w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 7:49 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

ifciastu pisze:
Obrazek

Nie karmcie ich tym :cry:
Obrazek

czaya

Od: Nie lut 20, 2011 10:25

Post » Śro lut 23, 2011 8:21 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Dziś też przesyłam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lut 23, 2011 8:58 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

czaya pisze:
ifciastu pisze:
Obrazek

Nie karmcie ich tym :cry:

One nie są karmione kitekatem, zdjęcie robione było gdzie indziej. U If dostają specjalną karmę, niestety nie pamiętam nazwy
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Śro lut 23, 2011 8:59 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Cześć Kochani! :)
Jak dziś kociaki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lut 23, 2011 9:00 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

czaya nie karmimy ich tym, przeczytaj dokładnie całość wątku dotyczącą kotów:)

Te dwa ze zdjęcia niestety musiały zostać uśpione przez wzgląd na ich stan :cry:
Reszta je TYLKO RC Intensinal przez wzgląd na chore jelita. Tą karmę dajemy bezdomniakom, bo teraz sterylki idą pełną parą, więc kupujemy dla bezdomniaków te puszki. Chciałam pokazać odniesienie, w sumie to te koty ważyły tyle co ta puszka... 400g...

Lara wróciła z adopcji niestety... Powody były różne, jedne bardziej racjonalne a drugie mniej, ale wróciła. Teraz jest u mojej koleżanki na DT. Jedna forma tylko DT inny :D :D :D
Tak więc dla niej nadal szukamy domu...

Ciocia kag- w tym samym czasie pisałyśmy i mi teraz wyskoczyło, że dodano nowy post, a to Twój 8) Widzisz jaka telepatia? 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lut 23, 2011 9:04 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

kagome19 pisze:One nie są karmione kitekatem, zdjęcie robione było gdzie indziej. U If dostają specjalną karmę, niestety nie pamiętam nazwy

Ufff :)
To dobrze :)
Obrazek

czaya

Od: Nie lut 20, 2011 10:25

Post » Śro lut 23, 2011 9:57 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Zaznaczam :(
Anna Kubica

Post » Śro lut 23, 2011 11:15 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

szkoda że tamte dwa kociaki trzeba bylo uśpic
niestety nie wiedza zabija

ja rozumiemze ta pani pieniedzy nie miala ale jedzeniem mogla sie podzielic z kotami np zupa a nie samo mleko :roll:
gerardbutler

Post » Śro lut 23, 2011 11:54 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

A czy wątek nie można przenieść na Koty? Może więcej osób zobaczyłoby tą tragedię :( i starało się pomóc :(
Anna Kubica

Post » Śro lut 23, 2011 14:14 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

bidulki :cry:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro lut 23, 2011 14:25 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Anna Kubica pisze:A czy wątek nie można przenieść na Koty? Może więcej osób zobaczyłoby tą tragedię :( i starało się pomóc :(

Ja też jestem zdania, że na "Kotach" więcej ludzi zajrzy.
W przyszłym tygodniu prześlę parę złotych.
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Śro lut 23, 2011 14:59 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

jak tam chudzinki? :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro lut 23, 2011 15:33 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

gerardbutler pisze:szkoda że tamte dwa kociaki trzeba bylo uśpic
niestety nie wiedza zabija

ja rozumiemze ta pani pieniedzy nie miala ale jedzeniem mogla sie podzielic z kotami np zupa a nie samo mleko :roll:

To nie były kociaki. To były dorosłe koty, 10 miesięcy, z rują...

Zastanawiam się, czy pani nie z tych, co to nawet zupy nie miały :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 22:36 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

dziewczyny, może nie zostawiajcie tej kobiecie więcej niż 1 kota i to pod nadzorem. Oprócz podeszłego wieku i braku pieniędzy, cała ta sytuacja wydaje mi się dość dziwna, bo jeśli ktoś przez tyle miesięcy nie zauważył kalectwa i cierpienia wielu zwierząt, że coś jest nie tak, to może być po prostu chory i sam potrzebować pomocy...W końcu każdy widział w swoim życiu kota i wie, jak powinien wyglądać, jaki powinien być duży itd. Piszę tylko, że takie zachowanie wydaje mi się niecodzienne.
Strasznie mi szkoda tych uśpionych kotów :( To straszne, że te, które ocalały, też jeszcze nie do końca są po stronie życia i wciąż walczą.
Jak tylko będę mogła, to Wam pomogę.

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw lut 24, 2011 23:11 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Iwona pisała, że będzie trzymać rękę na pulsie.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]