LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 21:39 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Dzisiaj to wielkie kciuki i ciepłe myśli dla bloo potrzebne :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt lis 20, 2009 22:25 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

o matkooo, no to kciuki wielkie :ok: :ok: :ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt lis 20, 2009 22:38 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

pixie65 pisze:Dzisiaj to wielkie kciuki i ciepłe myśli dla bloo potrzebne :ok: :ok: :ok:

:?: :?: :?: nie wiem o co biega ale trzymam :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lis 20, 2009 22:49 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

nie wiem i ja :ok: :ok: :ok:

Anda

Post » Sob lis 21, 2009 7:47 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Przeżyłam, wróciłam, jestem. Byłam u stomatologa :mrgreen: Nie odzywałam się wcześniej, bo chodziłam jak struta już od czwartku. Paniczny strach przyszedł mi z wiekiem...
Feliks ma gronkowca w uszach. Czyli czyścimy dalej i od dziś podajemy do ucha Aurizon.
Pędzę dziś ciut Fela pomęczyć, zobaczę ile przytył ( :twisted: ), bo już kilka dni go nie widziałam.

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Sob lis 21, 2009 14:00 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

bloo pisze:Przeżyłam, wróciłam, jestem. Byłam u stomatologa :mrgreen: Nie odzywałam się wcześniej, bo chodziłam jak struta już od czwartku. Paniczny strach przyszedł mi z wiekiem...

:ryk:
Hmmm...to jak tak dalej pójdzie, to gdzieś koło trzydziestki trzeba będzie znieczulać Cię na odległość albo zastawiać klatkę-łapkę... 8)

bloo pisze:Feliks ma gronkowca w uszach. Czyli czyścimy dalej i od dziś podajemy do ucha Aurizon.
Pędzę dziś ciut Fela pomęczyć, zobaczę ile przytył ( :twisted: ), bo już kilka dni go nie widziałam.

Nie męcz Felutka :!: Ewentualnie może jakieś nowe fotki uda Ci się pstryknąć?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Sob lis 21, 2009 19:27 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Ufff - to fajnie, ze o po stomatologu i wiadomo co z Fela uszami. Trzymajcie się :D :ok:

Asia_Siunia

Post » Wto lis 24, 2009 12:00 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

No Felek wędruj do góry bo coś marnie spadasz :!:

Asia_Siunia

Post » Wto lis 24, 2009 14:30 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Uszy Felka uległy diametralnej poprawie, nareszcie. To cholerstwo do zapuszczania w uszy było drogie, ale opłacało się :ok:
Zapuściłam na razie cztery razy, ale już za drugim widać było, że coś dobrego się dzieje. Na razie mamy przykazanie stosować przez siedem dni, potem zapadnie decyzja co dalej.

bloo

Post » Wto lis 24, 2009 14:32 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lis 24, 2009 14:47 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Odniosę się jeszcze do tej mojej nieszczęsnej wizyty u stomatologa i wypowiedzi cioteczki pixie :twisted:
pixie65 pisze:
bloo pisze:Przeżyłam, wróciłam, jestem. Byłam u stomatologa :mrgreen: Nie odzywałam się wcześniej, bo chodziłam jak struta już od czwartku. Paniczny strach przyszedł mi z wiekiem...

Hmmm...to jak tak dalej pójdzie, to gdzieś koło trzydziestki trzeba będzie znieczulać Cię na odległość albo zastawiać klatkę-łapkę... 8)

To wcale nie jest śmieszne! 8) Sama podróż (do lbn) była katastrofą! Myślałam kilka razy, że już po mnie, było mi niedobrze, ponoć byłam też zielona :twisted: A dodam, że jechałam na przegląd, nie to, że coś mnie bolało...
Po cichu sobie marzę, że kiedyś będą dawali narkozę na życzenie przy takich potwornościach :mrgreen:
Ale! ja nie jestem najgorsza! Felkowe panie doktor (obie) prześcigają mnie o głowę w tym temacie :mrgreen:

bloo

Post » Wto lis 24, 2009 18:41 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

bloo pisze:Odniosę się jeszcze do tej mojej nieszczęsnej wizyty u stomatologa i wypowiedzi cioteczki pixie :twisted:
pixie65 pisze:

To wcale nie jest śmieszne! 8) Sama podróż (do lbn) była katastrofą! Myślałam kilka razy, że już po mnie, było mi niedobrze, ponoć byłam też zielona :twisted: A dodam, że jechałam na przegląd, nie to, że coś mnie bolało...
Po cichu sobie marzę, że kiedyś będą dawali narkozę na życzenie przy takich potwornościach :mrgreen:
Ale! ja nie jestem najgorsza! Felkowe panie doktor (obie) prześcigają mnie o głowę w tym temacie :mrgreen:

Moje dziecko to mnie błaga - "mamuś kiedy mnie umówisz do mojej pani dentystki - prrroszę ...."

Asia_Siunia

Post » Wto lis 24, 2009 18:57 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Asia_Siunia pisze: :ryk:

Moje dziecko to mnie błaga - "mamuś kiedy mnie umówisz do mojej pani dentystki - prrroszę ...."

A moje błaga mnie...
moge pójśc, no dobra, ale nie w tym tygodniuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :crying: :crying: :twisted:

Anda

Post » Śro lis 25, 2009 13:12 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

Felek - po domek!

Asia_Siunia

Post » Czw lis 26, 2009 11:41 Re: LUBLIN: Dymny Feliks chce spokojnego życia! Zdjęcia.

:ok:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]