[WRO] Śliczna kotka norweska z ulicy str7 w DT, szukamy DS!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 14, 2009 22:04

moriam pisze:Koteczka juz po rujce. JUTRO BEDZIE MIALA STERYLKE! Jedzie ze swoja przyszla duza, potem na rekonwalescencje wraca do mie. A kolezanka wprowadza sie do mnie na 2 dni zeby czuwac przy kici:) bo ja jestem caly dzien poza domem
Prosimy o kciuki za jutro, pewnie sie przydadza.

:ok: :ok: :ok: a gdzie robicie sterylkę? a wogóle jak jej na imię, już wiadomo :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lip 15, 2009 22:10

I jak kicia się czuje po sterylce?

Agness78

Post » Śro lip 15, 2009 23:35

Koteczka, jak pisalam wczesniej to Fifi(znowu;) )
sterylka byla robiona w Legwanie na Wisniowej przez mlpdego weta p. Marcina
Kotka jest jeszcze oglupiala, ale zdaje sie,ze wszystko ok. ma gustowny kombinezonik moro;) Nie drapie sie, nie widac, by ja bolalo.
Zabieg byl o 16. Kicia od czasu zabiegu jeszczesie nie zalaywiala, nie jedla nie pila. Mam nadzieje, ze to normalne. Przed nami pierwsz nocka po. W poniedzialek idziemy na kontrole. Oby wszystko bylo w porzadku
Obrazek

moriam

Od: Pt wrz 28, 2007 11:37

Post » Czw lip 16, 2009 7:22

moriam pisze:Koteczka, jak pisalam wczesniej to Fifi(znowu;) )
sterylka byla robiona w Legwanie na Wisniowej przez mlpdego weta p. Marcina
Kotka jest jeszcze oglupiala, ale zdaje sie,ze wszystko ok. ma gustowny kombinezonik moro;) Nie drapie sie, nie widac, by ja bolalo.
Zabieg byl o 16. Kicia od czasu zabiegu jeszczesie nie zalaywiala, nie jedla nie pila. Mam nadzieje, ze to normalne. Przed nami pierwsz nocka po. W poniedzialek idziemy na kontrole. Oby wszystko bylo w porzadku

Fifi :oops: no tak - sorry ostatnio zakręcona jakaś jestem :wink:
Cieszę się że wszystko ok :) No niestety pewne 2-3 dni będzie nieswoja ale później pewnie wszystko wróci do normy :ok: Czekamy na fotki kici w gustownym moro :twisted: :wink:

Agness78

Post » Czw lip 16, 2009 7:48

Rozpowszechniam wątek, gdzie się da :oops: może ktoś się znajdzie ...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4687468#4687468
obawiam się że jak nie wpadnę na jakiś pomysł dla nich to skończą tragicznie na ulicy.... albo w schronie.

Agness78

Post » Czw lip 30, 2009 22:27

Co tam u Was słychać? :) Nie zapomnieliśmy o was.... nie, nie.
Tyle że ostatnio jakaś maskara w schronie i koło domu :? Tyle biednych koteczków czeka na pomoc... :cry:

A co u Fifi? Jak po sterylce?

Agness78

Post » Pon sie 03, 2009 20:31

Fifi czuje sie swietnie. Straszny miziak sie z niej zrobil, towarzyszy mi we wszystkim i caly czas podklada glowke do glaskania;)
Z Misza czasem sie kochaja a czasem fukaja.
Moze w nastepnym tygodniu pojdzie do nowego domku, troche sie tego boje, bo ona juz sie tak do nas przyzwyczaila..Ja zreszta tez..

ps. Agness, mam Twoja kuwete. W kazdej chwili jest do odebrania
Obrazek

moriam

Post » Pon sie 03, 2009 22:42

No to bardzo się cieszę :D Mówiłam że fajna z niej kicia i prędzej czy później się z Miszą dogada :wink:

To fakt, bardzo trudno rozstać się z tymczasem a zwłaszcza jak za długo u nas jest :roll: człowiek szybko się przyzwyczaja a później serce ściska :(
Ale oddajesz ją do dobrego domku, który znasz - to się rzadko zdarza....
Będziesz spokojniejsza o jej przyszłość! :ok:

Podeślę Ci wzór umowy adopcyjnej, podeślij mi swój adres e-mail na PW.
Kuweta niech poczeka, chyba że ci przeszkadza... A wógóle to zapraszam do mnie. Mam obecnie 3 maluchy na tymczasie :twisted: :wink:

Agness78

Post » Wto sie 11, 2009 9:07

Kotka juz jest w nowym domku. Domek i kotka przeszczesliwi. Watek uznaje za zamkniety
Obrazek

moriam

[poprzednia]