Torunskie Pierniczki, Ptyś i Balbinka w swoich domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt wrz 15, 2006 15:57

yyy...ostatnio chyba innego maila podawalas :> chyba cos innego bylo za @ :> ale glowy za to nie dam ;P

ano uparta bo takie sliczne cudenko...jak czlek sie zakocha to i uparty ;)

odpisalam na wiadomosc :)
zawsze szczerze... :)

kkarolina-84

Od: Pon kwi 24, 2006 23:08

Post » Pt wrz 15, 2006 17:56

Cudo jedno i drugie ,absolutnnie i bez dwóch zdań :lol: Przeczytałam i czekam na decyzje Karolinki,fajnie by było bo Warszawa ,moja słodka kruszynka byłaby blisko mnie ,no zobaczymy ,na żabcie trzeba poczekać troszke ,dla mnie to ona jeszcze dzidziusiek straszny :cry: jeszcze potrzebuje mamuni czyli mnie :D a ja jej też :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 15, 2006 18:24 RUDY PTYś I SZYLKRETOWA BALBINKA DO ADOPCJI-CUDENKA:))))))

Czekam na decyzje Karolinki ,bo jeżeli jest zdecydowana na 1000%i jak sama napisała zda test to Balbinka może być jej :lol: :cry: ,kiedy o niej pisałam to ta mała lalkunia przyszła do mnie i brzunio do miziania wywaliła ale nic darmo ja dałam swojego ryjka do całowania i całowała ,czy wie że ważą się jej losy :?: pewnie nie .Gad mój (czyt. ukochany jedynak)ten co to kotów nie lubi juz zdążył się zaperzyć jak to ją oddasz a on będzie tęsknił :twisted: :evil: i na warczał na mnie :wink: no bo on ich nie lubi i ich los jest mu obojętny ,ba nawet więcej -wisi mu :!: :lol: wyszedł obrażony,tłumacze że jeszcze nic pewnego ,że jeszcze nie teraz ale jak się ma 15 lat i nie lubi kotów :wink: to tak jest,prawda :?: :D Jak puszcza mnie na chwilke do kompa.to brzuchalkami sie zajmuje i co chwile się drze mamo zobacz itp. itd. :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 15, 2006 21:16

Coś sie KKarolina nie odzywa albo ja taka niecierpliwa :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 16, 2006 0:50

No to może na zachętę dla Karolinki :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Sob wrz 16, 2006 1:00

dorcia44 pisze:Coś sie KKarolina nie odzywa albo ja taka niecierpliwa :oops: :cry:

Dorota, przecież i tak nie oddasz od razu, więc nie panikuj.
Może jakąś umowę przedwstępną byś podpisała? :twisted: :P
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob wrz 16, 2006 11:34

Janse że nie teraz ,toż to oseski malusie :lol: ale miałabym pod okiem :wink: dziś pozwoliłam swoim pierniczką spać ze mną ,co ja biedna narobiłam :cry: już wcale nie mogłam spać ,jedno na szyjce, Ptysiol ,drugie w zgięciu ręki, Balbinka ,na nogach Margolcia,Polatucha >Amanda, Nelka zboczku :wink: ,ale tak im się dobrze usneło. :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 16, 2006 12:10

Jakie cuda... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tarunia

Od: Czw lip 06, 2006 17:23

Post » Sob wrz 16, 2006 14:01

Ptysiolek nie boi się odkurzacza ,poszedł spać nic sobie z warkotu nie robi :lol: a może jest zmęczony po nocy spędzonej ze mną :wink: Balbinka zareagowała inaczej ,usiadła i obserwowała,po czym zaczeła sie zbliżać i uciekła na zgóry upatrzoną pozycje czyli kolana Gada :lol: Nie wiem czy zauważyliście jaki przystojny robi się Ptysiol :lol: a skubaniec fotogieniczny jest no i bardziej spokojny bo Balbinke sfotografować to graniczy z cudem albo ja taka d@#$ jestem.Patrze na nie i moge sobie śpiewać ZAKOCHANI Są W śRóD NAS ZAKOCHANI (NIE) PIERWSZY RAZ.....BEZ PAMIęCI ,NIEPRZYTOMNIE ZAKOCHANI :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 16, 2006 17:55

Lubie już Karolinke :lol: a reszte to zobaczymy.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 16, 2006 19:06 RUDY PTYś I SZYLKRETOWA BALBINKA DO ADOPCJI-CUDENKA:))))))

Byłam dziś z Balbiśką u weta. no nie podobają mi się jej kupki ,nie jest to regułą ale poszłam sprawdzić .Temperatura pikna :lol: oczy pikna,s sierść pikna ,brzuszek po macaniuMam cudne koty ok. czego ja się czepiam ,ano nie podoba mi sie bo za rzadka :cry: a ona jeszcze taka kruszynka :oops: no ale do kurczaczka marcheweczki już nie będe dawać :cry: je ładnie ,bawi się tak że przyjemnie patrzec , szybsza od przysłowiowego wiatru,przytulaśna i miziasta aż chce się ją ciągle mierdolić w łapskach,a u pani wet. zwiedziła cały stół i oczywiście chciała na klawiaturze postukac ,coś tam nabazgroliła :lol: chyba to że zadurzo za wizyty biorą :evil: na kompa też się pakowała.Zapomniałam wziąść pieniążki ,zostały w aucie ,to zaniosłam małą a tata mówi daj potrzymam to cudo :lol: wracam a on do mnie zabierz to gówniarstwo ją trzeba uwiązać żeby w miejscu posiedziała,przeleciała cały samochód(okna oczywiście zamknięte) i ciągle jeszcze łapkami przebierała :lol: Mam cudne koty :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 16, 2006 22:15

Wstępnie i na 1000% Balbinka jest zarezerwowana :lol: przed chwileczką rozmawiałam z bardzo miłą Karolinką i się dogadałyśmy :lol: Balbinka po pierwszym szczepieniu pojedzie do nowego ,superowego domku :lol: Strasznie się denerwuje :cry: sama ,będzie tęsknić ,a ja ? narazie kciuki potrzebne aby to naprawde był ten domek bo mnie się wydaje że szczęśściara z niej ,no ale zobaczymy .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 16, 2006 22:25

ciesze sie ze przeszlam testy :)
mam nadzieje ze balbinka tez mnie polubi :)
a czy szczesciara? hmm..dbac bede na pewno :) jedyne na co bedzie mogla narzekac to zbytnie wymeczenie, wymietoletnie, wycmokanie :)

kkarolina-84

Od: Pon kwi 24, 2006 23:08

Post » Nie wrz 17, 2006 12:01

Tak Karolinko zdałaś egzamin ,chciaz ja zapewne nadal będe cię dręczyć w jakimś tam stopniu :wink: ciesze się również że już się przygotowujecie na przyjęcie maluszka :lol:Czas oczekiwania szybko zleci ,zobaczysz jeszcze będziesz chciała od niej odpocząć :lol: Balbinka zPtysiolkiem spali ze mną :lol: staje się to regułą :wink: z tym że Balbinka wybrała mnie i przytulona usnała i obudziła się za to Ptyś to zdrajca :evil: wybrał towarzystwo czworonogów,tylko co jakiś czas przychodził żeby go wymiziać i wycałować.Rano już był mój na dobre :lol: teraz przytulony do Nadi śpi słodko,a Balbinka poszła do koszyczka,czyli wcale nie są nierozłączni :wink: a jak te paskudy się gryzą,skaczą na siebie,myślałby kto że zaraz krew się poleje :lol: Kto mi powie co to umowa adopcyjna i z kąd ją wziąść.[/img]
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 17, 2006 12:23

Cieszę się, że Balbinka "zaklepana" przez Karolinkę. :ok:

Karolinko napisz proszę, czy Balbinka będzie kotka niewychodzącą i czy macie (jeśli macie :wink: ) zabezpieczony balkon i tak w ogóle jak się przygotowujesz na przyjęcie tego "wielkiego" gościa. :D

Dorciu, wzór umowy adopcyjnej przeslę Ci mailem. Jest to umowa schroniskowa, możesz ją sobie odpowiednio zredagować. A może ktos Ci podesle gotowca. :)
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

[poprzednia][następna]