

gratuluje malenstwom i szczesliwie zakoconym domom :1luvu:

Kociara82

Post » Śro maja 16, 2012 15:30 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

millkaj pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Czarnuszki :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: sie dolaczam :)

Kociara82

Post » Śro maja 30, 2012 19:01 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Witam serdecznie
Oddam do adopcji ślicznego małego kociaka, co prawda jest bardziej biały niż czarny, to jednak chyba najlepiej pasuje do tego wątku. Na imię ma Kropek, z racji idealnie okrągłej kropki na boku. Ma również brata do adopcji - rudo-białego Albercika, jeśli ktoś chciałby wziąć kociaki razem byłoby świetnie. Kociaki urodziły się 11 kwietnia, w tej chwili oprócz mleka matki zaczynają same podjadać, potrafią już (nie zawsze celnie;) korzystać z kuwety. Kotki będą mogły trafić do nowego właściciela dopiero za jakiś czas, gdy będą mieć około 2 miesiące i przestaną pić mleko matki, ale proszę o kontakt jeśli ktoś jest zainteresowany maluchami :

nieaktualne już na szczęście :)
Ostatnio edytowano Nie cze 03, 2012 15:56 przez Agusiomaciek, łącznie edytowano 2 razy

Agusiomaciek

Od: Wto maja 29, 2012 15:19

Post » Śro maja 30, 2012 22:58 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Mam pytanie: czy ktoś ten wątek aktualizuje? bo jeśli nie to po co on jest, lepiej go zamknąć i usunąć, wątki "martwe" tylko zaśmiecają forum, tak uważam.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro maja 30, 2012 23:10 Re: CZARNUSZKOWO - zbiorczy wątek adopcyjny

Do adopcji w trybie bardzo nagłym mam 4 około tygodniowe kocięta porzucone przez matkę w naszej piwnicy. Nie mogliśmy oddać ich do schroniska, chociaż nie są nasze (mamy dwie własne kotki), bo chcemy znaleźć im prawdziwy dom. Maluchy wymagają karmienia butelką i stałej opieki przez jeszcze 2-3 tygodnie, czego niestety nie jesteśmy w stanie im zapewnić (jedynie do przyszłego czwartku - potem ja wyjeżdżam, jestem w domu tylko tymczasowo, rodzice do pracy, a brat do szkoły).
Mieszkam w okolicach Wrocławia/ Środy Śląskiej, chętnych do adopcji proszę o kontakt na maila: ala.laszczynska@gmail.com.

Trochę o samych zwierzakach:
są trzy kotki, wszystkie czarne, jedna całkowicie, jedna z białymi palcami i jedna z białą kreską na czole, oraz jeden kocurek - łaciaty, czarno-biały. Zdjęcia niedługo na facebooku: https://www.facebook.com/events/396285163747928 .

nidiah

Od: Śro maja 30, 2012 22:48

[poprzednia][następna]