Długowłose TRI i inne puchate maluchy z Warszawy szukają dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 26, 2009 17:03

A Was Kobitki, podziwiam z całego serca,Stoją za Wami dziesiątki maluchów, którym poratowałyście życia.To naprawdę piękne.Lepiej Was rozumiem niż przed momentem,poprostu jakoś głupio mi się zrobiło, że jestem ciut podejzana, ale jasne, lepiej dmuchać na zimne. :)

karolinajeske

Od: Sob lut 21, 2009 19:07

Post » Czw lut 26, 2009 22:27

No pięknie, wróciłam z pracy, od razu do komputera poczytać co ciekawego, a tu proszę, prawie wersal. Miło mi, że się dogadałyście, bo nie ukrywam, że też się denerwowałam.
Rozmawiałam dzisiaj po południu z Panią Karoliną przez telefon, umówiłyśmy się na niedzielę na odbiór kotki z lecznicy.

Szczegóły jeszcze dogramy w sobotę.

Swoją drogą forma na Ty bez Pani bardziej mi odpowiada, więc jeśli mogę zaproponować Pani Karolino, to przejdźmy na Ty, tak jak jest to przyjęte na forum, będzie nam łatwiej porozumiewać się.

Gosiu, jeżeli miałabyś chwilę czasu w niedzielę to chętnie spotkałabym się z Tobą w lecznicy, może byś nam pomogła z papierami adopcyjnymi i podpowiedziała coś mądrego z racji swojego doświadczenia w adopcjach?

iwona.krystyniak

Od: Nie lis 30, 2008 23:00

Post » Czw lut 26, 2009 22:27

No pięknie, wróciłam z pracy, od razu do komputera poczytać co ciekawego, a tu proszę, prawie wersal. Miło mi, że się dogadałyście, bo nie ukrywam, że też się denerwowałam.
Rozmawiałam dzisiaj po południu z Panią Karoliną przez telefon, umówiłyśmy się na niedzielę na odbiór kotki z lecznicy.

Swoją drogą forma na Ty bez Pani bardziej mi odpowiada, więc jeśli mogę zaproponować Pani Karolino, to przejdźmy na Ty, tak jak jest to przyjęte na forum, będzie nam łatwiej porozumiewać się.

Gosiu, jeżeli miałabyś chwilę czasu w niedzielę to chętnie spotkałabym się z Tobą w lecznicy, może byś nam pomogła z papierami adopcyjnymi i podpowiedziała coś mądrego z racji swojego doświadczenia w adopcjach?

iwona.krystyniak

Post » Czw lut 26, 2009 22:28

iwona.krystyniak

Post » Pt lut 27, 2009 13:24

Iwonko jak się ma nasza czarnulka?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt lut 27, 2009 14:44

iwona.krystyniak pisze:No pięknie, wróciłam z pracy, od razu do komputera poczytać co ciekawego, a tu proszę, prawie wersal. Miło mi, że się dogadałyście, bo nie ukrywam, że też się denerwowałam.

Iwonko, OK, tylko kiedy?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt lut 27, 2009 15:28

Na forum jest nowe ogloszenie. Ludzie szukaja czarnego kotka (kociaka lub starszego). Pozwolilam sobie zaproponowac Czarnulkę, oczywiscie zaznaczajac, ze jest jeszcze doleczana w lecznicy... :oops:

Ile moze potrwac jeszcze jej rekonwalescencja? Mala jest taka sliczna, wiec mozliwe, ze wlasnie na nia sie zdecyduja...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 27, 2009 21:33

i hop do góry !
Obrazek Obrazek

Balbina01

Od: Pon lut 16, 2009 12:33

Post » Pt lut 27, 2009 23:10

Trudno mi teraz powiedzieć, ale może to trwać około miesiąca.
Ona jeszcze ciężko oddycha, ten katarek daje jej się pożądnie we znaki.
Wieczorem dzwoniła do mnie Pani doktor z lecznicy i mówiła, że rano było kiepsko, ale po południu zjadła i poczuła się lepiej, poza tym cały czas dostaje kroplówkę, także na dzień dzisiejszy trudno mówić o rekonwalescencji, na razie leczenie.

Trikolorka natomiast świetnie się czuje i już nie może się doczekać swojej nowej właścicielki.

Gosiu, dopiero jutro będę wiedziała, o której przyjedzie Karolina z Poznania. Dam Ci znać jak tylko się dowiem.

iwona.krystyniak

Post » Sob lut 28, 2009 12:20

Witam!

Dzwoniła rano Karolina i umówiłyśmy się jutro na 12 w lecznicy,
Gosiu, jeśli będziesz miała czas jutro o 12, to bądź proszę w lecznicy,
ja będę pół godziny wcześniej, żeby wszystko dograć i przygotować.

Tak się cieszę, że w końcu dogramy sprawę i najważniejsze, że kicia jest w świetnej formie po takich przeżyciach.

Mam nadzieję, że nasze maleństwo też szybko wróci do zdrowia.

iwona.krystyniak

Post » Sob lut 28, 2009 14:13

:ok: kciuki za maleństwo :ok:

HOP

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob lut 28, 2009 17:39

Iwonko, w takim razie przyjadę. Gdyby coś mi jednak wypadło, dam znać. ale postaram się być.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Sob lut 28, 2009 20:34

dzięki Gosiu

iwona.krystyniak

Post » Nie mar 01, 2009 21:35

jeszcze zostały koteczki, po domek hop!
Obrazek Obrazek

Balbina01

Od: Pon lut 16, 2009 12:33

Post » Nie mar 01, 2009 21:52