SAMARTI dzięki tak ja jestem nieuleczalna na punkcie zwierząt żeby dawali większe mieszkania licząc zwierzęta to bym domek wzieła Fryga zawsze będziesz w moim serduchu
Ciekawe, czy juz odbyły sie pierwsze rozmowy z kandydatami?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Gadałam z JOAŚKĄ.. drugi, potencjalny domek ma się odezwać dzisiaj albo jutro.. Pan spoza forum zadzwonił raz, umówiliśmy się na telefon następnego dnia czyli w piątek.. od tej pory cisza..
aamms pisze:Pan spoza forum zadzwonił raz, umówiliśmy się na telefon następnego dnia czyli w piątek.. od tej pory cisza..
no to już mamy pierwszą selekcję..
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
jakas cisza tutaj.... pewnie wszyscy zaciskają kciuki i w napięciu i milczeniu czekają na info
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach