OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro cze 29, 2011 22:13 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Oooo - a u nas tymczasowo 6 kotów - 5 maluszków i jednka młoda pingwinunia. Mila dostała nową kuwetę i.... zrobiła koopę na książkę.... to my jeszcze się nie umiemy ogarnąć.
Ale brawa dla wzoru... Może by Cię do Sevres wysłać i dołączyć obok metra i innych...?

Kocia rezydencja wiejska pozdrawia :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 29, 2011 22:16 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu już Cię widzę taką wypindrzoną i śpiewającą. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 29, 2011 22:28 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

ASK@ pisze:Wstydu kociarzom nie przyniosłam.Miauczałam pełnym rykiem :mrgreen:
:ok: Jesteśmy z Ciebie dumni!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro cze 29, 2011 22:34 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

No i z Ciebie i z siebie kociarze w postaci szanownej Pani mogą być dumni :ok:
Oczywiście nie wiem jak w kwestiach śpiewaczych :mrgreen: , ale w ogólnokocich :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 5:25 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

I z rana się witamy ,bo my dziś trudny dzień mamy . :x

horacy 7

Post » Czw cze 30, 2011 5:40 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Kciukasy za wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 6:41 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu i ode mnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: -oby telefon się rozdzwonił i rozbolała Cię głowa 8) , ale od mnogości wspaniałych ofert domków dla tymczasików!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 30, 2011 9:34 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

kropkaXL pisze:Asiu i ode mnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: -oby telefon się rozdzwonił i rozbolała Cię głowa 8) , ale od mnogości wspaniałych ofert domków dla tymczasików!
tylko się wtedy podziel z nami koniecznie! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lip 01, 2011 6:05 Re: OTW4-Goście, goście!

zamiast se załatwiać DS kociastym :wink: , to se załatwiłam kociki na tymczas.
Gluty urodzone podobno 07.05.2011r . Z Agneska podzieliłyśmy się sprawiedliwie :mrgreen: łupem.Ona ma jakość tj mamuśkę :lol: , ja poszłam w ilość :wink: .Trzy maluszki, dwie dziewunie i chłopczyk z nieco mało fajnymi oczyskami. W wielce chodliwych kolorach bure i pingwinka. :roll: zakrapiamy oczyska.
W domu faza buntu.Nawet Igiełki a szczególnie Ignaś poczuł się urażony . Obfuczał nas mocno.

Wiem, gromy padną na mój dom ,bo kolejne biedy trafiły. Kolejny :!: raz bez zastanowienia wzięłam coś co powinno może zostać. Powinno się dać losowi i naturze możliwość rozwiązania samoistnie :?: " takiego problemu".Miały maluszki w perspektywie zginąć pod kołami samochodu lub trafić do mojej klatki. A mamuśka duża i dałą by sobie pewnie :?: radę :cry: Zadecydowałyśmy jednak za przeznaczenie.
Mamusia jest młodziutką koteczką. Czarną, wychudzoną, ok roku. To jej drugi miot!!! Jest wyjątkowo przyjazna,spokojna i mrucząca. Nawet u weta mruczała wielce zadowolona,że ma kogoś przy sobie.
Przypomina urodą Kostusia :lol: .
Od razu utnę dyskusję. Nie karmi już młodych.Pokarmu nie ma.Nie moja diagnoza tylko weta.

Więc karuzela kręci się dalej.
Jutro szczepienia jak dobrze pójdzie i wecik "załatwi" szczepionki. Może ulituje się nad głupielokiem i załatwi tańsze. Jużem go czarowała telefonicznie.Mimo usilnych poszukiwań futer, żaden kot nie miał nawet drobnych przy sobie :cry: Cfaniaki :!:

Edit: literówki :oops:
Ostatnio edytowano Pt lip 01, 2011 8:35 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt lip 01, 2011 6:23 Re: OTW4-Goście, goście!

Asiu a pchły :mrgreen: ,były pchły :mrgreen: :?:
byś pare na bazarku opchneła ,sama bym pare kupiła 8)
tak fajnie łapać pchełki ,już nawet nie pamiętam kiedy
zabiłam ostatniego takiego owada :roll:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lip 01, 2011 7:01 Re: OTW4-Goście, goście!

iwona66 pisze:Asiu a pchły :mrgreen: ,były pchły :mrgreen: :?:
byś pare na bazarku opchneła ,sama bym pare kupiła 8)
tak fajnie łapać pchełki ,już nawet nie pamiętam kiedy
zabiłam ostatniego takiego owada :roll:

pchli targ 8O Cholerka,ze też o tym nie pomyślałam. Przecież w pojemnik można zbierać.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 01, 2011 8:31 Re: OTW4-Goście, goście!

Gdy chodzi o pchły to na moich tymczasach ze schronu majątek byśmy zarobiły ,bo było co zbierać do słoika było. :lol: Asiu jestem pod wrażeniem i znam ból podejmowanych decyzji zabrać,zostawić.Jesteś niesamowita :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt lip 01, 2011 10:54 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Pt lip 01, 2011 10:25 Re: OTW4-Goście, goście!

Chyba się wybiorę z Dusieńką do Was na wizytę. Mamusia szuka dzieci. :roll: Płacze, chce pozabijać wszystko, nawet młode szczury. I leci do mnie na ręce, żebym broniła jej przed podłym światem. :roll:
Wszystkim dzieciom oczy się psuja?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lip 01, 2011 10:37 Re: OTW4-Goście, goście!

A nich mamusia przyjedzie. Będzie miała co lać.
Dzieciaki dobrze zniosły nockę. Nie płakały. Ale TZ siedział nad nimi długo.
Wszystkie dzieciaki mają brzydkie oczy. Pingwinka ma najgorsze. Danka poleciała dziś po gentamecynę bo domowej nie starczy .Małemu buremu nawet światło przeszkadzało. Siedziało nieszczęsliwe ze sklejonymi oczyskami.
Nie wiem,czy one nie miały dopiero co przemyte oczyska jak podjechałyśmy-bo babki mówiły,ze przemywają.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 01, 2011 10:56 Re: OTW4-Goście, goście!

To macie dzewczyny pracy z maleństwami .Tz za nianię robił :roll:

horacy 7

[poprzednia][następna]