Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Zrobiłam Kasieńce drukowane ogłoszenie, powieszę w szpitalu - kto wie? może akurat...
tillibulek pisze:jolabuk5 pisze:Zrobiłam Kasieńce drukowane ogłoszenie, powieszę w szpitalu - kto wie? może akurat...
Jola, jak mozesz to podlinkuj ogloszenie, moze jeszcze ktos z blizszych okolic koteni tez rozwiesi ulotki... w pracy, czy tam gdzie bywa...
jolabuk5 pisze:tillibulek pisze:jolabuk5 pisze:Zrobiłam Kasieńce drukowane ogłoszenie, powieszę w szpitalu - kto wie? może akurat...
Jola, jak mozesz to podlinkuj ogloszenie, moze jeszcze ktos z blizszych okolic koteni tez rozwiesi ulotki... w pracy, czy tam gdzie bywa...
Ogłoszenie jest w wersji papierowej, nie mogę "podlinkować", za to mogę wysłać na maila, jeśli ktoś chce wydrukować i powiesić u siebie. Moze w lecznicach?
Myszeńk@ pisze:Ossszzyywiście odpowiedź z KociejMamy pominęła kwestię Kasieńki![]()
![]()
tillibulek pisze:jolabuk5 pisze:tillibulek pisze:jolabuk5 pisze:Zrobiłam Kasieńce drukowane ogłoszenie, powieszę w szpitalu - kto wie? może akurat...
Ogłoszenie jest w wersji papierowej, nie mogę "podlinkować", za to mogę wysłać na maila, jeśli ktoś chce wydrukować i powiesić u siebie. Moze w lecznicach?
wrzuc np. na upload miau - jako zdjecie i wklej linka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości