[WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem KOLEJNA OPERACJA :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 10:54 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

mamucik pisze:Agness - zerknę, mam nadzieję, że obróżka u tego uciekiniera nie była zielona.

No właśnie Agness pisała że była zielona... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 02, 2010 10:59 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Kciuki najmocniejsze.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sie 02, 2010 11:04 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

mam nadzieje, ze operacja bedzie bez komplikacji, wierze w to, zwlekanie byloby jeszcze gorsze.

Agness: tam niestety jest pelno tych kamienic i niby spokojnych uliczek, niestety dla kotow ludzie sobie mysla, ze jak kota wypuszcza, to on bedzie chodzil pod oknem, a nie odejdzie nigdzie dalej. mojego tzta ojciec mieszka zaraz obok, na wroblej, tez musialam im z glowy wytracac wypuszczanie kota samego.
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pon sie 02, 2010 11:24 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Gibutkowa pisze:
mamucik pisze:Agness - zerknę, mam nadzieję, że obróżka u tego uciekiniera nie była zielona.

:cry: tak była zielona niestety :cry:
Mamucik jak masz do tej Pani numer, to możesz bez współczucia powiedzieć jej parę niemiłych słów.... :evil:
Może coś do niej trafi i będzie bardziej ostrożna - jeśli kot uciekł.... bo jak dla mnie kot z obróżką mógł być zwyczajnie wypuszczany :evil: :evil: :evil:

Jęśli to jednak nie ten kotek - to może niech go lepiej poszuka po okilicy. Domowy kotek mógł się gdzieś zaszyć w piwnicach, niech popryta karmicielek w okolicznych blokach.... :roll:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sie 02, 2010 11:28 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Gibutkowa pisze:

Nie precyzyjnie napisałam, przepraszam. Mam nadzieję, że u tego Ogonka, którego szukają ( tego z ogłoszenia ) - nie była :ok: Agness - ten Ogonek z ogłszenia wymknął się z domku, wynikało, że nie był wychodzacy.
Ale rzeczywiscie ludzie tutaj wypuszczają koty. Nie rozumiem dlaczego - przecież to naprawdę ruchliwy rejon. Niemniej mam nadzieję, że to nie ten kotek. Zadzwonię natomiast do mojej zaprzyjaznionej karmicielki z Buskiej i przekażę inf - to dokładnie tamten rejon.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon sie 02, 2010 11:29 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Przepraszam za "zaśmiecanie" wątku Filemonka :oops: :oops: :oops: ale od rana jestem poruszona... :cry:

FILEMONKU, trzymamy kciuki za operację :ok: :ok: :ok:
Brakuje jeszcze 40 zł na operację? Może jeszcze ktoś Filemonka wspomoże ? :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sie 02, 2010 11:38 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Agness78 pisze:Przepraszam za "zaśmiecanie" wątku Filemonka :oops: :oops: :oops: ale od rana jestem poruszona... :cry:

Brakuje jeszcze 40 zł na operację? Może jeszcze ktoś Filemonka wspomoże ? :oops:

No właśnie - ja też :oops: :oops: :oops:
Skarbonka ma się dołożyć :piwa:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon sie 02, 2010 11:39 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Agness78 pisze:Przepraszam za "zaśmiecanie" wątku Filemonka :oops: :oops: :oops: ale od rana jestem poruszona... :cry:

Z bazarku już na pewno będzie 30 (ale bazarek się kończy w niedzielę dopiero :roll: ), choć mam nadzieję że wylicytują dziewczyny więcej ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 02, 2010 11:47 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Agness78 pieniążki na operację już są zebrane. Chyba, że ktoś mógłby jeszcze coś dorzucić to łatwiej byłoby mi finansować antybiotyki dla Filemonka.
Oczywiście ze wszystkiego się rozliczę.

Bardzo mi przykro z powodu tego co stało się dziś rano :(

Musimy jeszcze poszukać DT i DS dla Filemonka...
Obrazek

zolza

Od: Pon lip 26, 2010 10:20

Post » Pon sie 02, 2010 15:28 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Skarbonka chciałaby przelać pieniążki na pomoc dla Filemonka, Zolza proszę o podanie nr konta na pw.

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon sie 02, 2010 18:54 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Już pojutrze operacja a nowego domku jak nie było tak nie ma :(
Ostatnio edytowano Pon sie 02, 2010 20:10 przez zolza, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

zolza

Od: Pon lip 26, 2010 10:20

Post » Pon sie 02, 2010 20:02 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Oby wszystkie wiadomości były tylko pozytywne :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sie 02, 2010 23:16 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Czyli operacja już w środę, myślę że to dobra decyzja, będę trzymała kciuki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sie 02, 2010 23:20 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

Hopsniemy.
Może kto wypatrzy Filemonka. :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sie 03, 2010 7:26 Re: [WRO] Kociak z oscalpowanym ogonkiem szuka DT! Prosi o $$$

po operacji zołza napisz jakiś ładny tekst wzruszający o Filemonku, plus zdjęcia i tak jak mówiłam wyślij mi na adres e-mail i poumieszczamy na wielu portalach.
Jestem pewna, że ten śliczny kiciuś znajdzie kochający domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]