Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Sabina twoje karty walentynkowe dałam już do mojego bazarku ...wiecie tak sobie myślę bo prawdopodobnie ta stocznia w Gdyni całkowicie padnie już niedługo i teściowa która tam pracuje mówi że tam jest ful kotów teraz są ruje więc pewnie niedługo będą małe i tak sobie pomyślałam że może kiedyś w przyszłości udało by się uratować parę kotów ze stoczni ?
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Sabina twoje karty walentynkowe dałam już do mojego bazarku ...wiecie tak sobie myślę bo prawdopodobnie ta stocznia w Gdyni całkowicie padnie już niedługo i teściowa która tam pracuje mówi że tam jest ful kotów teraz są ruje więc pewnie niedługo będą małe i tak sobie pomyślałam że może kiedyś w przyszłości udało by się uratować parę kotów ze stoczni ?
o samo jest w stoczni w Gdańsku,pełno kotów Podobno Chinole mają porobione luki i jak nikt nie widzi to poluja na nie![]()
jak będziemy już formalnym stowarzyszeniem to moim zdaniem powinniśmy zająć się kotami ze stoczni.Chociaż darmowe sterylki i domki dla maluchów.
dzidzia pisze:Buraska ode mnie już u malarzyPrzepiękna kicia buraska, taka ciemna buraska, duże zielone oczy, drobniutka. Wysterylizowana. No i szuka domu.
dzidzia pisze:Buraska ode mnie już u malarzyPrzepiękna kicia buraska, taka ciemna buraska, duże zielone oczy, drobniutka. Wysterylizowana. No i szuka domu.
jarekm pisze:dzidzia pisze:Buraska ode mnie już u malarzyPrzepiękna kicia buraska, taka ciemna buraska, duże zielone oczy, drobniutka. Wysterylizowana. No i szuka domu.
A kotek z Redy gdzieś się schował i od rana nie mogę go znaleźć.
Malarze czekają, a kotka nie ma.
jarekm pisze:dzidzia pisze:Buraska ode mnie już u malarzyPrzepiękna kicia buraska, taka ciemna buraska, duże zielone oczy, drobniutka. Wysterylizowana. No i szuka domu.
A kotek z Redy gdzieś się schował i od rana nie mogę go znaleźć.
Malarze czekają, a kotka nie ma.
seja pisze:A jak się miewa Tosia Norweżka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości