Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 8:35 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

To jest właśnie mój koszmar, którego nigdy by mnie chciała przeżywać :roll: Tym bardziej, że ja mieszkam na parterze i dodatkowo często, gęsto drzwi od podwórka są otwarte :evil:

A po tym jak Felix przestał sam wychodzić, bo przyuważyłam go jak poleciał na ulicę, zamiast tylko po działkachach chodzić ,które są praktycznie na podwórku - raz się zdarzyło, że mu się wymknął i zwiał, bo światło i na przedpokoju i na korytarzu było zgaszone, ale mnie coś tknęło, bo staram się koty liczyć po wchodzeniu i wogóle co jakiś czas sprawdzam obecność. A TŻ się nasłuchał wtedy :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon paź 05, 2009 8:36 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

no to niezła przygoda małemu się przydarzyła. Tylko żeby ta zimna klatówa nie odbiła się przeziebieniem dupska właśnie.
Kciuki za zdróweczko :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon paź 05, 2009 8:40 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

:strach: :strach: :strach: Jenyś, Inga, to teraz naprawdę zgubiliście kota :strach: :strach: :strach:

Oby tylko się nie rozchorował bo to czas na przeprowadzkę :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 05, 2009 8:47 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

gosiaa pisze::strach: :strach: :strach: Jenyś, Inga, to teraz naprawdę zgubiliście kota :strach: :strach: :strach:

no :oops: już ustaliliśmy z TŻ, że jeden kinkiet w przedpokoju ma się palić zawsze, to tylko 25 W, ale da trochę światła. Eustachiusz mały i czarny, w przedpokoju było ciemno, po prostu TŻ nie zauważył, jak mu gnojek śmignął między nogami... Poza tym już teraz wiemy, że ma chłopak inklinacje do ucieczek, więc pilnujemy dodatkowo :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon paź 05, 2009 8:56 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

No ładnie Inga, zaraziłaś Wieśka wirusem zagubiania kotecków :mrgreen:

Eustachy, tylko sie nie rozchoruj z wrażenia, Ty nasz łowco przygód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 05, 2009 8:58 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

Ale dzięki temu, że już kilka albo nawet kilkanaście razy gubiliście kociaki w mieszkaniu :wink: znacie już wszystkie miejsca, które trzeba sprawdzić, szybko zostały sprawdzone i jako że zguba się nie znalazła krąg poszukiwań został rozszerzony na korytarz i mała zguba została szybko namierzona :mrgreen:

gosiaa

Post » Pon paź 05, 2009 9:18 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

O rety ale przygoda!

Kciuki żeby się nie rozchorował i żeby ten dziewiczy rejs na nieznane wody był rejsem ostatnim w te okolice!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon paź 05, 2009 11:07 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

Eustachiusz 8O :strach:
Ty sie chlopiej wiecej nie wyglupiaj bo Duzi na zawal zejda :twisted:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto paź 06, 2009 19:44 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

mówiłam, że Eustachiusz zaczął kichać? mówiłam... dostawał Rutinoscorbin, troszkę jakby przeszło, ale wróciło, w dodatku ropka w oczkach się zaczęła pojawiać. Szpilka też z zapaćkanym okiem, a od wczoraj jeszcze Klemcik - chyba w ramach gratisu :twisted:
Pojechaliśmy dziś do Ani. Prawie wszyscy, Georg tylko osamotniony w chałupie został.
Wyciągam Eustachiusza z transportera, a CoolCaty 8O "o rany, jaki wielki" buch go na wagę. Równy kilogram :twisted:
Mały dostał Zylexis, od jutra ma dostawać też Immunodol, tylko nie wiem, jak w wsadzę taką wielką tabletę w taki mały pyszczek :roll:

Georg-inia

Post » Śro paź 07, 2009 7:01 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

Inga rozetrzyj tabletkę i rozpuść w wodzie lub w mleczku ,a potem srzykawką do pysia-u mnie inaczej nie da rady!
Zdrówka kociusiom życzę!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 07, 2009 7:28 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

Eustachy wazy juz kilogram 8) :D To chyba duzo miesci w pyszczku i tabletke tez upchniesz :wink:
Zycze zdrowka calej Ferajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 07, 2009 7:35 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

kropkaXL pisze:Inga rozetrzyj tabletkę i rozpuść w wodzie lub w mleczku ,a potem srzykawką do pysia-u mnie inaczej nie da rady!
Zdrówka kociusiom życzę!

co nie da rady? jak nie da? wszystko się da :mrgreen: upaćkałam tabletkę w maśle i wepchnęłam w kota. U mnie nie ma przebacz, ma połknąć i już. Może się wykręcać w chińskie osiem, próbować wyrwać, jak się uprze - może nawet spróbować mnie ugryźć - najpierw sam się uchla w górną wargę. :twisted:

Georg-inia

Post » Śro paź 07, 2009 7:39 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

no to brawo. Eustachiusz zdrowiej chłopie!! :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 07, 2009 8:27 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

O rety to Ci kawaler 1 kilo kota! Hehe 1 kilo kata a już taka spektakularna ucieczka na koncie :)

A tabletke zjadł w miarę chętnie czy tak mało chętnie?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro paź 07, 2009 9:06 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - zgubił się... i znalazł, uff!

Ło matko, a kiedy on tak wyrósł 8O

gosiaa

[poprzednia][następna]