Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 15:07 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

No i co u Misia, dojechał do DT?
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pon lis 21, 2011 17:44 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Chyba TDT, o ile nadążam za zmianami w życiu Misia :flowerkitty: ?

A więc co u Misia? :wink:

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Pon lis 21, 2011 20:53 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Jestem wreszcie i już piszę co i jak.

Misio zawieziony do Hani. Tak jakoś szybko to wszystko poszło, a nie chciałam też nadużywać uprzejmości i czasu Hani, więc zostawiłam Misia i nawet się z nim nie pożegnałam... Później mnie to męczyło, ale przed chwilą nie wytrzymałam i zadzwoniłam wypytać jak się kotek czuje. Ponoć wszystko w porządku, kuwetkuje bez problemu, je i jest mega-miły. :) Dostał już środek odrobaczający.

Byłam z nim niecałą dobę, a trochę mi go brak. :roll: To jest kolejny powód, dla którego nie powinnam być DT. W kocim temacie mogę łapać dziczki na sterylki i tyle. :roll:

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Pon lis 21, 2011 21:50 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

No właśnie, ja teraz muszę być silna i nie przyzwyczajać się do dwóch moich nowych tymczasków:) Przyjechały wczoraj z Trójmiasta, uratowane przed OSKÓROWANIEM przez wspaniałą wolontariuszkę !
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto lis 22, 2011 9:19 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Kituni pisze:No właśnie, ja teraz muszę być silna i nie przyzwyczajać się do dwóch moich nowych tymczasków:) Przyjechały wczoraj z Trójmiasta, uratowane przed OSKÓROWANIEM przez wspaniałą wolontariuszkę !

Przed czym ??????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Co do tymczasowania, ja niestety tez się nie nadaję.
Wziełam 1 malusieńkiego ledwo zaczął jeść samodzielnie od Fundacji Jokot i został na stałe jako 4 kot :( tak go pokochałam.
Dobrze że Misio juz nie marznie, ale nadal szuka DS?
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto lis 22, 2011 14:17 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Jagooda pisze:
Kituni pisze:No właśnie, ja teraz muszę być silna i nie przyzwyczajać się do dwóch moich nowych tymczasków:) Przyjechały wczoraj z Trójmiasta, uratowane przed OSKÓROWANIEM przez wspaniałą wolontariuszkę !

Przed czym ??????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Chyba szyk trzeba przestawić :wink:
uratowane przez wspaniałą wolontariuszkę przed OSKÓROWANIEM

Chodzi chyba o ten wątek:
viewtopic.php?f=1&t=135485
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto lis 22, 2011 15:11 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

O Boże, ale napisałam pięknie... :mrgreen: Oczywiście chodzi o to, że wolontariuszka kotki URATOWAŁA :twisted:

Wniosek - nie zabierać się za pisanie kiedy się ledwo patrzy na oczy :ryk:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Wto lis 22, 2011 15:44 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

:mrgreen: :mrgreen: mi nie o ten szyk chodziło, tylko o fakt oskórowania 8O 8O 8O
Kituni to dobrą robotę zrobiłaś :ok: dopiero teraz przejrzałam troche tamten wątek
Mój tymczasik natomiast uratowany "tylko" od śmierci głodowej.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto lis 22, 2011 16:05 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

To był najbardziej uroczy błąd składniowy, z jakim się spotkałam :ryk:

pamir

Post » Czw lis 24, 2011 17:44 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Cześć Misiu :1luvu: Jak się masz?
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Sob lis 26, 2011 5:39 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Misio grzeje doopcie w DT:) Świeże informacje na jego wydarzeniu na Fb - http://www.facebook.com/event.php?eid=320533317960342

Pozdrawiam!:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Pon lis 28, 2011 15:36 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

A czy można prosić o jakieś informacje tu, na miau?

pamir

Post » Pon lis 28, 2011 15:44 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Misio został już odrobaczony i zaszczepiony. Tak jak podejrzewałam - wykastrowany był już wcześniej, czyli potwierdza się wersja, iż kiedyś był domowy. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak się czuł, kiedy "opiekun" się go pozbył. :( No ale teraz - mam nadzieję - będzie już tylko lepiej. :ok:

Miś oczywiście nadal w DT u Hani. O ile dobrze liczę - jeszcze tydzień kwarantanny.

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Pon lis 28, 2011 16:45 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

I po kwarantannie - idzie do "zimowego" DT ?

pamir

Post » Pon lis 28, 2011 22:30 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Jaki kotek ma charakter?
Jak dziala z innymi kotami?
I w jakim mniej wiecej jest wieku?
Czy mozna przy nim wykonywac czynnosci pielegnacyjne? (np obciac pazurki, pobrac krew do badania?)

Za czas jakis (kwestia paru tygodni) bede sie rozglada na forum za doroslym kotem dla rodzicow, bedzie jedynym kotem w domu, bede wiec szukala najchetniej kota ktory nie lubi innych zwierzat i nie bedzie cierpial siadzac sam w domu.
Na razie rozgladam sie niezobowiazujaco, prosze na mnie nie czekac jakby co, zbieram na razie wstepne informacje, ten mi sie na razie bardzo spodobal, taki puchaty kocurek :)
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

[poprzednia][następna]