kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 04, 2011 15:51 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Tak już porobiłam ogłoszenia,Sonia wyjechała z moją daleką rodzinką do Włoch..czekam na fotki jak dojdą to wstawię :D :D

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Sob sie 06, 2011 19:59 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Maleństwo zostało u Pana który ją uratował :D
Lola zostaje u nas na stałe :1luvu: :1luvu: :1luvu: podbiła nasze serca..

JOOAŚKA

Post » Pon sie 08, 2011 22:01 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Obrazekmaleństwo

JOOAŚKA

Post » Wto sie 09, 2011 10:46 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Ja już nic nie kumam!!! Sonia miała być koteczką dla kocura, wszystko było pięknie, potem zaczęła "wariować", a teraz nagle pojechała do Włoch??? Była, była potem jakies zamieszanie z innymi kotami, o Soni tyle, że zdrowa, paszport jej wyrobiliście tak szybko??? I nagle zupełnie inna kotka zawładnęła Waszymi sercami????
Dziewczyny, czy to ja taka nie kumata, czy tylko wydaje mi się, że to wszystko jakies pogmatwane?

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Wto sie 09, 2011 16:55 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

dorotka75 jak to trudno zrozumieć Sonia była bardzo kotem żywiołowym...to ona szukała zaczepki-zabawy u kotów..czego Borys nie tolerował,a Włochy to taka miejscowość gdzie paszport niepotrzebny,bo jest to w Polsce...
Przyzwyczaiłam się do tego że jestem be be...ale wiem jedno nie oddaję kotów do schronu..

JOOAŚKA

Post » Wto sie 09, 2011 17:02 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

dorotka75 pisze:Ja już nic nie kumam!!! Sonia miała być koteczką dla kocura, wszystko było pięknie, potem zaczęła "wariować", a teraz nagle pojechała do Włoch??? Była, była potem jakies zamieszanie z innymi kotami, o Soni tyle, że zdrowa, paszport jej wyrobiliście tak szybko??? I nagle zupełnie inna kotka zawładnęła Waszymi sercami????
Dziewczyny, czy to ja taka nie kumata, czy tylko wydaje mi się, że to wszystko jakies pogmatwane?

Dorotka75 zobacz tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=123167
najszczesliwsza

Post » Wto sie 09, 2011 18:13 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

tak tak popatrz....i dobrze przeczytaj...ale jeszcze poczytaj wątki gdzie wieloletnie wolontariuszki oddają koty do schronu...ja nie oddałam żadnego...tym się różnię!!!!!!

JOOAŚKA

Post » Wto sie 09, 2011 18:23 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:tak tak popatrz....i dobrze przeczytaj...ale jeszcze poczytaj wątki gdzie wieloletnie wolontariuszki oddają koty do schronu...ja nie oddałam żadnego...tym się różnię!!!!!!

A kto tu mówi, że cokolwiek oddajesz do schronu?>
Ten wątek jest o Tobie i Twoich zwierzakach, z wątku nijak nic nie można zrozumieć i tyle.
najszczesliwsza

Post » Śro sie 10, 2011 7:24 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

:roll:

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Sob sie 13, 2011 15:50 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Co robić?
Facet z numeru tel.607647350 szuka małych kotów,pojechał do znajomego wziął 2 maluszki i powiedział ,że jakby było 10to by wziął 10..Ja zadzwoniłam do niego ,że mam koty małe,zapytałam jakie daje warunki kotą?On powiedział ,że ma gospodarkę więc koty będą miały mleczko od krowy itd...Jak powiedziałam,że współpracuję z Towarzystwem Ochrony Zwierząt już telefonu nie odebrał...Gospodarka-po co aż 10 maluszków?Nie umiem sobie miejsca znaleźć,bo mnie to troszkę martwi....

JOOAŚKA

Post » Sob sie 13, 2011 15:58 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Co robić?
Facet z numeru tel.607647350 szuka małych kotów,pojechał do znajomego wziął 2 maluszki i powiedział ,że jakby było 10to by wziął 10..Ja zadzwoniłam do niego ,że mam koty małe,zapytałam jakie daje warunki kotą?On powiedział ,że ma gospodarkę więc koty będą miały mleczko od krowy itd...Jak powiedziałam,że współpracuję z Towarzystwem Ochrony Zwierząt już telefonu nie odebrał...Gospodarka-po co aż 10 maluszków?Nie umiem sobie miejsca znaleźć,bo mnie to troszkę martwi....

A współpracujesz z TOZ?

Napisz do XAgaX
najszczesliwsza

Post » Sob sie 13, 2011 16:54 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Powiem tak ...z kim współpracuje to moja sprawa,poprosiłam o pomoc ,bo facet jest podejrzany...10 kotów?

JOOAŚKA

Post » Sob sie 13, 2011 17:01 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Powiem tak ...z kim współpracuje to moja sprawa,poprosiłam o pomoc ,bo facet jest podejrzany...10 kotów?

No przecież najszczęśliwsza wskazała Ci do kogo możesz sie ewentualnie zwrócić, co się burzysz a na normalnie zadane pytanie możesz chyba odpowiedzieć , to nie zbrodnia...
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob sie 13, 2011 17:04 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

napisałam do wskazanej osoby...dziękuję za pomoc

JOOAŚKA

Post » Sob sie 13, 2011 22:43 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Kurde, dziad faktycznie podejrzany :roll: Daj znać czy dało się coś zdziałać :ok:
Pozdrowienia z upalnej Łodzi :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

[poprzednia][następna]