+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 15:15 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Bona44 pisze:Dorotko jak Sheba po wyprowadzce Ramiego
czy już Cię kocha :1luvu:
ja dalej kciuki :1luvu: :1luvu: trzymam za domek dla niej

Oj Sheba smutna i zdziwiona całą sytuacją.
Znowu wprowadziła się do łazienki pod wanne.
Chociaz noc spędziła na krzesełeczku obok mojego łóżka - czyli tam gdzie zawsze.
Po mieszkaniu chodzi chyłkiem (nie wiem jakie h ch) i tak raczej nerwowo się rozgląda.
Rano pomraukiwała do mnie tak jakby się pytała a gdzie inne koty. A ja robię minę :twisted: i mówię zjadłam jak i ciebie zjem jak cię tylko złapę :ryk:
Tak to zostałyśmy 2 kobitki :ryk: .

Dzisiaj rozmawiałam z domkiem Raminka.
Nocka w miarę spokojna, trochę w nocy pomiaukiwał pod drzwiami, ale narazie najbardziej lubi wyglądać przez okienko (pewnie wypatruje cioci :twisted: )
Zaczyna też chodzić po mieszkaniu i szukać pieska jak mu się gdzieś zadekuje, ale miłości jeszcze niema, ale i nie ma tez nadmiernego strachu.
Romuś trzyma sunię w bezpiecznej wg niego odległości.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw maja 06, 2010 19:12 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Trzymamy kciuki za domek Ramolka :ok: A wy dwie kobietki, jak czujecie się samotne to może wam jakiegoś kociaka-chłopaka naraić :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt maja 07, 2010 7:27 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

mar_tika pisze:Trzymamy kciuki za domek Ramolka :ok: A wy dwie kobietki, jak czujecie się samotne to może wam jakiegoś kociaka-chłopaka naraić :wink:

No może od razu dwóch :ryk: - tylko żeby jeden chociaż gotował i sprzątał bo od :piwa: to ja jestem :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 07, 2010 7:44 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Chciałaby dusza do raju :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt maja 07, 2010 13:41 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Dorota Wojciechowska pisze:
mar_tika pisze:Trzymamy kciuki za domek Ramolka :ok: A wy dwie kobietki, jak czujecie się samotne to może wam jakiegoś kociaka-chłopaka naraić :wink:

No może od razu dwóch :ryk: - tylko żeby jeden chociaż gotował i sprzątał bo od :piwa: to ja jestem :ryk:

Takich modeli Dorotko to nie mamy :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 07, 2010 14:40 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

no Dorotko za te słowa już Cię lubię :ryk: :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt maja 07, 2010 14:57 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Bona44 pisze:No może od razu dwóch :ryk: - tylko żeby jeden chociaż gotował i sprzątał bo od :piwa: to ja jestem :ryk:

no Dorotko za te słowa już Cię lubię :ryk: :ryk:

:ok: :ok: :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 07, 2010 15:01 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Napisz jak dziewczyna Sheba się miewa i czy ty w tej spokojności się odnajdujesz czy ci nie smutno
bo jak Ci smutno to nowy :kotek: lub :piwa: na humorek

Bona44

Post » Sob maja 08, 2010 7:55 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

i witamy się z rana z kotką i Dorotką

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 08, 2010 15:36 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Bona44 pisze:Napisz jak dziewczyna Sheba się miewa i czy ty w tej spokojności się odnajdujesz czy ci nie smutno
bo jak Ci smutno to nowy :kotek: lub :piwa: na humorek

No cóż :piwa: to podstawa aczkolwiek niekoniecznie na smutki (ale np. do grila :1luvu: )
Co do nowego :kotek: i towarzysza dla smutnej Sheby to muszę troszke poczekać tak zachowawczo oczekując jak przebiegną adopcje.
A po ostatniej szlonej dawce :kotek: :kotek: :kotek: (w tym Tuni wariatuni) z niekłamaną radością rozkoszuję się ciszą i błogim lenistwem :D
Bo ja to raczej kanapowiec solunowiec :piwa: i śpioszek jestem :oops: :oops: :oops:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob maja 08, 2010 16:32 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Ciekawe czy w tej ciszy Sheba odwazy się na jakiś postęp :lol:
MIKUŚ

Post » Sob maja 08, 2010 21:43 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

MIKUŚ pisze:Ciekawe czy w tej ciszy Sheba odważy się na jakiś postęp :lol:

Postęp czy podstęp :?:
oto jest dobre pytanie
Mocno trzymam kciuki za Shebę i dalszą ją socjalizacje

Bona44

Post » Nie maja 09, 2010 10:38 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Poranne DZIEŃ DOBRY............... :kotek:
MIKUŚ

Post » Nie maja 09, 2010 15:01 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

MIKUŚ pisze:Ciekawe czy w tej ciszy Sheba odwazy się na jakiś postęp :lol:

No powiem tak - jestem zasmucona bo postępu nie ma wręcz bym powiedziała że jest wycof.
Sheba więcej czsu spędza w azience i pod wanną.
W nocy a i owszem śpi w pokoju na ulubionej podusi ale to tyle kontaktu z nią.
Narazie je, pije i kupoli do kuwety więc nie jest najgorzej.
inne koty chyba dodawały jej odwagi no a juz miłość do Ramzesa powodowała że Sheba rezygnowała ze strachu i wychodziła na pokoje.

Co do podstępu to Bono44 lepiej nie jakoś w przypadku Sheby podstęp źle mi się kojarzy (kupoleniem i sikoleniem na łóżko) :?
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie maja 09, 2010 17:41 Re: +++Kotki Dorotki+++ Sheba (DT) Ramzes i TUNIA !!!!(DS)

Dorotko może być tak, że Sheba nie będzie wcale przychodziła do człowieka i wchodziłą mu na kolana, znasz moją Lolkę jej to zajęło chyba z półtora roku, ale i tak nie jest do końca na 100% oswojona. Pozostało w niej dużo dziczka.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]