Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 10:54 Re: Szukamy DT najlepiej w Katowicach- Tytus z połamaną miednicą

Cześć Miłości :1luvu: Odświeżę Cię na fejsbuku, bo coś ucichło o Tobie :)
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Pt paź 08, 2010 9:23 Re: Szukamy DT najlepiej w Katowicach- Tytus z połamaną miednicą

Tytusku z domu widzę Twój banerek a tutaj też nie :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob paź 09, 2010 12:04 Re: Szukamy DT najlepiej w Katowicach- Tytus z połamaną miednicą

Tam taratam ogłaszam Wam że Tytus Opal Tymianek od dziś kotem domowym przytulakiem kolankowym jest :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Więcej wieczorem bo do pracy pędzę ..

Rudzia&Bianca

Od: Pon lis 30, 2009 12:54

Post » Sob paź 09, 2010 19:05 Re: Szukamy DT najlepiej w Katowicach- Tytus z połamaną miednicą

Wspaniałe wieści Obrazek

PS.Czekam na szczegóły ... uff ... będę mogła spokojnie wyjechać na urlop :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob paź 09, 2010 20:55 Re: Szukamy DT najlepiej w Katowicach- Tytus z połamaną miednicą

Chociaż jedna wspaniała wiadomość w dniu dzisiejszym :) Też czekam na więcej informacji :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob paź 09, 2010 22:02 Re: Szukamy DT najlepiej w Katowicach- Tytus z połamaną miednicą

No więc jestem z tym cudownym newsem o którym bez bicia przyznaję się wiedziałam od kilku dni ale bałam się zapeszyć, bo szczęśliwy dzień nastąpił dopiero dziś :)
Było tak do gabinetu naszych Wetek przyjechał Pan , taki zbieracz psiego nieszczęścia, zobaczył Tytusa w klatce podszedł a Tytus jak to Tytus od razu zaczął zaczepiać łapką , mruczeć no i Pan wpadł po uszy - zresztą wcale się nie dziwię :ryk: -postanowił że zabierze Tytusa choć generalnie to psia rodzina , z wrażenia zapomniałam czy będzie mieszkał z rodzicami czy bratem tego Pana , ok. 100 km od Myślenic .
Kot domowy , kolankowy do kochania i przytulania teraz taki żywot będzie wiódł nasz Tytus Opal Tymianek .
Zabieg w zależności od tego czy Tytusowi będzie przeszkadzać łapka - a z tego co widziałam wczoraj nie przeszkadza mu w niczym, nie ma też zagrożenia żeby miał później problemy z kręgosłupem czego się obawiałam że może mieć miejsce jak nie będzie zabiegu .
Jak tylko będę miała jakieś wieści z domu Tytusa dam znać.

Bardzo Wam kochani dziękuję za wszelką pomoc i za to ze wspieraliście mnie :) no i oczywiście naszym Wetkom za cierpliwoś i cudowną opiekę nad tym łotrzykiem .

Rudzia&Bianca

Post » Nie paź 10, 2010 3:58 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :balony: :spin2: :spin2: :spin2: :aniolek:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie paź 10, 2010 8:46 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Ja też się strasznie cieszę :) kamień spadł mi z serca bo to taki cudowny kociak :1luvu:

Mam wielką prośbę do Was o rozesłanie gdzie tylko możecie i podpisanie petycji w sprawie kieleckiego schroniska ( umieralni zwierząt ) jest szansa na zmiany - bardzo dziękuję
http://www.petycje.pl/petycja/5853/pety ... yminy.html

Rudzia&Bianca

Post » Nie paź 10, 2010 10:06 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Ciesze się, że Tytus już w domku ... podziękuję proszę Paniom Wet za opiekę na Tymiankiem :D
Niech mu się szczęści :1luvu: ... jeśli będziesz miała wieści o nim, daj znać - wątek zostawiam w Zakładkach, a banerek odpinam :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie paź 10, 2010 10:17 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

O mało nie padłam z tych wieści :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Tytusku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Petycja rozesłana :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie paź 10, 2010 13:44 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

CatAngel pisze:

Petycja rozesłana :ok:

Wielkie dzięki :)

Rudzia&Bianca

Post » Pon paź 11, 2010 20:27 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Gratsy, Tymianku! Dużo szczęścia w nowym domku! :1luvu: :1luvu:

Petycja podpisana.
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Śro paź 13, 2010 21:57 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

mejflajek pisze:Gratsy, Tymianku! Dużo szczęścia w nowym domku! :1luvu: :1luvu:

Petycja podpisana.

Dzięki :)

Niedługo zaproszę na nowy myślenicki koci wątek , całą masę kiciaków mamy do wydania - piękny rudy kocur właśnie wykastrowany o wspaniałym charakterze w którym osobiście się zakochałam , maleńkie tygryski popielate 2 tygodniowe szt 4 i ich mamusię , 13 letnią bezzębną kocinkę i pewnie jeszcze jakieś inne się znajdą ...
więc na długo ode mnie nie odpoczniecie, myślę że tak ok niedzieli powinien watek powstać bo na razie czas mi ucieka ...

Rudzia&Bianca

Post » Czw paź 14, 2010 8:51 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

O masz :( Oczywiście dołączymy do Was a nie wspominasz wcale o maleńkich prawie jamnisiach, które widzę na dogo :evil:
Teraz pilnujemy te wątki z podpisu :) Idziemy równo ale bardzo trzymam kciuki za Kociamę ale coraz mniej znajomych już może zagłosować. Głosowanie w ankiecie kończy się jutro :cry:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw paź 14, 2010 11:58 Re: Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Rudzia&Bianca pisze:Niedługo zaproszę na nowy myślenicki koci wątek , całą masę kiciaków mamy do wydania - piękny rudy kocur właśnie wykastrowany o wspaniałym charakterze w którym osobiście się zakochałam , maleńkie tygryski popielate 2 tygodniowe szt 4 i ich mamusię , 13 letnią bezzębną kocinkę i pewnie jeszcze jakieś inne się znajdą ...
więc na długo ode mnie nie odpoczniecie, myślę że tak ok niedzieli powinien watek powstać bo na razie czas mi ucieka ...

Czy ten rudy to Adolf, który siedzi w Dobrym Wecie?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]