Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 13:06 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Śledzę wątek od początku.Coś mi tu nie gra i ja nie mam zamiaru przepraszać.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon mar 22, 2010 17:24 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

ewar pisze:Śledzę wątek od początku.Coś mi tu nie gra i ja nie mam zamiaru przepraszać.

Ja też- nawet jak na wątku Bajki pierwsze wpisy o Mosiu były.... Jej się poszczęściło, może Mosiowi też, ale do tego trzeba pomocy dt :( .

Sasanka.

Od: Pon sty 25, 2010 12:47

Post » Wto mar 23, 2010 9:08 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

EDIT.
Ostatnio edytowano Wto mar 23, 2010 11:44 przez Myszeńk@, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto mar 23, 2010 9:11 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Ja z kolei myślę, że jak odchodzi bliska bardzo osoba, to człowiek popada w marazm. Nie chce się nic. Ja moją babcię kocham bardzo i wiem, jak byłoby mi smutno, gdyby jej zabrakło.
Dajmy Erin przeżyć w spokoju swoją żałobę..... Mosiowi przecież nic się nie dzieje....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto mar 23, 2010 11:44 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

magdaradek pisze:Ja z kolei myślę, że jak odchodzi bliska bardzo osoba, to człowiek popada w marazm. Nie chce się nic. Ja moją babcię kocham bardzo i wiem, jak byłoby mi smutno, gdyby jej zabrakło.
Dajmy Erin przeżyć w spokoju swoją żałobę..... Mosiowi przecież nic się nie dzieje....

Też fakt :roll:

Nie mam babci już bardzo dawno ... i czas nastał taki, że o rodziców się boję, więc się domyślam jak może być. Ale z drugiej strony ... hmmm.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Wto mar 23, 2010 15:26 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Bardzo współczuję,moja babcia też była bardzo mi bliską osobą,wiem więc,jak to jest.Nikt nie wymaga zaangażowania,poświęcania czasu.Dziewczyny obiecały zrobić ogłoszenia,pilnować wszystkiego,chodzi tylko o zdjęcia i trochę informacji.Wątek podnoszą forumowicze,kotek jest śliczny,ma ogromne szanse na domek,a za chwilę zaczną się kociaki.Wtedy może być gorzej.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie mar 28, 2010 13:23 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

No wlasnie a nic sie nie zmienilo..rozumiem, żaloba ale czas leci...bez przesady...biedny mos..mnie tez cos tu nie gra :?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon mar 29, 2010 1:21 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Cześć, miała pisać rano, kiedy będę mogła tym razem na pewno wrzucić zdjęcia.Ale jednak po zajrzeniu wstępnym...

Ja naprawdę jestem Wam OGROMNIE wdzięczna za pomoc! I Mosiowi, tak jak pisała np magdaradek krzywda żadna się nie dzieję. i nie stanie się póki pomieszkuje w mym domu...Śpi u mnie w łóżku, bawi się z moim kociakiem.

Zrozumcie tylko proszę , że w trakcie wszelkich 'procedur' mimo wcześniejszych chęci nie dałam rady poświęcić się kotom... Do tego doszło ropomacicze mej starowinki-mopsa i dodatkowe operacje........plus opieka nad psem babci, którego przecież do schroniska nie oddamy....

Ja wiem...... cholera... sama bym uznała, że "coś tu śmierdzi", gdybym była osobą postronną... też nie sądziłam , że tak cholernie może się zawalić w tak krótkim czasie....

jutro zdjęcia na pewno. dostanę kabel i wrzucę wszystko co mam.

pozdrawiam Was i dziękuję , że jesteście...

Erin66

Od: Śro gru 23, 2009 20:13

Post » Pon mar 29, 2010 1:33 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Kurczę... ale wiecie co? ja rozumiem, że zawsze musi pozostać pewien pierwiastek rezerwy, bo nie wiadomo co tak naprawdę się dzieję......
ale z góry zakładać zły scenariusz jeśli ktoś nie odezwał się 2 tyg po śmierci tak bliskiej osoby? to i tak jak dla mnie krótka 'żałoba'... jeśli w ogóle da się wyznaczyć taki termin....

uh...

Erin66

Od: Śro gru 23, 2009 20:13

Post » Pon mar 29, 2010 7:33 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Erin66 ok, ja wszystko rozumiem, ale spróbuj też zrozumieć nas trochę.......
chcemy wiedzieć, czy Moś szuka domu, czy zostaje u Ciebie?
od czasu do czasu skrobnij co u kotka.
No i jeśli szuka domu, to daj nam szansę go ogłosić....

potrzebujemy tekstu i fotek.
Obrazek

magdaradek

Post » Pon mar 29, 2010 19:47 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Nic dodac, nic ujac :wink:
Erin- ja tez mam mopsika- pozdrow staruszka ode mnie :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie kwi 04, 2010 17:13 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Świąteczne całusy dla Mosia :1luvu: . Pamiętamy o Tobie kochany :D :kotek:

Sasanka.

Post » Pt kwi 16, 2010 9:36 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Erin66 prosiła mnie jakiś czas temu, żebym tu zajrzała i Was uspokoiła.
A ja zapomniałam na śmierć :oops:

No to się poprawiam.
I przypominam Mosia :) i proszę Erin66 o obiecane zdjęcia :)

Myszeńk@

Post » Sob kwi 24, 2010 18:52 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

A u Mosia znowu cisza...
Masz Erin racje, żałoba to taki czas kiedy nic się nie chce. A już na pewno nie ma się chęci zaglądać np. na forum.
Denerwuje mnie jednak to i nie potrafię tego zrozumieć (nie wiem może jestem za głupia), że dlaczego osoba, która pojawia się na forum nie może napisać chociaż kilku słów: "u Mosia wszystko dobrze", "Mosiu jest już w nowym domku/czeka nadal", "Mosiu zdrowy"... Czy to aż tak dużo? Ja wymagam tylko śladu obecności Mosia na forum. To taki kochany kociaczek (ja zakochałam się w nim od razu- zdjęcia i te niesamowite opowieści całkowicie mnie urzekły- nas wszystkich)Naprawdę szkoda, że rzadko kto tutaj zagląda, szkoda, że nie ma o naszym Puchatku żadnych wieści...

Sasanka.

Post » Sob kwi 24, 2010 19:00 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

tak, żałoba żałobą ale tu chodzi o kilka słów
moim zdaniem Mosiowi zabrało się szansę na dobre domy.
Chyba, że został rezydentem u Erin.....ale tego też nie wiemy...
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]