Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pixie65 pisze:Dzisiaj to wielkie kciuki i ciepłe myśli dla bloo potrzebne![]()
![]()
bloo pisze:Przeżyłam, wróciłam, jestem. Byłam u stomatologaNie odzywałam się wcześniej, bo chodziłam jak struta już od czwartku. Paniczny strach przyszedł mi z wiekiem...
bloo pisze:Feliks ma gronkowca w uszach. Czyli czyścimy dalej i od dziś podajemy do ucha Aurizon.
Pędzę dziś ciut Fela pomęczyć, zobaczę ile przytył (), bo już kilka dni go nie widziałam.
pixie65 pisze:bloo pisze:Przeżyłam, wróciłam, jestem. Byłam u stomatologaNie odzywałam się wcześniej, bo chodziłam jak struta już od czwartku. Paniczny strach przyszedł mi z wiekiem...
![]()
Hmmm...to jak tak dalej pójdzie, to gdzieś koło trzydziestki trzeba będzie znieczulać Cię na odległość albo zastawiać klatkę-łapkę...![]()
bloo pisze:Odniosę się jeszcze do tej mojej nieszczęsnej wizyty u stomatologa i wypowiedzi cioteczki pixie
pixie65 pisze:bloo pisze:Przeżyłam, wróciłam, jestem. Byłam u stomatologaNie odzywałam się wcześniej, bo chodziłam jak struta już od czwartku. Paniczny strach przyszedł mi z wiekiem...
![]()
Hmmm...to jak tak dalej pójdzie, to gdzieś koło trzydziestki trzeba będzie znieczulać Cię na odległość albo zastawiać klatkę-łapkę...![]()
To wcale nie jest śmieszne!Sama podróż (do lbn) była katastrofą! Myślałam kilka razy, że już po mnie, było mi niedobrze, ponoć byłam też zielona
A dodam, że jechałam na przegląd, nie to, że coś mnie bolało...
Po cichu sobie marzę, że kiedyś będą dawali narkozę na życzenie przy takich potwornościach![]()
Ale! ja nie jestem najgorsza! Felkowe panie doktor (obie) prześcigają mnie o głowę w tym temacie
Asia_Siunia pisze:![]()
Moje dziecko to mnie błaga - "mamuś kiedy mnie umówisz do mojej pani dentystki - prrroszę ...."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości