PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEKAŁ!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 26, 2014 22:23 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Oba śliczne jak z obrazka,może faktycznie fejs by pomógł...osobiście za nim nie przepadam ale jego moc naprawdę działa
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Czw sty 30, 2014 22:52 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Na FB też nie jestem, nie mam jakoś przekonania :oops: Franuś ma mnóstwo ogłoszeń i ciągle odnawiam. Nie wiem dlaczego taka cisza...

Odpoczynek trzech tenorów :lol: ciekawe czy ktoś zgadnie, który to Franek :lol:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw sty 30, 2014 23:49 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

zuzia96 pisze:Na FB też nie jestem, nie mam jakoś przekonania :oops: Franuś ma mnóstwo ogłoszeń i ciągle odnawiam. Nie wiem dlaczego taka cisza...

Obrazek

Mysle, ze Franus to ten z wyciagnieta, wyprostowana nozka :roll:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt sty 31, 2014 7:42 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Cindy pisze:
zuzia96 pisze:Na FB też nie jestem, nie mam jakoś przekonania :oops: Franuś ma mnóstwo ogłoszeń i ciągle odnawiam. Nie wiem dlaczego taka cisza...

Obrazek

Mysle, ze Franus to ten z wyciagnieta, wyprostowana nozka :roll:

A nie ten z lewej :roll:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pt sty 31, 2014 7:59 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Franus to ten zwinięty w rogalik :kotek:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt sty 31, 2014 8:07 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Amika6 pisze:Franus to ten zwinięty w rogalik :kotek:

Chyba tak, zmylila mnie ta wyciagnieta nozka :roll: ale przeciez przy toalecie futerka wszystkie nozki sa wyciagniete :lol:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Pt sty 31, 2014 8:39 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

:ryk:
Tak, Franuś to ten zwinięty w rogalik :lol: w oponce jest Mimi, a tenor z wyciągniętą nóżką to Lilcia. A że ma tylko jedną nóżkę wyciągniętą przy toalecie? Bo Lilcia ma tylko jedną tylną nóżkę :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 31, 2014 23:25 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

zuzia96 pisze::ryk:
Tak, Franuś to ten zwinięty w rogalik :lol: w oponce jest Mimi, a tenor z wyciągniętą nóżką to Lilcia. A że ma tylko jedną nóżkę wyciągniętą przy toalecie? Bo Lilcia ma tylko jedną tylną nóżkę :wink:

Franus i Lilcia wygladaja jak rodzenstwo (podobnie umaszczeni) dlatego ciezko je rozroznic :lol: Ile Ty Wsiu masz w sumie koteckow? Te 3 na zdjeciu wygladaja na bardzo zadomowione - czyzbys naprawde chciala wydac Franusia? Cos mi sie wydaje, ze tak w gruncie rzeczy to bys nie chciala :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Nie lut 02, 2014 23:17 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Oprócz tego burego trio jest jeszcze jeden białas, Maksiu :D Fakt, wszystkie koty u mnie są zadomowione (a nawet bardzo zadomowione! :mrgreen: ), tylko że dwójka to tymczasy. Jeżeli nie znajdą domów stałych, to nie pomogę już innym biedom w potrzebie. A o Franusia dalej nikt nie pyta.

A Franuś cały dzisiejszy dzień spędził zagłębiony w swojej (tzn.Maksiowej) ukochanej oponce :mrgreen:
Obrazek
a teraz właśnie się ożywił i zaczynają się szaleństwa z Mimi
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw lut 13, 2014 23:13 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Ale u Franusia ruch... :strach:

A Franuś niczym się nie przejmuje i tak sobie na domek oczekuje
Obrazek

Obrazek

Obrazek

taka glizdeczka nam wyszła na fotce :mrgreen: Franuś wcale nie jest chudzina, kawał kota z niego, tylko na tym oknie jakiś taki cieniutki wyszedł :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw lut 13, 2014 23:36 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Franus tak sobie na luzie na domek oczekuje....i prosi Bozie zeby sie zaden inny domek nie znalazl :mrgreen:
Bo gdzie mu bedzie lepiej niz u Ciebie Wiesiu :roll:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Czw lut 13, 2014 23:39 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Cindy pisze:Franus tak sobie na luzie na domek oczekuje....i prosi Bozie zeby sie zaden inny domek nie znalazl :mrgreen:

też tak czuję, że Franeczek tak właśnie kombinuje :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt lut 14, 2014 17:11 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

zuzia96 pisze:
Cindy pisze:Franus tak sobie na luzie na domek oczekuje....i prosi Bozie zeby sie zaden inny domek nie znalazl :mrgreen:

też tak czuję, że Franeczek tak właśnie kombinuje :mrgreen: :mrgreen:

to ja za to kombinowanie :ok:
buziaki walentynkowe dla wszytskich kochających buraski- bo to najpiękniejsze futerka, a ostatnio trafiaja mi sie same czarnuchy i pingwiny :?
a to dla tenorów :wink: Obrazek
i dla Wiesi Obrazek łap, bo każde serduszko coś dobrego niesie :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lut 16, 2014 23:03 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

Dziękujemy pięknie za Walentynki :1luvu: każde serduszko na wagę złota, niech się dzieje samo dobro :1luvu:

Mnie co roku przypomina się jak to moja Zuzia swoją pierwszą rujkę dostała właśnie 14 lutego w Walentynki :lol: Było to w 1997roku, Zuzieńki mojej kochanej [*] już dawno z nami nie ma, a ja to wciąż pamiętam.

I zawsze kojarzy mi się, że na sterylki to już czas najwyższy!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lut 18, 2014 12:28 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka na własny

zuzia96 pisze:I zawsze kojarzy mi się, że na sterylki to już czas najwyższy!

:ok: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

[poprzednia][następna]