Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jej siostra pisze:w razie czego pokryję koszt biletów. i tak bym jechała i jeszcze z powrotem, bo zasadniczo do Starachowic
jej siostra pisze:w razie czego pokryję koszt biletów. i tak bym jechała i jeszcze z powrotem, bo zasadniczo do Starachowic
Mysza pisze:Ale było zamieszanie na liniach telefonicznychDzięki wszystkim za pomoc
Biorąc pod uwagę czas,, kto kiedy i z kim jedzie, godziny, pracę TDT .... w efekcie po Trabanta przyjedzie znajoma stewardka z kocich wystaw
14:37 Trabant pojedzie pociągiem do W-wy, dziewczyna go potem autem dowiezie do Samiry do TDT.
Dziewczyny je mam 150zł jeszcze. 50zł obiecałam Samirze na jedzonko dla Trabanta. Zna ją i wiem, że się przyda.
Co do pozostałych 100zł to albo mogę przekazać Meganie, ale wtedy potrzebuję skorzystać z tej ofert
Bilet weekendowy TLK, jakiś promocyjny ponoć jest. Z tym, ze z miejscówką, bo trasa Kraków-W-wa w niedzielę w wakacje...
Albo zapłacić za transport.
Co szanowne forum myśli?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 361 gości