Trzymamy się .Poglaskalam Perlitkę od Ciebie .Leży jak szmatka .Wiem,że przeszła bardzo poważną operację .Wiem, że jest słaba bo organizm długo cierpiał.Musiało ją bardzo boleć .Powoli,z dnia na dzień,traciła siły .Na pewno nie jadła .Nie ma kochana sił walczyć bo je straciła próbując przeżyć .Trafiła do nas w bardzo ciężkim stanie .Operacja pokazała dopiero skalę wielo miesięcznego osłabienia .Boli mnie, boli nas to, że Ona odbiera nas jak krzywdzicieli .Nie wie, że jest kochana i ważna .
Trzymam kciuki za Perełkę , jeśli te nasze dobre myśli mają moc (a wierzę,że mają) to dziewczyna da radę. Tylko jak pomyślę o tych, co ją do takiego zaniedbania doprowadzili, a potem jeszcze porzucili....
Głaski i pieszczotki dla Perełki ode mnie przekaż, proszę. Wyszepcz do uszka, że kochamy ,jesteśmy, że jest ważna. Jaka ona śliczna,jak mi smutno, że nie rozumie swojej sytuacji, jak żal,że sił jej brakuje... Perełko,poczuj naszą miłość.Zawalcz!
Mamy nowy wenflon .Nasza wetka specjalnie przyjechała .Dzięki wielkie jej za to! Niestety, wedle niej to źle wygląda .I tak jest .Mam wrażenie,że z każdą godziną jest jej mniej .Karmię,wciskam,modlę się i proszę .Ale Ona zamknęła się we własnym świecie .Jak do niej dotrę to może wygramy .Na chwilę obecną to chyba pożegnanie nadchodzi .Tak to wygląda moimi zastrachanymi oczami .Nie można patrzeć na to futerko bez ściśnię tego gardła i bólu .
Mordko kochana, uwierz, ze może byc jeszcze fajnie na tym swiecie z ludźmi... tak strasznie ciężko się to wszystko czyta. A tych ludzi niech szlag trafi.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Cały czas myślę o Perełce i mocno trzymam kciuki za to, żeby koteczka zaczęła walczyć.
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152