Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 8:43 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Wejaga, ja na tych serwisach, o których pisałas zrobie kotkom ogłoszenia dzis po południu. Jesli mozesz wczesniej, to zacznij. Niestety w czasie weekendu pracowałam, więc nie miałam czasu i siły siąść do komputera.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon lut 08, 2010 17:53 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Dałam ogłoszenia na razie na:
alegratka
gumtree
adopcjakota
e-zwierzak
adopcje.miau

Efciu na twój adres mailowy przyjdzie link do aktywacji ogłoszenia na e-zwierzak. Kliknij w niego.

I jeszcze jedno, zdjęcia zapisałam sobie z serwera, ale zapisują mi się tylko zdjęcia malutkie. W dużym rozmiarze, w jakim się otwierają na zapodajnet, nie chcą mi się zapisać. Być może nie potrafię tego zrobić. Gdybym miała większe zdjęcia, to mogę oczywiście pozmieniać ich wielkość w ogłoszeniach.

To idę dalej dawać. :)
I jeszcze cafeanimal i przygarnijzwierzaka

Gdybyście jeszcze miały pomysł, gdzie warto dać, to dorobię.
Obrazek

mimbla64

Post » Wto lut 09, 2010 10:19 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

O, a ja właśnie się zdziwiłam o co chodzi z tą aktywacją ogłoszenia w e-zwierzak :D
Myślę, że wystarczy ogłoszeń, na najważniejszych portalach są. Dziękuję Małgosiu :1luvu:
Dziś w nocy Bąbel napędził mi niezłego stracha. Miał straszną biegunkę i przy tym kilka razy zwymiotował. Już myślałam, że wylądujemy rano w lecznicy ale jak wstałam to hasał z innymi kotami, zjadł chrupki (choć mokrego nie chciał). Ufff! Muszę koniecznie go odrobaczyć. A Rysiek załapał gluta od Bąbla, ten kocina też ma ciąglę pod górkę :| Jak nie urok to... :evil:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro lut 10, 2010 10:51 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Śliczny Ewa ten twój nowy domownik. W dodatku imiennik mojego Skarba. :D

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Śro lut 10, 2010 12:13 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

kalla pisze:Śliczny Ewa ten twój nowy domownik. W dodatku imiennik mojego Skarba. :D

W zachowaniu przypominał mi Twojego urwisa (też taki śmiały i pieszczoch), dlatego pozwoliłam sobie "pożyczyć" imię :D
A jak Twój skarbek Kasiu, pewnie urósł? Masz jakąś aktualną fotkę?
Pozdrawiam Was cieplutko
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pon lut 15, 2010 9:54 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

W zachowaniu przypominał mi Twojego urwisa (też taki śmiały i pieszczoch), dlatego pozwoliłam sobie "pożyczyć" imię :D
A jak Twój skarbek Kasiu, pewnie urósł? Masz jakąś aktualną fotkę?
Pozdrawiam Was cieplutko[/quote]
Mój Bąbel to już prawdziwy kocur. Z małej puchatej kuleczki zamienił się w pięknego kocura. Zachowanie ma nadal kocięce. Bałagani i tuli się na przemian. Pewnie niedługo pozbawię go klejnotów. Postaram Ci się przesłać jakąś jego aktualną fotkę. Ale oczywiście zapraszamy na Tarchomin na kawkę. Żadne zdjęcie nie odda jego uroku i tego mruczenia :wink: Wystarczy go dotknąć, a już załącza traktorek. Wyjątkowa gaduła z niego. Zawsze chce być jak najbliżej mnie. W tym są obydwoje z kotką bardzo podobni. Również pozdrawiamy cieplutko :D

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Pon lut 15, 2010 19:15 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewa, jak tam Twoje tymczasy? Ile ich teraz zostało? Czy ktoś dzwoni w sprawie adopcji?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pon lut 15, 2010 19:47 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ja dostałam maila w sprawie czarnej, napisałam, żeby dzwonili do Efci.

Wejaga koty nie mają zrobionego ogłoszenia na adopcje.org. Ja jakoś nie potrafię współpracowac z nimi. Czy mogłabyś zrobić tam ogłoszenia Czarnej i Rysiowi? Jesli nie, to się przemogę i spróbuję.
Obrazek

mimbla64

Post » Pon lut 15, 2010 21:22 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

mimbla, na adopcjach jest najfajniej i duża skuteczność. Sporo ludzi dzwoni właśnie z ogłoszeń na tym portalu. Można też wstawiać filmiki. Kiedyś wstawianie tam ogłoszeń było trudne, teraz nie. Tylko nie pisz informacji typu szczepienia, kastracja, odrobaczenie etc., bo te informacje są tam w punktach.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon lut 15, 2010 21:25 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

A które kotki mają ogłoszenia? Ryś i Czarna razem?
mimbla, zmień te miniaturki na duże zdjęcia. Nie po to robiłam tę sesję :evil:

gosiar

Post » Pon lut 15, 2010 21:30 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

mimbla64 pisze:Ja dostałam maila w sprawie czarnej, napisałam, żeby dzwonili do Efci.

Wejaga koty nie mają zrobionego ogłoszenia na adopcje.org. Ja jakoś nie potrafię współpracowac z nimi. Czy mogłabyś zrobić tam ogłoszenia Czarnej i Rysiowi? Jesli nie, to się przemogę i spróbuję.

Aha, i może podajcie w ogłoszeniach nr tel. i maila do Ewy, a nie do siebie. Często ludzi takie przekierowywanie zniechęca. Wiem, wiem, dobry domek będzie się dobijał, ale... nie zawsze.
Napiszcie mi też, gdzie kociaki mają ogłoszenia i może podeślijcie jakieś linki, proszę.

gosiar

Post » Wto lut 16, 2010 9:40 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

W ubiegłym tygodniu było nawet sporo telefonów w sprawie kotów ale żaden nie okazał się "konstruktywny" :? Najlepszy był ten: chłopak chce kotka na walentynki dla swojej dziewczyny, bo kilka dni wcześniej jej kocurek został rozjechany przez samochód :evil:
Teoretycznie mam do oddania dwa koty: Ryśka i Małą-Czarną (bo praktycznie to jest jeszcze Bąbel i druga czarna, ale na tę dwójkę cierpliwie czeka domek: Bąbel ma biegunkę a u kotki podejrzewam grzybicę 8O ) i nie ukrywam, zresztą mówię o tym ludziom, że chciałabym oddać tę dwójkę razem, ale póki co chętnych na dwa nie ma :(
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Wto lut 16, 2010 9:43 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

kalla pisze: Ale oczywiście zapraszamy na Tarchomin na kawkę.

Kasiu, dziękuję za zaproszenie, chętnie wpadnę na kawkę, ae poczekam jak w końcu przestanie sypać (choć z drugiej strony jak zacznie się to wszystko topić to pontonem będę sie przemieszczać, nie autkiem :roll: )
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Wto lut 16, 2010 10:03 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

gosiar pisze:
mimbla64 pisze:Ja dostałam maila w sprawie czarnej, napisałam, żeby dzwonili do Efci.

Aha, i może podajcie w ogłoszeniach nr tel. i maila do Ewy, a nie do siebie. Często ludzi takie przekierowywanie zniechęca. Wiem, wiem, dobry domek będzie się dobijał, ale... nie zawsze.
Napiszcie mi też, gdzie kociaki mają ogłoszenia i może podeślijcie jakieś linki, proszę.

Gosiar w ogłoszeniach są oczywiście podane dane kontaktowe do Efci, maila do mnie ludzie przysłali z automatu, bo konto jest moje.
Obrazek

mimbla64

Post » Czw lut 18, 2010 3:36 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

a ja przypominam o wątku podlinkowanym w moim podpisie- regularnie wstawiam świeżych chętnych, oczywiście do wybadania (no chyba, że ktoś ewidentnie nie rokuje, to rezygnuję z umieszczania go w wątku) :) trzymam kciuki :)
Ostatnio edytowano Czw lut 18, 2010 3:37 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 2 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]