..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Batta,napisz coś więcej prosze o tych trzech bidach-łysolkach.
Jak wyglądają na dziś,jakie są podejrzenia.
I co z tym co ciągle śpi-co mu może być?
wcześniej pisałyście że takich zarazonych kotków jest 4 a teraz 3-jak to jest?co się stało z 4-tym?
jeśli miałabym możliwość wzięcia ich na DT((zależy od możl.izolacji-jeszcze nie wiem-myślę) to czy Wy możecie tuż po wyciągnięciu ich ze schronu wziąć je do weta,wykąpać w jakimś nizoralu czy innym(nie wiem-nie znam się) i zadać 1-szą dawkę na to co im dolega?
i czy jest możliwosć pozyskania kasy na ich jedzenie ze zrzutki lub bazarków?
muszę to wiedzieć na pewno,bo ja sama ,bez wsparcia na karmę nie dam rady ich utrzymać,niestety.
bardzo chciałabym pomóc ale szczerze piszę jakie mam mozliwości,a jakich nie, bo rzeczywistości nie przeskoczę,choćbym nie wiem jak chciala
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości