Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gosia B pisze:Maluchy sklepowe już u nas - wszystkie cztery. Dziewczynka jest najbardziej przerażona z całego towarzystwa. Biało-czarny chłopak, nazwany przeze mnie Rodzynkiem, to największy rozrabiaka. Jutro znowu się odrobaczamy, bo brzuszki wzdęte. Na razie kociaki mają dwuklatkowy apartament (miałam wolne tylko małe klatki, więc zestawiłam razem) i poznają okolicę. I nic nie mówią... Nic wcale w ogóle, zupełnie.
Lemoniada pisze:Gosia B pisze:Maluchy sklepowe już u nas - wszystkie cztery. Dziewczynka jest najbardziej przerażona z całego towarzystwa. Biało-czarny chłopak, nazwany przeze mnie Rodzynkiem, to największy rozrabiaka. Jutro znowu się odrobaczamy, bo brzuszki wzdęte. Na razie kociaki mają dwuklatkowy apartament (miałam wolne tylko małe klatki, więc zestawiłam razem) i poznają okolicę. I nic nie mówią... Nic wcale w ogóle, zupełnie.
Widocznie złego słowa powiedzieć nie mogą na swoje nowe lokum
Niebawem postaram się dorobić nowe zdjęcia, bo jakoś ciągle jestem tam nez aparatu...
Gosia B pisze: I nic nie mówią... Nic wcale w ogóle, zupełnie
marcjannakape pisze:Dla Lenki i Johnego Oczko - na potrzeby leczenia oczu - zorganizowałam mały bazarek na miau
Amanda_0net pisze:A znają się dopiero od niedzieli![]()
kotx2 pisze:Amanda_0net pisze:A znają się dopiero od niedzieli![]()
![]()
a łyzka na to niemozliwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości