Felisia jest najcudniejszym kotem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
LimLim pisze:Czy ogłoszenie z adopcyjnej można już usunąć, czy nie kusimy losu i poczekamy aż Coco zamieszka w nowym domku?
Anonymous pisze:LimLim pisze:Czy ogłoszenie z adopcyjnej można już usunąć, czy nie kusimy losu i poczekamy aż Coco zamieszka w nowym domku?
Dokładnie tak - jak już będzie w nowym domku - zdejmujemy!
Gen pisze:http://img380.imageshack.us/my.php?image=075zi.jpg
Felisia jest najcudniejszym kotem
covu pisze:ale fajniascie
kicia ma domek
jupi!!!
to juz zostaly tylko 2??
dobrze licze??
Anonymous pisze:LimLim pisze:Czy ogłoszenie z adopcyjnej można już usunąć, czy nie kusimy losu i poczekamy aż Coco zamieszka w nowym domku?
Dokładnie tak - jak już będzie w nowym domku - zdejmujemy!
jasenka pisze:covu pisze:ale fajniascie
kicia ma domek
jupi!!!
to juz zostaly tylko 2??
dobrze licze??
Są jeszcze wszystkie 4, ale już tylko 2 szukają domków!
W poniedziałek Sepcia jedzie do nowego domu. Zawozimy ją razem z TŻem, a przy okazji obejrzymy nową siostrzyczkę.
W piątek odwozimy Coco.
Więc w przyszły weekend będą u nas już tylko 2 "kocięta na wydaniu".
No - chyba, że do tego czasu któreś z nich też znajdzie dom...
covu pisze:eeee... to superasnie ;D
ubedzie wam gab do wykarmienia troche...
jasenka pisze:Jeżu!!! NIECH KTOŚ ZECHCE MORUSKA!!! Błagam…I NIECH TO BĘDZIE SUUUUPER DOMEK!!! On mi takie baranki strzela, i tak mruczy, i już wcale nie ucieka, i wtula mi się w ręce, i tak mi w oczy patrzy, i tak się do mnie tuli i zasypia mrucząc, i taki jest niepocieszony, jak go zostawiam… Właśnie śpi mi na kolanach…
jasenka pisze:RATUJCIE NAS!!! Cztery koty to dla nas za dużo (jeszcze włączone myślenie logiczne)!!! Komu Moruska? Kto go będzie strasznie kochał?
BARDZO PILNE, BO Z KAŻDYM DNIEM CORAZ GORZEJ Z SERDUCHEM!!!
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mysza pisze:jasenka
ja myślę
że Maryla będzie bardzo szczęśliwa
jak Morusek u Was zostanie
Mysza pisze:jasenka
ja myślę
że Maryla będzie bardzo szczęśliwa
jak Morusek u Was zostanie
Kocurro pisze:Cudownie, że Coco znalazła dom![]()
![]()
![]()
Siostrzyczka jest na jednym ze zdjęć strasznie smutna, podeślij to zdjęcie rodzicom.
A na maila odpisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości