Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Łatek nadal dostaje steryd na dziąsełka i chyba jest lepiej.Domek - być może będzie ten sam, który chciał go wziąć juz wcześniej. Zobaczymy, domek sie zastanowi i potrzebna będzie konsultacja weta. Trzymam kciuki za Łateczka!
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze:Łatek nadal dostaje steryd na dziąsełka i chyba jest lepiej.Domek - być może będzie ten sam, który chciał go wziąć juz wcześniej. Zobaczymy, domek sie zastanowi i potrzebna będzie konsultacja weta. Trzymam kciuki za Łateczka!
A nad czym domek się zastanawia ?
Jak ktoś bierze kota pod jakimiś warunkami to zawsze mam obawy ...
albo chcę jakiegoś zwierzaka albo nie
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze:Łatek nadal dostaje steryd na dziąsełka i chyba jest lepiej.Domek - być może będzie ten sam, który chciał go wziąć juz wcześniej. Zobaczymy, domek sie zastanowi i potrzebna będzie konsultacja weta. Trzymam kciuki za Łateczka!
A nad czym domek się zastanawia ?
Jak ktoś bierze kota pod jakimiś warunkami to zawsze mam obawy ...
albo chcę jakiegoś zwierzaka albo nie
iwcia pisze:Aniu to nie tak, domek bardzo chce Łatka, ale Łacio jest problematycznym kotem ze względu na swoje dziąsła. To raczej ja się zastanawiam, domek nie ma doświadczenia z kotami i chciałabym, aby trafił na zdrowego bezproblemowego kota szczególnie ze względu na dzieci, które bardzo wystraszyły się Ramzesa.
Dzieci już poznały Łatka i są nim zachwycone, sam przyszedł na kolana i dał się pogłaskać
W czwartek Łacio będzie miał kolejny zastrzyk i kontrole, porozmawiam z p. weterynarz, jakie są rokowania i jak dalej widzi leczenie Łatka. Jak leczenie będzie dobrze rokowało to Łacio przeprowadzi się do domku i domek będzie sam kontynuował leczenie.
Korciaczki pisze:Za zdrowie Łateczka
maciejowa pisze:Domek (czyli my) się nie zastanawia. Domek chce Łatusia! Czekamy do czwartku, aż Łatek odwiedzi weterynarza i wtedy okaże się co będzie dalej.
Dama Ya pisze:A ten słodziutki Ramzesik z podpisu, to byłby jego kumpel?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości