Romy_Zabrze pisze:A czy ja sie napalałam na wygląd

To co ...mam miec staż na forum 60 letni żebym mogła zaadoptować zwierzaka......to że nei mam duego stażu nie znaczy że nie szukam od pewnego czasu zwierzaka.
A pytanie o meble i firanki.....chyba wytłumaczylam powód mojego pytania więc po pierwsze....nie powinna Pani pisac na forum tego co pisze na PW bo jak sama nazwa wskazuje ...jest prywatna wiadomością....
A po drugie napisałam że rozumiem że młode kotki musza "wariować"

Odwraca Pani kota ogonem....chciałam zapytać o charakter kotki i nie dostałam żadnej odpowiedzi...a teraz mi Pani wmawia że ja tylko na wygląd patrzyłam....
szkoda gadac.....
Podsumowując....oby Mori była szczęśliwa w nowym domku

U mnie by była....no ale co ja tam wiem....jestem od niedawna ZAREJESTROWANA na forum

Na forum sobie nie paniujemy, to raz

Po drugie nie ja zaczynałam dyskusję na forum publicznym tylko Ty. Jeśli wylewasz emocje na forum publicznym, to ja odnoszę się do nich również publicznie. Dość logiczne. Nie pytałas o charakter kota, tylko o to czy skacze po meblach. To akurat ma niewiele wspólnego z charakterem, bo nie znam kota, który tego nie robi.

Nie chodzi o sam staż na forum, ale o pewną wiarygodność, którą się dzięki stażowi zyskuje. Dziękuję za życzenia pomyślności, jestem pewna że Mori będzie szczęśliwa w nowym domu, gdybym nie była, to bym się nie decydowała jej tam oddać. Na tym to mniej więcej polega.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach

I może odrobiny dystansu do siebie

Na forum są setki pięknych kociaków, czekających na swojego ludzia, jeśli któregoś uszczęśliwisz, to super