TRABANT- jest DS, teraz TDT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 12, 2013 15:21 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

Czy DS jest pewny?
dopiero w poniedziałek mogę zapytać, czy DT by go przyjął na tydzień - wtedy wraca z urlopu, a jest w dzikich ostępach praktycznie bez komunikacji. Potem odwiozłabym Trabanta do Warszawy, po 21.
Jeśli się nic innego nie znajdzie.

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pt lip 12, 2013 15:31 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

No właśnie, bo może TDT w Krakowie do czasu znalezienia transportu...

Jeśli ten DS, co to go się domyślam, to pewniejszego być nie może :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lip 12, 2013 17:04 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

DS ten :lol:
TDT w Krakowie chyba też mam :mrgreen: Się zgłosił dziś, no ale wszystko zależy od terminu transportu- czy ma poczekać w W-wie czy Krakowie.
TDT w W-wie też mam (Żerań więc też zadupie ;) ale skomunikowane, tyle że TDT bez auta).

Wszystko zależne jest od transportu...
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lip 12, 2013 17:29 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

w razie czego czekam w odwodzie

jej siostra

Post » Pt lip 12, 2013 17:36 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

Mam ofertę na transport za koszt biletów PKP....
Ale czekam na telefon od jednej osoby, tylko ona musiała z kotem do weta itd i dopiero ma z z kimś pogadać. Skomplikowane ;)
Obrazek

Mysza

Post » Pt lip 12, 2013 17:39 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

w razie czego pokryję koszt biletów. i tak bym jechała i jeszcze z powrotem, bo zasadniczo do Starachowic :D

jej siostra

Post » Pt lip 12, 2013 17:54 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

Transport w obrębie Warszawy załatwiony.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lip 12, 2013 18:39 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

jej siostra pisze:w razie czego pokryję koszt biletów. i tak bym jechała i jeszcze z powrotem, bo zasadniczo do Starachowic :D

:1luvu:
To ja czekam na telefon i jakby coś nie wyszło to poprosze ta osobą co się za koszty zaoferowała. Zapytałam tylko czy w ten weekend. I musze wtedy z TDT pogadać, bo Samira pracuje wiem, że jakoś różnie, no i wypadałby by była w domu ;) I może ktoś by jej wtedy kota z dworca na Żerań dowiózł jakby co (praca itd).... Will see 8)
Obrazek

Mysza

Post » Pt lip 12, 2013 21:32 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

Ela jeśli jeszcze nie znalazłaś transportu, to mój TŻ jedzie pociągiem w niedzielę do Gdyni, ma przesiadkę w Warszawie i jeśli będzie miał kto odebrać od niego z dworca Trabanta w okolicy godz. 22, to może go zabrać.
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Sob lip 13, 2013 16:50 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

Ale było zamieszanie na liniach telefonicznych :twisted: Dzięki wszystkim za pomoc :1luvu: Biorąc pod uwagę czas,, kto kiedy i z kim jedzie, godziny, pracę TDT .... w efekcie po Trabanta przyjedzie znajoma stewardka z kocich wystaw 8) 14:37 Trabant pojedzie pociągiem do W-wy, dziewczyna go potem autem dowiezie do Samiry do TDT.

Dziewczyny je mam 150zł jeszcze. 50zł obiecałam Samirze na jedzonko dla Trabanta. Zna ją i wiem, że się przyda.

Co do pozostałych 100zł to albo mogę przekazać Meganie, ale wtedy potrzebuję skorzystać z tej ofert :oops:
jej siostra pisze:w razie czego pokryję koszt biletów. i tak bym jechała i jeszcze z powrotem, bo zasadniczo do Starachowic :D

Bilet weekendowy TLK, jakiś promocyjny ponoć jest. Z tym, ze z miejscówką, bo trasa Kraków-W-wa w niedzielę w wakacje...
Albo zapłacić za transport.
Co szanowne forum myśli?
Obrazek

Mysza

Post » Sob lip 13, 2013 16:55 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

zgubiłam się :oops:
jeśli potrzeba, napisz proszę pw z numerem konta

jej siostra

Post » Sob lip 13, 2013 17:02 Re: TRABANT- Szukam TRANPSORTU KRAKÓW - W-WA

Mysza pisze:Ale było zamieszanie na liniach telefonicznych :twisted: Dzięki wszystkim za pomoc :1luvu: Biorąc pod uwagę czas,, kto kiedy i z kim jedzie, godziny, pracę TDT .... w efekcie po Trabanta przyjedzie znajoma stewardka z kocich wystaw 8) 14:37 Trabant pojedzie pociągiem do W-wy, dziewczyna go potem autem dowiezie do Samiry do TDT.

Dziewczyny je mam 150zł jeszcze. 50zł obiecałam Samirze na jedzonko dla Trabanta. Zna ją i wiem, że się przyda.

Co do pozostałych 100zł to albo mogę przekazać Meganie, ale wtedy potrzebuję skorzystać z tej ofert :oops:

Bilet weekendowy TLK, jakiś promocyjny ponoć jest. Z tym, ze z miejscówką, bo trasa Kraków-W-wa w niedzielę w wakacje...
Albo zapłacić za transport.
Co szanowne forum myśli?

Jeśli o mnie to chodzi, to transport Trabanta wydaje mi się Trabantową sprawą jak najbardziej. Jeśli nie na Trabanta, to pieniądze pójdą na Muchomorka, tak czy inaczej dla kota

jej siostra

Post » Sob lip 13, 2013 17:31 Re: TRABANT- jest DS, chyba i transport...

Ja zrozumiałam, że jej siostrze nie trzeba by nic dorzucać do transportu, gdyby to ona wiozła Trabanta :ok:

Megano, przepraszam, to moja wina, ja Ciebie podpowiedziałam, bez bicia przyznaję :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lip 13, 2013 19:50 Re: TRABANT- jest DS, chyba i transport...

Cóż, ostatnio udawało mi się odmawiać nawet peemkom, ale sytuacja Myszy faktycznie nieciekawa. Ja zwyczajnie nie umiem sobie wyobrazić, co by było, gdybym nie miała wsparcia w swoim Teżecie. Który oczywiście czasem bywa do zabicia i na razie wolę mu nic o Trabancie nie mówić, bo po co mi dyskusje na urlopie, ale wiem, że jak już kot trafi pod nasz dach, to wszystko będzie ok...
PS - co do kasy, to też nie do końca zrozumiałam o co cho, ale nic mi nie dawajcie, potrzebuję tylko lekarstw na pierwszy okres.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]