Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 10:11 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Super wiadomość!
Prosimy o zdjęcia pooperacyjne, spacerów kuksańców :1luvu: s

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Nie sty 23, 2011 10:13 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Zdjęcia będą wieczorem, bo za jakieś 10minut do schroniska jadę :mrgreen:
Nie zdążę zgrać i obrobić.
Niestety na fotki trzeba poczekać :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie sty 23, 2011 10:29 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Rewelacyjne wieści! :ok:
Czekamy w takim razie na fotki :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 23, 2011 15:03 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 23, 2011 16:44 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Super :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 23, 2011 17:23 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Toffiś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Nie sty 23, 2011 20:44 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No więc, kochani, opowiem Wam o moim dzisiejszym dniu.
Mama wypuściła mnie z klatki. Powiedziała, że jak się będę zachowywał dobrze to już do klatki nie wrócę.
Od razu postanowiłem udać się do łazienki.
Tam niestety przyszedł za mną jakiś plebs... Mama mówi, ze to Fides... No i ten plebs na mnie fukał 8O olałem go i pozwoliłem się łaskawie powąchać:
Obrazek
Jako, że nie chciałem być zbyt łaskawy dla jakiegoś pospólstwa wskoczyłem na swój tron:
Obrazek
I na tronie sobie na moment przysiadłem!
Obrazek
Ale zaraz! Dociera do mnie głos ludu! Mój podwładny Fides powiedział, że w kuchni rozdają jedzenie! No to pozwoliłem mu ze mną iść i sprawdziliśmy co się dzieje na pralce w kuchni:
Obrazek
A tam? pospolite ruszenie! Minia coś krzyczy do mamy po kociemu! Tłumacząc na Wasze to chyba będzie "No dawaj! Dawaj jeść!!!". No to postanowiłem wskoczyć i sprawdzić, czy mama coś pysznego sypnie:
Obrazek
Za moim przykładem poszła także Pusia i też postanowiła pożebrać o chrupkę:
Obrazek
Zniesmaczona Mini stwierdziła, że nie będzie się stołować... zaraz jak to ona powiedziała? "Z takim motłochem" i sobie poszła, zostawiając mnie z Pusią:
Obrazek
Mama powiedziała, że pora karmienia jest za godzinę i nic nam nie skapnęło... To się obraziłem i poszłem z powrotem do łazienki...
To by było tyle na dzisiaj! Do zobaczenia!
Obrazek
To mówiłem ja, słodziak Tofiiś!
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Nie sty 23, 2011 20:46 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Łomamuniu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Nie sty 23, 2011 21:06 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Toffinku, jesteś przesłodki i przekochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 23, 2011 21:09 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 23, 2011 21:44 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Tofiśku pozdrawiamy! :1luvu:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pon sty 24, 2011 9:14 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Niesamowite!
Po cichutku miałam nadzieję, że dla Toffika większe stado będzie stanowiło wsparcie, będzie mógł się łatwiej orientować gdzie i jak się poruszać śledząc towarzystwo innymi zmysłami.
....ale że aż tak będzie dobrze jak na fotkach :love:
Toffi :king:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon sty 24, 2011 9:18 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

cudowny kot
Jesteś wspaniałą osobą :1luvu:
Obrazek

Gosia W

Od: Wto gru 21, 2010 11:44

Post » Pon sty 24, 2011 9:21 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Do ideału jeszcze jest daleko, ale jestem dobrej myśli. Toffinek to bardzo mądry chłopaczek, mam tylko nadzieję, że przestanie w końcu znaczyć...
Wspaniałą to chyba nie :mrgreen: W końcu z foto-koto-relacji wynika, że nie dałam im chrupek :ryk:

ifciastu

Post » Pon sty 24, 2011 9:46 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No cóż, nikt nie jest doskonały :wink:
Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi :mrgreen:

Erin

[poprzednia][następna]