Szylkretki Majeczka zdrowa ,Bajeczka za TM:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 10, 2007 18:03

Dorciu, a macie już jakąś diagnozę? Moje kociamberki nie gorączkują - myślę, ze jednak to nie to samo (przeczytaj co u mnie watku napisała ryśka - o odmianie kociego kataru). Kciuki za zdrówko małych panienek. :ok:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie cze 10, 2007 20:53

Madziu a może u ciebie nałożyły się wirusy? czepiam się :? bo szukam ,u moich diagnoza odmiana KK z kulawizną konczyn...zatakowane stawy ,podobno przechodzi sie to bez problemu...ale jak nie ma powikłan...Maja ślicznie sobie poradziła ,Bajka nacierpiała się dłużej...i ta straszna goraczka ... :cry:
chciałabym aby był to senny koszmar :oops: :cry:

kociaki pojadły i śpią ,trafił mi się super domek dla jednej laleczki ..ale nic z tego bo na już ..a malenkie trzeba doleczyc...i tyle.. :wink:
chyba będziemy na allegro powtarzać... :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie cze 10, 2007 21:02

dorcia44 pisze:Madziu a może u ciebie nałożyły się wirusy? czepiam się :? bo szukam ,u moich diagnoza odmiana KK z kulawizną konczyn...zatakowane stawy ,podobno przechodzi sie to bez problemu...ale jak nie ma powikłan...Maja ślicznie sobie poradziła ,Bajka nacierpiała się dłużej...i ta straszna goraczka ... :cry:
chciałabym aby był to senny koszmar :oops: :cry:

kociaki pojadły i śpią ,trafił mi się super domek dla jednej laleczki ..ale nic z tego bo na już ..a malenkie trzeba doleczyc...i tyle.. :wink:
chyba będziemy na allegro powtarzać... :wink:

nie wiemy - czekamy na badanie hormonów, niestety nie mamy jednoznacznej diagnozy.
Dorciu, domkami się nie przejmuj, byle tylko wyzdrowiały :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon cze 11, 2007 7:29

jasne na domki dla wampirków przyjdzie czas :lol: juz mnie podgryzają :wink: dzis brykały jak szalone juz wszystkie :D chyba jestesmy zdrowe :D no ciesze się ogromnie.
zaraz do weta..

mam dobry domek,a jaki znany..nie powiem kto..ale znana pani reżyser ..tyle że jedną koteczke....no nie wiem ,zobacze..mysle żeby dla tej pani wyciągnąć koteczke z tego szmba .. :? co prawda tam nie ma szylkretek no ale może da się przekonac.. zobaczymy ,tam jest kilkanaście maluchów,gdyby ktos szukał np. marmurka to tak jest ich z 6 ,ech cudne sa wszystkie.. :oops: :cry: ale tam przy ulicy.....w tych chaszczach i na dodatek sąsiad morderca ..nie maja większych szans.. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 11, 2007 7:47

Dorciu jestem i trzymam kciuki za łódzkie maluszki, za zdrówko :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon cze 11, 2007 11:45

Dorciu, jak widzę u Ciebie sytuacja przynajmniej zdiagnozowana i opanowana. Bardzo się cieszę.

A ciamkania po twarzy baaardzo Ci zazdroszczę. Moje Szczypiorki jak mają dzień łaskawości dla człowieka to jak mnie machną ostrą patelą po powiece, to mi strumienie łez odrazu lecą :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon cze 11, 2007 12:31

Femka tak to juz jest że najfajniejsze koty mam na tymczas :evil: moje też pieszczochami nie są ,jedynie Kropcia uwielbia ciumkac...tyle że ubranko moje ,w tula sie wtedy i oddaje sie ciumkowatości..ale jej języczek wibruje :wink:
a Pola to poezja... :oops:

Moje koteczki właściwie ok. niestety jeszcze utrzymuje sie u Bajeczki stan podgorączkowy :cry: Majeczka OK.już na zastrzyki tylko z Bajka będe jeżdzic ( na kozie :wink: )zastanawiam się czy ona tej temperatury nie dostaje jak człoweik ..z emocji ...wrażenia :wink: w domu zachowywała sie na 100% zdrowo i bezgorączkowo...nie dostają również juz kroplówek...a apetyt dopisuje ,wczoraj zjadły dwie nóżki z kuraka ,pół piersi ( której nie lubią),garśc wołowego..tylko Bajka,3 puszki ...suchym gardzą ,ale ja im kupiłam RC..Weaning i posypuje troszke po wierzchu...acha Bajka równiez jest fanką śmietanki :wink:
ale to że jedzą to baaardzo cieszy :D

mokkunia dzieki :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 11, 2007 12:41

apetyt mają jak krokodyle :D super
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon cze 11, 2007 12:49

bardzo się cieszę że piękności już zdrowsze

a te koty którym zagraża sąsiad morderca mają wątek na miau ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon cze 11, 2007 16:27

tak wibrysko http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61358...ale tyle w kolo kociaków... :cry:

moje albo jedzą albo szaleją :wink:
Jedna szylkrecia na 100% idzie do tej reżyser,...to super dom ,jest tam KRÓLOWA MYSZA stara królica :lol: wielka i fajna..
22 czerwca...
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 11, 2007 16:32

o matko, żeby tylko ta królowa nie pożarła naszej ociupinki :roll:

dobrze mieć znajomości w świecie filmu :) może ta pani reżyser namówi rodzinę i znajomych na pomoc kotom, zaproś ją na forum miau :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon cze 11, 2007 16:43

zajrzałam na watek bezdomnych kociąt z KK - trzymaj się dorciu
jesteś bardzo dzielna, wierzę że wiele osób włączy się w pomoc kociakom
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon cze 11, 2007 17:19

ja juz jedną medialną osobe namówiłam :wink: nieśmiało się pochwale ,też wezmie dwa na tymczas ,jest muzykim i jej mąż też..wystepuje w Teatrze Wielkim o ile nie pochrzaniłam... :oops: to dzieki niej MB lub BM ma dom u p.reżyser.. :wink:
niestety ani p.Ewa ani tamta nie maja netu w domu....
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 11, 2007 21:32

a pani reżyser nie da się namówić na dwie słodkie szylkretki ? ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 12, 2007 9:56

jak dzisiaj sie czują nasze królewny ? dwie kolorowe i jedna biała
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]