Na grupie zooplusowej też niektórzy pisali o takim efekcie, ale tu pytałam Izę, której kupowaliśmy puszki i u Jej kotów wszystko ok
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maczkowa pisze:Jeśli to Animonda- to ASK, przepraszam serdecznie
Na grupie zooplusowej też niektórzy pisali o takim efekcie, ale tu pytałam Izę, której kupowaliśmy puszki i u Jej kotów wszystko ok
ASK@ pisze:Skusiłam się na puszki w promocji. Niby wiem ,że koty nie przepadają. A bardziej ich żołądki. Dostały rano przed mym wyjściem do dzików. Zjadły z apetytem. Niestety, gdy wróciłam okazało się ,że prawie wszystkie wydaliły z gwałtownością Niagarywszystko co połknęły. Janusza zastałam kończącego sprzątanie. A moja nóżka bosa stąpała bo mokrych dywanach perskich
ASK@ pisze:Przyroda ma swój urok. Nie ma brzydkiejKażdy skrawek jest piękny. Chyba ,że my ludzie spodlimy okolicę.
Zawsze mnie załamuje jak ludzie (tak zwani) podchodzą do toczenia. Szczególnie "wiejskiego" pochodzenia gdzie coś co nie przynosi zysku jest niepotrzebne. Nie warte uwagi czy troski.
U mnie w pracy cięgiem trwa batalia o wodę dla ptaków. Paniusia jedna lub druga "od jaj kurzych i gładkiego trawnika" wyrzuca miski i wylewa wodę. Nie dociera do nich, że jest upał. Ptaki srajom. Ale takie coś nie podleje kwiatów w pokoju, nie zadba o skrzynki...bo nie mają zwyczaju. Jednocześnie w domu i obejściu leją, tną, są za odstrzałem, niszczeniem tam bobrów, jeży, owadów...
Nigdy nie będzie dobrze
mir.ka pisze:ASK@ pisze:Skusiłam się na puszki w promocji. Niby wiem ,że koty nie przepadają. A bardziej ich żołądki. Dostały rano przed mym wyjściem do dzików. Zjadły z apetytem. Niestety, gdy wróciłam okazało się ,że prawie wszystkie wydaliły z gwałtownością Niagarywszystko co połknęły. Janusza zastałam kończącego sprzątanie. A moja nóżka bosa stąpała bo mokrych dywanach perskich
a co to za puszki były?
ASK@ pisze:mir.ka pisze:ASK@ pisze:Skusiłam się na puszki w promocji. Niby wiem ,że koty nie przepadają. A bardziej ich żołądki. Dostały rano przed mym wyjściem do dzików. Zjadły z apetytem. Niestety, gdy wróciłam okazało się ,że prawie wszystkie wydaliły z gwałtownością Niagarywszystko co połknęły. Janusza zastałam kończącego sprzątanie. A moja nóżka bosa stąpała bo mokrych dywanach perskich
a co to za puszki były?
Animonda
aga66 pisze:Sroki i jakieś krukowate są agresywne do kotów. Muszę pilnować żeby spokojnie zjadły bo inaczej koty się boją i uciekają.
kajtek56 pisze:Tak mi odpowiedzieli na pytanie o ilość słoiczków, o które Asiu pytałaś
Nowa wiadomość od Mazuraldo
Dzien dobry
28 lipca 2023, 10:16
Nie ma tego produktu w magazynie i w hurtowni stad podniesio a cena... Nie kawuje aukcji bo jest wypozycjonowana i jak ją usunę będę zaczynal od 0 dlatego podniesiona cena aby nikt nie kupił do czasu az towar bedzie w hurtowni wtedy cena wróci do normalnej wysokości
28 lipca 2023, 10:1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości