Biało-rudy Guziczek:) W nowym domku:) Filmik str 26:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 17, 2009 21:27

kasiakom pisze:
kalair pisze:Kasiu,a może jednak?
No,oddasz taka zakochana Guziczka? :D

Ja to bardzo chętnie bym go zostawiła :oops: , ale to się równa kategorycznemu zakazowi tymczasowania :( Mąż jest jedynym zdroworozsądkowym osobnikiem w tym domu i jego należy się słuchać. Gdyby nie to, miałabym grubo ponad 10 kotów :ryk:

Ale to jeszcze detal.Hurt jest ponad 10 :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 17, 2009 21:30

kalair pisze:
kasiakom pisze:
kalair pisze:Kasiu,a może jednak?
No,oddasz taka zakochana Guziczka? :D

Ja to bardzo chętnie bym go zostawiła :oops: , ale to się równa kategorycznemu zakazowi tymczasowania :( Mąż jest jedynym zdroworozsądkowym osobnikiem w tym domu i jego należy się słuchać. Gdyby nie to, miałabym grubo ponad 10 kotów :ryk:

Ale to jeszcze detal.Hurt jest ponad 10 :mrgreen: :lol: :lol:

Póki mieszkamy w bloku ja mogę być jedynie detalista taki malutki :wink: Ale jak się kiedyś wybudujemy to... znikną wszystkie bezdomniaki z mojej okolicy 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Wto mar 17, 2009 21:36

Super! :lol: :lol:
Na brak miejsca to ja nie narzekam, ale gorzej z kasą..Maupy żreć chcą bezczelnie! 8O :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 17, 2009 21:41

kalair pisze:Super! :lol: :lol:
Na brak miejsca to ja nie narzekam, ale gorzej z kasą..Maupy żreć chcą bezczelnie! 8O :lol: :lol:

No ja nie wiem 8O Jak to żreć :?: Co Ty masz za koty? Ja biorę tylko takie, które nie żrą :D One żyją powietrzem i miłością do mnie :lol:

Guzik przed chwilą spał na kaloryferze w zajebiaszczej pozie. Poleciałam po aparat i doopa, obudził się :? Teraz śpi pod kaloryferem i ciamka przez sen :love:
Zabierzcie go ode mnie :crying:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto mar 17, 2009 21:44

Miziaczki dla Guziczka :)
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Wto mar 17, 2009 21:52

kasiakom pisze:
kalair pisze:Super! :lol: :lol:

No ja nie wiem 8O Jak to żreć :?: Co Ty masz za koty? Ja biorę tylko takie, które nie żrą :D One żyją powietrzem i miłością do mnie :lol:

Guzik przed chwilą spał na kaloryferze w zajebiaszczej pozie. Poleciałam po aparat i doopa, obudził się :? Teraz śpi pod kaloryferem i ciamka przez sen :love:
Zabierzcie go ode mnie :crying:

Chciałaś fajne zdjęcie zrobić ? O, naiwna istoto! :mrgreen: :lol:

Qrczę,moje chcą, bo to Kretki! :twisted: Normalnie jakoś pechowo trafiłam! W dodatku pozbyć się ich nie idzie, bo nikt nie chce! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 18, 2009 1:37

alez on jest slodki :) Jeszcze go nie widzialam (tylko foty), a juz powiem szczerze-uroczy jest! A z tego co piszesz wynika, ze jest kulturalnym ,towarzyskim gentelmenem (chociaz ma czasem humorki, ale ktoz z nas ich nie ma). Kocio jest przeslodziasny, a jak miziak, to tym bardziej go kofam :) Imie jest booooooooskie. :) Od razu mi sie micha smieje, wiec powinien tym imieniem szczegolnie przyciagac zainteresowanych. Wymiziaj go ode mnie i powiedz, ze Kociarka trzyma kciuki z calej sily za uroczy domek dla uroczego kocurka :) Slodziaku, hopsiaj na sama gore i ani mi sie waz z tamtad spadac! Po domek marsz! :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 18, 2009 11:06

Kociarko wymiziałam go wczoraj od Ciebie i powiedział: Mruuu, mrrru, mruuuu. Cokolwiek by to miało znaczyć :wink:
Ja naprawdę muszę go w miarę szybko wydać, bo się zakocham na zabój :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro mar 18, 2009 11:24

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro mar 18, 2009 11:53

Dziękuję Cameo :D
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro mar 18, 2009 13:20

kasiakom a moze wcale nie musisz? Wczoraj dlugo nad tym myslalam. Jest problem z transportem kociaka, wszystko msie opoznia, ty jestes w nim zakochana... Dla mnie wszystko jest jasne! Czy nie uwazasz, ze chyba jednak to ty jestes mu przeznaczona jako jego opiekunka? To wcale nie musi oznbaczac zero tymczasowania. Guzik na stale swoja droga, a swoja droga tymczasy... To sie nie wyklucza! pogadaj z mezem, musisz go jakos "urobic" ;) Moim zdaniem to wszystko sprawka przeznaczenia, a przeznaczeniem jest, zeby Guziczek zostal u Ciebie :)

PS.A te mru mru mru moim zdaniem mialo znaczyc: Taaa... Latwo sie wyslugiwac kims innym@ trzeba bylo mnie odwiedzic i wymiziac osobiscie! ;)

Kociara82

Post » Śro mar 18, 2009 16:24

Kociara82 pisze:kasiakom a moze wcale nie musisz? Wczoraj dlugo nad tym myslalam. Jest problem z transportem kociaka, wszystko msie opoznia, ty jestes w nim zakochana... Dla mnie wszystko jest jasne! Czy nie uwazasz, ze chyba jednak to ty jestes mu przeznaczona jako jego opiekunka? To wcale nie musi oznbaczac zero tymczasowania. Guzik na stale swoja droga, a swoja droga tymczasy... To sie nie wyklucza! pogadaj z mezem, musisz go jakos "urobic" ;) Moim zdaniem to wszystko sprawka przeznaczenia, a przeznaczeniem jest, zeby Guziczek zostal u Ciebie :)

PS.A te mru mru mru moim zdaniem mialo znaczyc: Taaa... Latwo sie wyslugiwac kims innym@ trzeba bylo mnie odwiedzic i wymiziac osobiscie! ;)

Mam 3 swoje. Na trzeciego namawiałam męża dobry rok czasu. Cieszę się, że się na niego zgodził. Nie chcę wystawiać jego cierpliwości no próbę :wink: Myślę, że układ trzej rezydenci+jeden tymczas jest jeszcze dla mojego męża do przyjęcia. Tym bardziej, że jeden z naszych kotów ma struwity, jest ciągle na urinary, a odkąd zachorował nie uznaje kuwet :? Teoretycznie, po wielkim płaczu, mogłabym Guzika zatrzymać. Ale na pewno nie miałabym możliwości przytargać żadnego innego :( Ja męża doskonale rozumiem, według mnie on i tak na dużo mi pozwala.
Poza tym w tygodniu zazwyczaj jestem sama. Wszelkie wyjazdy do weterynarza (chociaż jest całkiem niedaleko) stają się nagle wyprawami. Jeśli chorują wszystkie trzy (co niestety ostatnio się zdażyło) muszę jechać conajmniej 2 razy. No ogólnie staram się bardzo, ale od 7-15 pracuję. Ostatnio miałam 3 moje+ 2 izolowanych rezydentów i zaczęłam wymiękać. Wiem, że są osoby, które mają po kilkanaście kotów + kilka tymczasów, ja niestety na razie nie dałabym rady - no cienias jestem :roll:
Guzik ma chyba szanse na nowy domek, bo to ładny i miły koć. Wtedy ja będę mogła pomóc kolejnemu. Bo te koty to jakoś tak się same znajdują :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro mar 18, 2009 16:54

Jednak szkoda..Będzie Ci bardzo.żal go oddawać.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 18, 2009 17:03

Ktos obcy pewnie by powiedzial, ze najlepiej sie nie przywiazywac. Ale jak ktos jest wrazliwy, kocha koty, to jest to rzecz nie do wykonania! Z reszta kocio wyglada slodko, jak polaczenie miodu i mleka (jak stwierdzil nasz nowy forumowicz) ;) Kurcxze... Zeby choc trafil gdzies blisko Ciebie, zebys go mogla czasem odwiedzac... Tymczasem, drogi Guziczku, szukaj domku najlepszego dla siebie, hopsiaj na sama gore i nie schodz z tamtad ani na moment! :)

Kociara82

Post » Śro mar 18, 2009 18:36

Sama siebie przeproszę za OT - głosujmy w marcowym głosowaniu krakvetu na Jędrzejów :!: W jedności siła :!:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

[poprzednia][następna]