Zgarnięte z ulicy czarne kocięta;już w SWOIM DOMKU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 29, 2007 9:29

Marcelibu pisze:
Anna Rylska pisze:
Marcelibu pisze:Dawno tak dobrych wieści nie słyszałam. Aniu, bardzo, ale to bardzo sie cieszę!!!!!!!

Monisia ja też sie ciesze
i jeszcze jedna wiadomość - inny by sięcieszył - Lusi,chora kotka jest w ciąży :!: :( ale zaczęła dzis po południu narszcie jeść!!!

Czyli tak, jak podejrzewałaś :( . No to, jak tylko wyjdzie na jakąś prostą ze zdrowiem, to trzeba będzie ją ciachnąć aborcyjnie...

trzeba, tylko żeby jakos wydobrzała ma niunia; ona taka drobniutka jest - ale futerko bardzo gęste ma ,piękne!
tak mi jej szkoda :cry:

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon paź 29, 2007 16:07

teraz juz oficjalnie moge głosno powiedzieć- maluchy maja dom!!!!! :D :D :D :D
jeden wspólny - u pani prawnik w W-wie; dziewczyna była u nas juz dwa razy i oglądała, podziwiała maluchy choc wcale do niej nie chciały przyjść :twisted: ; jest bardzo miła, zakochana w kociakach..... i umowa adopcyjna tez będzie! :D

w zamian za te maluch przyjeżdzają do mnie dwie malutkie srebrne koteczki z Płocka, mieszkaja z starej piwnicy, gdzie rozsypana jest wszędzie trutka! :( okolica podobno tak straszna i kocieta nie sa bezpieczne - tak bardzo żal i smutno mi sie zrobiło jak je zobaczyłam, no nie mogłam, może jestem głupia i naiwna ale taka juz jestem :oops:

Anna Rylska

Post » Pon paź 29, 2007 16:56

:1luvu:
Marcelibu

Post » Pon paź 29, 2007 17:12

Aniu ..u mnie już są dwa od Mariszy z Płocka..... :roll: czyli 7.......4 w domu i 3 u Ewy...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 29, 2007 17:29

Dorcia widziałam na zdjęciu :wink:
kicie piekne!...... chyba na starość robie się coraz bardziej miekka, nie mysle racjonalnie tylko ide na żywioł;a potem płacze że sa problemy :? :oops:

mam nadzieje że będzie dobrze..... zaczynam się denerwować ich przyjazdem

Anna Rylska

Post » Wto paź 30, 2007 9:09

Próbowałam wczoraj do Ciebie wysłać e-maila, nie wiem, czy poczta mi się wywaliła, nie wiem, czy doszedł? Dziś nie przychodzą do mnie żadne powiadomienia, nic nie rozumiem :roll: . Drugi, czy trzeci e-mail już wykasowałam, bo bez żadnych załączników wysyłał się przeszło 30 minut :? .
Jak poszło u weta wczoraj? Co powiedział?
Marcelibu

Post » Wto paź 30, 2007 9:17

Monisia doszedł wczoraj; o koteczce juz napisałam - zobacz w moim watku na kociarmi

całuje ania

Anna Rylska

Post » Sob lis 03, 2007 14:43

czarne rodzeństwo pojechało do swojechało do swojego nowego domku -razem!!!! :D :D :D
Kociaki bedą mieszkały w W-wie;
para bardzo bardzo miła - dziewczyna jest prawnikiem - byli juz u nas wcześniej zobaczyć maluszki.
Mieli juz wsześniej kota- przgarnietego ze śmietnika, którego ktoś bardzo skrzywdził, kocio miał operacje ale rany wewnątrz były tak powazne, że kicia nie przezyła :(

starsznie się ciesze, że sa razem, nie rozdzielone :D ...... ale w domu jakos tak dziwnie, tak cicho i jakoś smutno się zrobiło
człowiek tak szybko się przywiązuje, chce zawsze jak najlepiej...a potem smutno mu się robi :?

ale trzeba się cieszyć - kolejne kociaki uratowane :!: :D

a jutro będą u mnie 2 nowe bidy - trochę juz sie denerwuje :?

Anna Rylska

[poprzednia]