Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pisiokot pisze:Anna61 pisze:Jeżeli ktoś by mi pomógł, to wzięłabym je do klatki którą bym musiała kupić, bo mam, ale na 3 koty to zdecydowanie jest mała.
Pozostaje kwestia karmy, wizyty w lecznicy, odrobaczenie, odpchlenie, potem szczepienia, ogłoszenia, nie podźwignę tego sama.
Aniu, więcej niż stówe nie wyskrobie, ale to już chociaż na pierwsze wydatki by było. Potem mogę opłacić ogłoszenia u catangel. Gdyby jeszcze ktoś ...
Anna61 pisze:Nie myliłam się co ogłoszeń.
Aniu,można im wykupić ogłoszenia.
pisiokot pisze:Oczywiście wykupię pakiet, ale musze mieć tekst ogłoszenia i fotki. Wtedy wyślę to CatAngel + przelew.
A ja właśnie chciałam poprosić Ciebie o śliczne tekstyewar pisze:Tekst mogę napisać, robię to regularnie.Chcesz?
Iza_ pisze:i ja dorzucę się na ogłoszenie
ewar pisze:Już coś wiem, doczytałamMają 5 miesięcy, odpchlone, odrobaczone, leczony świerzb.Poza tym zdrowiutkie, prawda? Mają książeczki zdrowia, będą zaszczepione.Przywiązane do siebie.
Iza, za dwa koteczki, bo Ania psiokot da za jednego.Iza_ pisze:Aniu, jutro poślę pieniążki na ogłoszenia tylko na 1 czy 2 koteczki?. Bo widzę że już też się ktoś zaofiarował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 14 gości