Ktoś pokochał rudego staruszka, który został na świecie sam.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob mar 20, 2010 19:17 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

róbcie, a co :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob mar 20, 2010 20:20 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

OK, ja dalam na warszawskim gumtree (mysle, ze wieksza szansa znalezc dom w Wawie niz w Lodzi...).

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z193267505

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Sob mar 20, 2010 20:28 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Dziewczyny dzięki :D
Już odpowiadam, Bonduś miał bardzo dużo ogłoszeń, pewnie część z nich już straciła ważność, postaram się poodnawiać, ale za każdą pomoc będziemy z Bondziem wdzięczni.
Cały czas ma allegro, jest na adopcjach i ma miau adopcjach, jest też na stronie schroniska.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob mar 20, 2010 20:29 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Dalam tez na innym forum, moze bedzie jakas reakcja... :roll:

margaretka2002

Post » Nie mar 21, 2010 1:56 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

iwcia pisze:Dziewczyny dzięki :D
Już odpowiadam, Bonduś miał bardzo dużo ogłoszeń, pewnie część z nich już straciła ważność, postaram się poodnawiać, ale za każdą pomoc będziemy z Bondziem wdzięczni.
Cały czas ma allegro, jest na adopcjach i ma miau adopcjach, jest też na stronie schroniska.

Ok. Poproszę o zdjęcia Bonda na email i jakiś opis - będzie mi łatwiej jak będę miała gotowca, tylko będę wrzucać ogłoszenia na portale.. Nie mam głowy już do opisywania kotów.. :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 21, 2010 5:53 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

oj, żeby ktoś wziął kotka...
a może wykorzystać opis i zdjęcia z 1 strony :roll:

izydorka

Post » Nie mar 21, 2010 11:34 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

a jak? Można jakoś ściągnąć zdjęcia z pierwszej strony wątku? Ja nie techniczna ani nie informatyczna jestem więc proszę o instrukcje. :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 21, 2010 11:44 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Marzenia11 podaj mi swojego maila to podeslę treśc ogłoszenia i zdjęcia :)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie mar 21, 2010 11:50 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

iwcia pisze:Marzenia11 podaj mi swojego maila to podeslę treśc ogłoszenia i zdjęcia :)

wysłałam pw

Marzenia11

Post » Nie mar 21, 2010 15:28 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Mam odpowiedz z gumtree. Iwcia, odbierz priv. :wink:

margaretka2002

Post » Nie mar 21, 2010 17:57 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Nie mar 21, 2010 18:03 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Jeszcze za wczesnie, zeby sie cieszyc, ale trzymamy... :ok:

margaretka2002

Post » Nie mar 21, 2010 18:32 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

:ok:

izydorka

Post » Pon mar 22, 2010 7:42 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

za wspaniały, pełen miłości domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Pon mar 22, 2010 11:08 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]