Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Iburg pisze:Nie mozna dawać teraz czegos na stawy Podleczyc i otem operowac o ile to cos da. Dlaczego nie można robic zabiegu przy białaczce?
Tweety pisze:nie wiem czy to prywata ale skoro Kubuś stał się naszym podopiecznym to może mogę w jego imieniu poprosić o głos na AFN w ankiecie miau na kandydata do Krakvetu
7.Agitacja w trakcie tworzenia (przyjmowania zgłoszeń) i głosowania w ankiecie Miau dozwolona jest w wątkach o głosowaniu na KV(zalecana pozytywna!),wątkach kandydatów oraz za pomocą:
-banerków wzywających do głosowania w ankiecie bez wskazywania kandydata
-banerków wzywających do głosowania na konkretnego kandydata
-PW wysyłanych do znajomych(upewnij się,że adresat też uważa Cię za znajomego)-tu treść dowolna agitujesz za ankietą/za kandydatem.
Jana pisze:Tweety pisze:nie wiem czy to prywata ale skoro Kubuś stał się naszym podopiecznym to może mogę w jego imieniu poprosić o głos na AFN w ankiecie miau na kandydata do Krakvetu7.Agitacja w trakcie tworzenia (przyjmowania zgłoszeń) i głosowania w ankiecie Miau dozwolona jest w wątkach o głosowaniu na KV(zalecana pozytywna!),wątkach kandydatów oraz za pomocą:
-PW wysyłanych do znajomych(upewnij się,że adresat też uważa Cię za znajomego)-tu treść dowolna agitujesz za ankietą/za kandydatem.
jasdor pisze:Szkoda, że przez tak długi czas nikt go nie zauważyłAle z drugiej strony, dobrze, że w ogóle ktoś jednak zwrócił na niego uwagę i trafił w odpowiednie ręce. Biedny. Czy on jest w DT, czy w kociarni, bo sie troszke pogubiłam
Jana pisze:Tweety pisze:nie wiem czy to prywata ale skoro Kubuś stał się naszym podopiecznym to może mogę w jego imieniu poprosić o głos na AFN w ankiecie miau na kandydata do Krakvetu7.Agitacja w trakcie tworzenia (przyjmowania zgłoszeń) i głosowania w ankiecie Miau dozwolona jest w wątkach o głosowaniu na KV(zalecana pozytywna!),wątkach kandydatów oraz za pomocą:
jasdor pisze:dolabraPo ikonkach Cię Siostro poznałam, a zwłaszcza po jednej
Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowego nicku .
Czekamy niecierpliwie na nowe informacje, mam nadzieję coraz to lepsze.
Kubusiu - kciuki są![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 314 gości