Nowe fotki są tylko nieco wyżej jest do nich link.
Słuchajcie, kto moze wziąć kicie do siebie???!!! Szukajmy jej szybko domu! Pomóżcie, żeby szybko mozna ja zabrać od Lilithian. Jej koty nie mogą byc bite we własnym domu... A czy u kotów sterylka pomaga na takie rzeczy, jak u psów?
bo właśnie jak sie kicia wzmocni to czeka nas jeszcze jej sterylizacja.
Acha, Lilithian, co ze szczepieniami kici? Ja dziś dzwoniłam na SGGW i maja juz wystawiać f-rę, więc w razie czego musisz sie pospieszyc ze szczepionkami. Poza tym mam prośbę, zebyś coś czasem napisała też na dogo w wątku kici, bo ja jestem tylko przekaźnikiem Twoich postów, ale tam też jest spory odzew.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47812
Moja koleżanka zastanawiała sie czy by jej nie wziąć, ale pod warunkiem, ze nie będzie brudziła. może tam...Ona ma 1 kocura, kastrata, ale nieźle swirniętego, który raz jest bardzo miły, a potem bije całą rodzinę i skacze im na głowy... Czy myślicie, ze z takim kotem mogłaby mieszkać?
Lilithian, ona ostatnio spedział ileś czasu (sądzać po stanie nóg i ogonka duzo) w komórce z bezdomnymi kotami, gdzie musiałą walczyc o wszystko, więc pewnie tam sie tego nauczyła....