Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2020 14:12 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

ewar pisze:
mir.ka pisze:ale tylko Cię spisali?

Tak, ja się od razu przyznałam do winy :mrgreen: Mandatu nie wypisali, naprawdę byli sympatyczni.
Mogę spokojnie zjeść obiad, bo już moje czarne cudo dostało jeść.
ObrazekObrazek
Miskę z wodą mu też dałam.
Butelka dla ptaszków uzupełniona, słonina wisi, do jutra im wystarczy. A butelka jest urody mizernej, ale spełnia swoje zadanie.
Obrazek
Ta nowa powinna być ładniejsza.

czekam ,żeby zobaczyć co to za specjalna butelka
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 26, 2020 14:14 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Duża, szeroka, więcej ziarenek się zmieści. Nie mogę powiesić jakiejś ogromnej, bo krzaczki są dość niskie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 27, 2020 10:26 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lis 27, 2020 10:37 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Dziękuję :1luvu:
Atol nakarmiony dzisiaj przez siostrę :lol: Może przyjdzie też do Kulek. Przemiły kotek z niego. Martwię się nieobecnością kociej mamy, wciąż jednak mam nadzieję, że się pojawi. Zaraz będę szykować jedzonko, czekam też na kuriera, mam być DPD, a on przyjeżdża przed południem.
Ptaszki nakarmione, nalałam też wody, bo zamarzła w misce. Trudny to czas i dla ludzi i dla zwierząt.

ewar

Post » Pt lis 27, 2020 10:38 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

ewar pisze:Dziękuję :1luvu:
Atol nakarmiony dzisiaj przez siostrę :lol: Może przyjdzie też do Kulek. Przemiły kotek z niego. Martwię się nieobecnością kociej mamy, wciąż jednak mam nadzieję, że się pojawi. Zaraz będę szykować jedzonko, czekam też na kuriera, mam być DPD, a on przyjeżdża przed południem.
Ptaszki nakarmione, nalałam też wody, bo zamarzła w misce. Trudny to czas i dla ludzi i dla zwierząt.

a jeszcze zimy nie ma :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lis 27, 2020 10:42 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Straszą opadami śniegu. W zeszłym roku nic prawie nie padało, może przyroda zechce nadrobić? :wink: Gucia uwielbia łapać płatki śniegu, oczywiście przez szybę :lol: W zeszłym roku nie miała okazji.

ewar

Post » Pt lis 27, 2020 10:54 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

ewar pisze:Straszą opadami śniegu. W zeszłym roku nic prawie nie padało, może przyroda zechce nadrobić? :wink: Gucia uwielbia łapać płatki śniegu, oczywiście przez szybę :lol: W zeszłym roku nie miała okazji.

podobno w weekend ma coś poprószyć
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lis 27, 2020 13:22 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Koty wpędzą mnie w ciężką depresję :( Podjechałam do Kulek i nie było ŻADNEGO kota. Nawet Lila nie przybiegła. Odrobinę mięsa spod podłogi zniknęło, ale kota nie widziałam.Tyle. Byłam u siostry, zawiozłam jej karmę dla kotów i kiedy wracałam to wstąpiłam do Kulek jeszcze raz. To samo, żadnego kota nie było. Martwię się bardzo. Czyżby wolały przespać zimno?
Mój czarnuszek jednak był. Dostał solidną porcję, wszystkiego po trosze, ma wybór. Ptaszkom już dosypałam, mogę wziąć się za obiad dla siebie.
waanka, bardzo dziękuję za pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Pt lis 27, 2020 19:40 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Ale że tak całkiem żadnego? No to faktycznie... Oj koty, koty... Poprawcie się!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Sob lis 28, 2020 7:59 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Żadnego :( . Pamiętam, że lata temu też tak bywało pod hutą. koty przychodziły co drugi dzień, tak jakby wolały siedzieć w cieple, nie wychodzić na zewnątrz, przesypiać zimno. Dzisiaj podjadę, może coś się pokaże.

ewar

Post » Sob lis 28, 2020 9:11 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lis 28, 2020 10:24 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Obrazek
Ewa już napewno po zakupach i wizytach pod Hutą.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lis 28, 2020 11:29 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Po zakupach tak, ale dopiero się wybieram do Kulek.

ewar

Post » Sob lis 28, 2020 13:25 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

Byłam u moich Kuleczek. Pojawiła się Lila, widziałam też w krzaczkach kocią mamę, która czkała aż odjadę i szybciutko pobiegła pod drugi transformator. Burasa nie było, innych kotów też nie widziałam. Jedzenie znika, miski wylizane, tylko ta karma Kitty z Biedronki nie cieszy się wzięciem, nie wiem dlaczego. Kotów Doroty też nie było, ale dzisiaj trochę pada, jest paskudnie, może nie chcą opuszczać ciepłego miejsca. Mój śliczny czarnuszek przycupnął sobie na murku i czekał na jedzenie. Akurat wracałam do domu, jedzenie miałam, nałożyłam pełną miskę, nie muszę drugi raz wychodzić. Ptaszki też mają co jeść. Do jutra mam spokój.

ewar

Post » Sob lis 28, 2020 13:40 Re: Koty z Hucianego Grodu.Pusia za TM.

ewar pisze:Byłam u moich Kuleczek. Pojawiła się Lila, widziałam też w krzaczkach kocią mamę, która czkała aż odjadę i szybciutko pobiegła pod drugi transformator. Burasa nie było, innych kotów też nie widziałam. Jedzenie znika, miski wylizane, tylko ta karma Kitty z Biedronki nie cieszy się wzięciem, nie wiem dlaczego. Kotów Doroty też nie było, ale dzisiaj trochę pada, jest paskudnie, może nie chcą opuszczać ciepłego miejsca. Mój śliczny czarnuszek przycupnął sobie na murku i czekał na jedzenie. Akurat wracałam do domu, jedzenie miałam, nałożyłam pełną miskę, nie muszę drugi raz wychodzić. Ptaszki też mają co jeść. Do jutra mam spokój.

może inne koty przyszły z opóźnieniem
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]