Jana pisze:Chłopcy są umięśnieni, rośli i... męscy![]()
Zastanawiam się nad kastracją...
Jeśli medycznie nie za wcześnie (vetserwis podaje wiek 6-8 mcy), to chyba warto? Zawszeć to dodatkowy argument na ogłoszeniach.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Hana pisze:Jana pisze:Chłopcy są umięśnieni, rośli i... męscy![]()
Zastanawiam się nad kastracją...
Jeśli medycznie nie za wcześnie (vetserwis podaje wiek 6-8 mcy), to chyba warto? Zawszeć to dodatkowy argument na ogłoszeniach.
tajdzi pisze:Jas ze stasiem właśnie wychodzą do nowego domku, to znając życie odezwą się telefony po dwupakito będziemy przekazywać!
Nie pamiętam już, czy kotki leżały z Tobą, gdy przyszedłem się położyć. Ale jak tylko się położyłem, to poczułem łaskotanie w plecy (bo zabrakło kołdry) i drugie w łopatkę czy w kark. I po chwili wpełzł między nas Muchomorek. To go trochę pogłaskałem. Żwirek jeszcze nie chciał przyjść - wskoczył na zagłówek i trochę połaził. Ale potem przyszedł i ułożył się koło braciszka.
One tak fajnie często się kładą, że można ich obu głaskać jedną ręką - to wygodne.
No, ale po chwili głaskania się rozmruczeli i zaczęli się wiercić. Wspinać na Twoje plecy, opierać się o Ciebie, wreszcie na Tobie się rozpolegiwać.
A jak je zsuwałem z Ciebie, to coraz bardziej mnie rozkrywały, bo zsuwały się z kołdrą pomiędzy nas. Musiałem położyć się tyłem do Ciebie i wtedy miałem rozkryty brzuch - zawsze to lepiej niż plecy (zresztą od tych kaloryferów zrobiło się gorąco i sam zacząłem się rozkrywać, ha!). Ale rękę miałem na wierzchu, to mi się przyssały, przyciumkały. Zacząłem się owijać w koc, ale one się wciąż zsuwały i ściągały ten koc ze mnie, a jak mnie odkrywało, to się wpijały.
Potem to już całkiem zaczęły się wiercić, mruczeć i łazikować za ciumkaniem, zdjąłem je na podłogę, ale wróciły i wtedy zaczęły łazić po Tobie i w Ciebie się wpijać, Ty się obudziłaś, wymieniliśmy nawet parę uwag o tych łobuzach i tak to wyglądało.
Ale kotki są bardzo sympatyczne. I bardzo ładne, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości