Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 12:51 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

soso pisze:Dziękuję, ogłoszenie już jest - gdybyś tylko mogła poprawić dwujka na dwójka byłabym wdzięczna :)

Dziś jeszcze podeslę na stronkę koty Agi Marczak, ma ich całkiem sporo, a wszystkie śliczne :)

He he no waszych błędów to my nie sprawdzamy kopiuje się ogłoszenie z maila i wstawia.Oczywiście poprawi Tomek :twisted:
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw cze 17, 2010 13:00 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Kinga, pamiętajcie o zmienieniu info w ogłoszeniach adopyjnych: HUGO ma juz domek, wysyłałam maila ale wciąż widnieje, pewnie w nawale pracy zapomnieliście, więc przypominam :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 17, 2010 14:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Marea pisze:A nie mozna jej umieścić u Zaleskich na Elbląskiej? bądź u Kasprzyka? szkoda by nie doczekała się swojej szansy....

Z innymi kotami w klatce oswojonego kota trzymać to straszny stres dla niego. Tym bardziej że ona jest zdrowa ...
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Czw cze 17, 2010 14:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Matyliano pisze:
Marea pisze:A nie mozna jej umieścić u Zaleskich na Elbląskiej? bądź u Kasprzyka? szkoda by nie doczekała się swojej szansy....

Z innymi kotami w klatce oswojonego kota trzymać to straszny stres dla niego. Tym bardziej że ona jest zdrowa ...

Sama nie wiem :roll: , czy lepszy taki krótkotrwały stres ale zapewnione bezpieczeństwo i opieka czy podwórko i los niepewny ehhh

Trzymam za nią kciuki :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 17, 2010 21:01 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Dzięki wielkie. Sama nie wiem jak to będzie. Moja wet chce ją zaszczepić na grzybicę w poniedziałek a potem za 10 dni na inne rzeczy. Ona ma miejsca odrastającej sierści. Kotika mówi że to prawdopodobnie po kleszczach ale 100% pewności nie mam. Nie chcę też Sabinie kotów pozarażać. Jestem w sytuacji bez wyjścia. A ona się mizia do wszystkich. Do jakiegoś pijaka dziś biegła jak ją karmiłam. W Fortecznej nikt jej nigdy krzywdy nie robił i teraz jest zbyt ufna by by być na podwórku bez opieki...

Obrazek

Matyliano

Post » Czw cze 17, 2010 21:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Takie wylysienia male to moga byc po kleszczach widac na nich pojedyncze strupki, wieksze place to juz raczej grzybica...

Dostalam dzis telefon od Pani ktorej szukalam kota stoczniowego bez ogona, jakas pani do Niej zadzwonila w odpowiedzi na jej ogloszenie i powiedziala ze ma kotke do oddania, dokarmia daje provere od 2 lat szuka dla niej domu kotka pingwinka. Wiec Pani od kota bez ogona zadzwonila do mnie i powiedziala o problemie i ze fajnie by bylo jakbym szukala dla niej domu....
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Czw cze 17, 2010 21:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Marlon pisze:Takie wylysienia male to moga byc po kleszczach widac na nich pojedyncze strupki, wieksze place to juz raczej grzybica...

Dostalam dzis telefon od Pani ktorej szukalam kota stoczniowego bez ogona, jakas pani do Niej zadzwonila w odpowiedzi na jej ogloszenie i powiedziala ze ma kotke do oddania, dokarmia daje provere od 2 lat szuka dla niej domu kotka pingwinka. Wiec Pani od kota bez ogona zadzwonila do mnie i powiedziala o problemie i ze fajnie by bylo jakbym szukala dla niej domu....

Ma tę odrastającą sierść tylko w miejscach gdzie były kleszcze z tego co się orientuję ale ręki sobie nie dam uciąć...

