Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 12:43 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Aż się wierzyć nie chce, że ten kotek mógł tak funkcjonować na tym targowisku. Pewnie dlatego, ze nie miał wyjścia stał na tych łapkach. Niech to szlak, jak on musiał cierpieć, czy wczesniej nikt go nie widział, czy nie chciał zobaczyć? Na targowisko przychodzą codziennie setki ludzi, co za bezdusznosć. Ja bym się nie zastanawiała nawet jednego dnia jak bym go zobaczyła.
Wiecie co, ja też dokarmiam koty na targowisku w Toruniu. Cieszy mnie fakt, że od stycznia nie będzie można nimi tam handlować, bo większość bezdomnych zwierzaków na targowiskach bierze się od sprzedających. W ostatnim tygodniu dwa kociaki zostały wyrzucone na to zimno, bo nie udało się ich sprzedać.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto gru 07, 2010 13:00 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Nie mozna dawać teraz czegos na stawy Podleczyc i otem operowac o ile to cos da. Dlaczego nie można robic zabiegu przy białaczce?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto gru 07, 2010 13:34 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Iburg pisze:Nie mozna dawać teraz czegos na stawy Podleczyc i otem operowac o ile to cos da. Dlaczego nie można robic zabiegu przy białaczce?

bo istnieje bardzo duże ryzyko, że ona się uaktywni i będzie po kocie. Panie wetki próbują coś zadziałać doraźnie.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto gru 07, 2010 13:55 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

nie wiem czy to prywata ale skoro Kubuś stał się naszym podopiecznym to może mogę w jego imieniu poprosić o głos na AFN w ankiecie miau na kandydata do Krakvetu

Tweety

Post » Wto gru 07, 2010 20:57 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Prywata nie prywata, ale podeślij link, bo ja nie wiem gdzie szukać

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 07, 2010 21:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:nie wiem czy to prywata ale skoro Kubuś stał się naszym podopiecznym to może mogę w jego imieniu poprosić o głos na AFN w ankiecie miau na kandydata do Krakvetu

7.Agitacja w trakcie tworzenia (przyjmowania zgłoszeń) i głosowania w ankiecie Miau dozwolona jest w wątkach o głosowaniu na KV(zalecana pozytywna!),wątkach kandydatów oraz za pomocą:
-banerków wzywających do głosowania w ankiecie bez wskazywania kandydata
-banerków wzywających do głosowania na konkretnego kandydata
-PW wysyłanych do znajomych(upewnij się,że adresat też uważa Cię za znajomego)-tu treść dowolna agitujesz za ankietą/za kandydatem.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro gru 08, 2010 17:00 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Jana pisze:
Tweety pisze:nie wiem czy to prywata ale skoro Kubuś stał się naszym podopiecznym to może mogę w jego imieniu poprosić o głos na AFN w ankiecie miau na kandydata do Krakvetu

7.Agitacja w trakcie tworzenia (przyjmowania zgłoszeń) i głosowania w ankiecie Miau dozwolona jest w wątkach o głosowaniu na KV(zalecana pozytywna!),wątkach kandydatów oraz za pomocą:
-PW wysyłanych do znajomych(upewnij się,że adresat też uważa Cię za znajomego)-tu treść dowolna agitujesz za ankietą/za kandydatem.

:oops: To ja nie wiedziałam.
Ale na AFN to i bez żadnej agitacji bym zagłosowała, bo wyrażam tej fundacji swą dozgonną wdzięczność i wiem trochę, jaka opieka nad kociakami w tej fundacji jest.
Będą pewnie i tacy, którzy się ze mną nie zgodzą, ale ja pomoc fundacji testowałam na sobie i swoim kocie i sie nie zawiodłam :ok:
Tweety - napisz, jak tam Kubuś. Dalej tylko leży ? Czy cierpi bardzo ?

jasdor

Post » Śro gru 08, 2010 17:24 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Kubuś troszkę wstaje, chodzi do kuwetki. Niestety, płuca są w kiepskim stanie, może to też wyglądać na jakieś przerzuty. Biedne to kociątko okrutnie :(

Tweety

Post » Śro gru 08, 2010 17:29 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Szkoda, że przez tak długi czas nikt go nie zauważył :( Ale z drugiej strony, dobrze, że w ogóle ktoś jednak zwrócił na niego uwagę i trafił w odpowiednie ręce. Biedny. Czy on jest w DT, czy w kociarni, bo sie troszke pogubiłam :oops:

jasdor

Post » Śro gru 08, 2010 18:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

jasdor pisze:Szkoda, że przez tak długi czas nikt go nie zauważył :( Ale z drugiej strony, dobrze, że w ogóle ktoś jednak zwrócił na niego uwagę i trafił w odpowiednie ręce. Biedny. Czy on jest w DT, czy w kociarni, bo sie troszke pogubiłam :oops:

w szpitaliku

Tweety

Post » Śro gru 08, 2010 22:05 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Jana pisze:

To jest wątek kota będącego pod opieką AFN! :wink:
Trzymaj się Kuba i nie daj się choróbsku :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro gru 08, 2010 22:08 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Zdrowiej Kubuś :ok: :ok: :ok: Nie z takich tarapatów kolesie wychodzili na czterech łapach :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Czw gru 09, 2010 21:38 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Kubusiu drogi...walcz kociaku!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw gru 09, 2010 21:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

dolabra :twisted: Po ikonkach Cię Siostro poznałam, a zwłaszcza po jednej :mrgreen: Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowego nicku .

Czekamy niecierpliwie na nowe informacje, mam nadzieję coraz to lepsze.
Kubusiu - kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Czw gru 09, 2010 21:58 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

jasdor pisze:dolabra :twisted: Po ikonkach Cię Siostro poznałam, a zwłaszcza po jednej :mrgreen: Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do nowego nicku .

Czekamy niecierpliwie na nowe informacje, mam nadzieję coraz to lepsze.
Kubusiu - kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jutro powinien być wynik PCR-a, kciuki okrutnie potrzebne! aby nie było białaczki

Tweety

[poprzednia][następna]