Betbet pisze:Hej, zebym ja nie była gołosłowna to też wpłaciłam;) 39 zł na kociarnię a resztę na bazarek od marii:)
Taki bonus na dobry początek żebyście mogły ruszyć
dziękujemy bardzo!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betbet pisze:Hej, zebym ja nie była gołosłowna to też wpłaciłam;) 39 zł na kociarnię a resztę na bazarek od marii:)
Taki bonus na dobry początek żebyście mogły ruszyć
sabina skaza pisze:za adopcje moich kotów w czasie urlopu jest odpowiedzialna maria kania i pani bożenka.
sabina skaza pisze: kaszubi bez serca
jarekm pisze:sabina skaza pisze: kaszubi bez serca
Nieładnie tak wrzucać wszystkich do jednego worka.
Też jestem Kaszubą.
A Gdynia jak powstawała to była kaszubska wioska.
Zjeżdżajac z obwodnicy do Gdańska ulicą Spacerową mozna zauwazyć wielką tablicę Gdańsk - stolica Kaszub
sabina skaza pisze:POWIEDZ BABIE ŻE MA SIĘ NIM ZAJĄĆjak popdpiszemy umowe na kociarnię to weźmiemy go do siebie. od sierpnia jak tylko dostaniemy klucze wstawimy na początek klatki, zanim zbudujemy boksy. 2 tyg jak przetrzyma kociaka żyłka pierdząca jej nie pęknie
![]()
tak najlepiej dać kolejnego kota do kingi, która zaraz wyląduje na porodówce. najlepiej pomagać cudzymi rękami
No to wykorzystaj swoją dobrą passę i pomóż znaleźć dla niego fajny domek
jarekm pisze:sabina skaza pisze: kaszubi bez serca
Nieładnie tak wrzucać wszystkich do jednego worka.
Też jestem Kaszubą.
A Gdynia jak powstawała to była kaszubska wioska.
Zjeżdżajac z obwodnicy do Gdańska ulicą Spacerową mozna zauwazyć wielką tablicę Gdańsk - stolica Kaszub
sabina skaza pisze:maria znasz moje koty najlepiej:
- kuba rudo biały twój ulubieniec
- tigra gruba whiskaska
- mimi szylkret
- lord alf
- milusia vel menda![]()
- tosia
spadam na urlop pa
mgj pisze:
Ten kot to jedyna ozdoba tej nory ze zdjęcia. Piękny. Może lepiej będzie dla niego jakby znalazł nowy dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości