Pirat, Orlando, Denver wyadoptowany. Sydney [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 09, 2014 20:04 Re: Pirat, Orlando, Denver FeLV +/Schronisko Olsztyn. Sydney

Dziobak, gdybyś mogła, napisz artykuł do Kocich Spraw o chłopakach - wiesz co nieco o nich, pewnie kogoś wyruszyłaby ich historia...
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 10, 2014 7:24 Re: Pirat, Orlando, Denver FeLV +/Schronisko Olsztyn. Sydney

Do góry po domki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 10, 2014 18:04 Re: Pirat, Orlando, Denver FeLV +/Schronisko Olsztyn. Sydney

:idea:
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 10, 2014 20:55 Re: Pirat, Orlando, Denver FeLV +/Schronisko Olsztyn. Sydney

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za podrzucanie wątku, za trzymanie kciuków za naszych chłopaków, za wszystko. Wasze ciepłe myśli działają. Stało się coś w co do dziś nie mogę uwierzyć. Mam nadzieję, że po takiej informacji wybaczycie mi, że zaniedbałam wątek i miau i ostatnio się nie pojawiam. Niestety proza życia, która powoduje, że czasem żyć się odechciewa i braknie czasu na jedyną rzecz, która ma sens - na pomoc kotom. Ale nie o mnie ten wątek.
Śpieszę donieść, że naszym chłopakom zostały zrobione kolejne już z kolei testy, tym razem w Idexx w Niemczech i... chłopaki są NEGATYWNE!!! Wszyscy wrócili na kociarnię. Widziałam ich w sobotę. Wyglądają cudnie, zryczałam się jak głupia, tyle czasu ich nie widziałam. SZUKAMY DOMKU DLA TRZECH ZDROWYCH KOTÓW!!! Będę się odzywać, obiecuję.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Śro cze 11, 2014 0:04 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

To super wieści :ok:
Trzymam Cię za słowo :!: :P

Za najlepsze domki :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro cze 11, 2014 6:54 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Bardzo, bardzo się cieszę :D
I nadal mocne kciuki za domki, oby teraz było łatwiej je znaleźć! :ok:

Erin

Post » Śro cze 11, 2014 19:37 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Dla mnie to jest nadal nie do uwierzenia, że chłopaki są zdrowe. Kochane chłopaczyska. Denverowi się przytyło, wygląda jak duży pluszowy miś :D. Siedział u mnie na kolanach, dawał się tulić i ściskać i całować. To taki cudowny kot. Idealny charakter. Orlando wygląda przepięknie, jego sierść jest śnieżnobiała, też troszkę przytył, z radością przyjmuje głaski, choć przeważnie siedzi na wolierze i nawołuje, zaczepa ludzi, prosi o dom. Pirat charakteru nie zmienił :). Nadal jest zadziorą i nie lubi nadmiaru czułości, będzie idealny na kota wychodzącego oczywiście w bezpiecznej okolicy, albo dla osoby, której wystarcza sama obecność kota, bez potrzeby tulenia i ściskania ;). Mam nadzieję, że tę sobotę będę miała wolną i uda mi się chłopców porządnie sfocić ;)
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Śro cze 11, 2014 20:55 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Super, cudowna wiadomość :dance:
kicikicimiauhau

Post » Nie cze 15, 2014 16:46 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Ozdrowieńcy, w górę :D
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 17, 2014 9:01 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

:kotek:
kicikicimiauhau

Post » Śro cze 18, 2014 6:40 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Do góry chłopaki :ok:

Erin

Post » Pt cze 20, 2014 9:40 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Hop, hop...
kicikicimiauhau

Post » Sob cze 21, 2014 9:15 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

W górę :201461
kicikicimiauhau

Post » Sob cze 21, 2014 9:39 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

I hop! :201446

Erin

Post » Nie cze 22, 2014 8:03 Re: Pirat, Orlando, Denver po testach w IDEXX! Sydney [*]

Hop, hop :201498
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]