2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 11:14 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dziewczyny bardzo proszę o podbijanie wątku Dziewczyny :lol: i kciuki za ekspresowy tymczas dla niej !!!

viewtopic.php?f=13&t=127182&p=7416283#p7416283

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob kwi 30, 2011 11:16 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

No Tytus to dzielny kociak :ok: wszędzie go pełno, już zorientował się do czego służy drapak, ostro je, pije (rozlewając dookoła), korzysta z kuwetki. Mała troszkę jeszcze wycofana, mnie się boi mojego męża nie (ale on jej nie bierze na ręce a ja tak :wink: ), pięknie je. Co ciekawe jak ją wzięłam na mizianki nakolankowe i Tytus się zorientował, że jej nie ma koło niego to zaczął strasznie płakać, a gdy go zabrałam też to wylizywał ją z czułością. To super kociaki.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob kwi 30, 2011 11:19 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dobry braciszek :mrgreen: wybrałyśmy jego żeby ją rozruszał troszkę bo on taki odważniak jest ;)
Coś tak się złożyło, że pręgusy odważniejsze od marmurków :wink: nawet u nas to się zgadza 8O Mietek jest strachulcem, Szaraka nic zbytnio nie obchodzi - prócz jedzenia (jak jest niejadalne - też je). :roll:
Ostatnio edytowano Sob kwi 30, 2011 11:45 przez Sin, łącznie edytowano 1 raz
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob kwi 30, 2011 11:43 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

biamila pisze:No Tytus to dzielny kociak :ok: wszędzie go pełno, już zorientował się do czego służy drapak, ostro je, pije (rozlewając dookoła), korzysta z kuwetki. Mała troszkę jeszcze wycofana, mnie się boi mojego męża nie (ale on jej nie bierze na ręce a ja tak :wink: ), pięknie je. Co ciekawe jak ją wzięłam na mizianki nakolankowe i Tytus się zorientował, że jej nie ma koło niego to zaczął strasznie płakać, a gdy go zabrałam też to wylizywał ją z czułością. To super kociaki.

Prosimy o jakieś ładne foteczki Beatko :D
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 30, 2011 12:51 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dziewczyny - wszystkie maluchy i mama mają trojmiasto.pl, na stronkę pkdt wysłałam ogłoszenie mamy, Marea maluchów, maluchy mają FB, mamita jeszcze nie.

Niestety Fb już jej nie zdążę zrobić w trakcie majówki, bo albo nie będę mieć internetu, albo bardzo ograniczony dostęp.

Bardzo proszę o podbijanie wątku mamuśki i maluchów, jak będziecie na miau :D

Ogromnie się cieszę, że cała banda - kociaki u sin, biamili i agor-ii okazała się taka atrakcyjna pod wieloma względami :D

Życzę wszystkim udanej majówki :ok:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob kwi 30, 2011 13:12 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Zrobiłam maluchom i mamie (2w1) gratkę - wyróżnię jutro bo już mi się kasa na tel skończyła :oops:

Sin

Post » Sob kwi 30, 2011 15:32 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Aki podsadzony dwa razy do kuwety dwa razy ladnie sie w niej zalatwil, za drugim razem nawet skumal, ze w zwirku trzeba kopac ;) No i kopal tak nieporadnie tymi lapunkami. Je juz z pelnym apetytem, zarowno mokre, ktore dostaje, jak i suche, ktore sobie podkradl ;) Porobilam mu jeszcze troche fotek, wiec pozniej powstawiam :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob kwi 30, 2011 19:01 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Obrazek

Agor-ia

Post » Sob kwi 30, 2011 19:30 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Ok a oto Mickey i Mouse (tak mają u mnie na imię)
Mickey:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Micki kocha człowieka i dobrą zabawę :ryk: super otwarty kociaczek :1luvu:
I Mouse:
Obrazek

Obrazek

Mouse na razie ostrożnie z okazywaniem uczuć, ale robi postępy. Ogólnie odsypia stres. Miła koteczka. Rodzeństwo cudnie je i wzorowo korzysta z kuwetki.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie maja 01, 2011 7:53 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

:1luvu: śliczne fotki im porobiłyście ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie maja 01, 2011 8:33 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Maluchy brykają jak szalone, robią boczki i galopki. Takie kurc ;)
Są przesłodkie - TŻ nie przyjechał i zobaczyć nie chciał bo oświadczył, że są małe i na pewno ładne i potem trzeba je będzie oddać, a jak je zobaczy to nie będzie chciał. O. :lol:

Jedzą bardzo bardzo dużo :mrgreen: a potem szaleją - ja nie wiem jak to działa, że nawet im się po tym obżarciu i biegach niedobrze nie zrobi :lol: Są rewelacyjne. Lubię pomieć trochę takie maluchy - bo mogę pobyć z kociętami :oops: ale bardziej martwię się o ich mamę :(

tak OT - dostałam fotki Benita z nowego domu - ale męski kocur :mrgreen: fajnie dostać takie zdjęcie i zobaczyć jak kot się zmienił, wyrósł - od razu lepiej się czuję ;)

Sin

Post » Nie maja 01, 2011 13:14 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Domki zaczynają się zgłaszać ale póki co jakieś wynalazki a nie Domy...no nic poczekamy ;)
U mnie nadal trójeczka.

KatjaGda - bardzo Ci dziękuję za ofertę DT ale musimy poczekać jeszcze. naprawdę jestem Ci wdzięczna za chęć pomocy :)
Jeśli domek sopocki wypali - nie widzę przeszkód. Jeśli nie, to maluchy muszą zostać u mnie bo jeden, samotny to mi tu w depresję wpadnie :roll:

A maluszki nadal świetnie - nie chcą być rozdzielane, no takim szkrabom to trudno się dziwić. Mefisto zajrzał do nich z wielką ciekawością - on uwielbia maluchy :mrgreen:

Sin

Post » Nie maja 01, 2011 13:19 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

U mnie kuweta opanowana juz w pelni, apetyt ze hej i niechec ze strony moich kotow mniejsza. Kocur jednak sie przelamuje szybciej niz kotka, ktora woli sie trzymac na dystans od tego dziwnego niewyrosnietego futrzaka. Zabawy z zabawkami na calego, proby zabawy z moim kocurem tez zaliczone ;)

Agor-ia

Post » Nie maja 01, 2011 15:19 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Agor-ia - on jest u Ciebie na DT czy DS? ;)
tak mnie ciekawość wzięła :oops:

Sin

Post » Nie maja 01, 2011 15:42 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

A oto dzisiejsza sesyjka:
Poranna gimnastyka
Obrazek

Błagam cię Mickey zachowuj się...robią nam foty
Obrazek

No to im pokażę jęzorek
Obrazek

No to i jak im pokażę ale tak nieśmiało jak na Mouse przystało
Obrazek