Obrazek

Matyliano

Post » Pt cze 18, 2010 6:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

moje wczorajsze szukanie rudego też bez efektu... tak sie zastanawiam, że moze skoro był oswojony to moze go kto wziął? kurde ciałka nie widać, żywgo tez nie... albo siedzi w krzaczorach albo ma nowy domek...
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt cze 18, 2010 7:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

kinga-kinia pisze:
soso pisze:Dziękuję, ogłoszenie już jest - gdybyś tylko mogła poprawić dwujka na dwójka byłabym wdzięczna :)

Dziś jeszcze podeslę na stronkę koty Agi Marczak, ma ich całkiem sporo, a wszystkie śliczne :)

He he no waszych błędów to my nie sprawdzamy kopiuje się ogłoszenie z maila i wstawia.Oczywiście poprawi Tomek :twisted:

Kiniu tytułu nie wysyłałam ;) Co jak co, ale nie podejrzewaj mnie o błędy ortograficzne :ryk:
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt cze 18, 2010 8:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Kasiu, a skoro nie wiadomo czy to grzybek to może warto to zbadać pod mikroskopem, bo jeśli nie to będzie tylko niepotrzebnie szczepiona i czas kiedy trafi do Sabiny się wydłuży..
Ile kosztuje ta szczepionka na grzybka?

Wredne_Słonko

Od: Czw lis 16, 2006 19:06

Post » Pt cze 18, 2010 9:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Wredne_Słonko pisze:Kasiu, a skoro nie wiadomo czy to grzybek to może warto to zbadać pod mikroskopem, bo jeśli nie to będzie tylko niepotrzebnie szczepiona i czas kiedy trafi do Sabiny się wydłuży..
Ile kosztuje ta szczepionka na grzybka?

Zapytam jej w poniedziałek. Ona chce ją zaszczepić bo to kot który biega po podwórku. Ona na skórze nic nie ma bo ją oglądałam. Tylko po bokach na szyi niektóre włosy kępkami jej odrastają.
A jest taka miziasta że za każdym razem jak odjeżdżam i ją tam zostawiam to nie mogę się pozbierać.
A wiecie może na jakiej zasadzie robi się ogłoszenia do Anonsów żeby ukazało się ze zdjęciem? I powiedzcie mi która fotka jest najfajniejsza bo słyszałam opinię że ta którą wybrałam na ulotki jest najbrzydsza ze wszystkich ... :oops:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 31489.html

Obrazek

Matyliano

Post » Pt cze 18, 2010 9:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

pierwsza fotka jest najlepsza!

Miałam właśnie telefon z Gdańska z prośbą o złapanie 2 kociąt (rudy i szylkretka) ich mama zostala potracona przez samochod lub otruta (Pani Dorota z Gdańska wiele razy próbowała tą kotkę złapać na sterylizację, jednak kotka była zbyt kumata aby dać się nabrać na klatkę-łapkę). Kociaki same jedzą, mają około 2 miesiące, facet który dzwonił może je wziąć na tymczas tylko ja nie moge teraz ich złapać bo w niedziele mam egzamin i musze sie uczyć a taki wypad do gdańska zajmie mi cały dzień a Pani Dorota jest na urlopie i wraca 28, jakiś łysy chłopak kręci się przy tych kotach od kilku dni i Pan boi się że coś im się stanie. Ma ktoś czas na złapanie tych kociąt?
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt cze 18, 2010 10:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Marea pisze:Kinga, pamiętajcie o zmienieniu info w ogłoszeniach adopyjnych: HUGO ma juz domek, wysyłałam maila ale wciąż widnieje, pewnie w nawale pracy zapomnieliście, więc przypominam :ok:

Hugo jest zmieniony że znalazł dom jest po prostu na drugiej stronie.Tak apropo mamy strasznie dużo ogłoszeń na stronie czy któreś z grzecznościowych są już nieaktualne ? Jeżeli tak to piszcie do moderatora tomek.pkdt@gmail.com
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt cze 18, 2010 10:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

soso pisze:
kinga-kinia pisze:

Kiniu tytułu nie wysyłałam ;) Co jak co, ale nie podejrzewaj mnie o błędy ortograficzne :ryk:

Ok przepraszam ;) Jak Tomek wstawia ogłoszenia to ja nie zawsze przy nim siedzę a to by się zgadzało bo on ma problemy z dysortografią.Oj głupio mu się zrobi ;)
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt cze 18, 2010 15:17 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Dziś odszedł od nas Danielek [*]
:cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

[poprzednia][następna]