Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 11:58 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Gibutkowa pisze:Jedna jest u siostry Ewelinki na DT, z Moriskiem, bo Morisek zostaje u siostry Ewelinki. Ale ta kicia dopiero do domku za 2-3 tygodnie bo najmniejsza jest i jeszcze lepiej żeby była w DT jakiś czas.

ale domku juz mozna szukac. przeslij mi foty i tekst a ja podmienie ogłoszenie na Allegro i zrobię jej indywidualne. I mamunie tez juz powoli mozna ogłaszać.
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro lip 06, 2011 12:00 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Karotka pisze:
Gibutkowa pisze:Jedna jest u siostry Ewelinki na DT, z Moriskiem, bo Morisek zostaje u siostry Ewelinki. Ale ta kicia dopiero do domku za 2-3 tygodnie bo najmniejsza jest i jeszcze lepiej żeby była w DT jakiś czas.

ale domku juz mozna szukac. przeslij mi foty i tekst a ja podmienie ogłoszenie na Allegro i zrobię jej indywidualne. I mamunie tez juz powoli mozna ogłaszać.

To Ewelinka wyśle, bo ja nie mam :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 06, 2011 12:01 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Gibutkowa pisze:
Karotka pisze:

To Ewelinka wyśle, bo ja nie mam :)

oki
zrobimy małej ogłoszenie :)
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro lip 06, 2011 12:53 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

No to prześlę zdjęcia jak pojade w pon do Lubina to do siostry pójde i porobie bo nie mam aktualnych :wink: No Ira to taka maciupka starsznie więc ona za miesiąc gdzieś pójdzie.
A fotki mamusi prześlę ci dzisiaj jak wróce do domu, Postaram się jeszcze jakieś ładne porobić tylko ją ciężko się fotografuje bo albo śpi albo idzie się łasić jak tylko się schylam :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lip 06, 2011 12:57 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

JaEwka pisze:No to prześlę zdjęcia jak pojade w pon do Lubina to do siostry pójde i porobie bo nie mam aktualnych :wink: No Ira to taka maciupka starsznie więc ona za miesiąc gdzieś pójdzie.
A fotki mamusi prześlę ci dzisiaj jak wróce do domu, Postaram się jeszcze jakieś ładne porobić tylko ją ciężko się fotografuje bo albo śpi albo idzie się łasić jak tylko się schylam :wink:

bo to kochana koteczka :)
Obrazek

Karotka

Post » Śro lip 06, 2011 13:03 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Straaasznie kochana :P Pewnie gdyby tż rodzicie nie mieli już kota i psa to by ją przygarnęli ale na razie nie chca mieć więcej zwierząt niestety. Jego mama zawsze chciała mieć takiego przytulasnego kotka - no niestety ma Ermilę terminatora :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro lip 06, 2011 13:07 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

JaEwka pisze:Straaasznie kochana :P Pewnie gdyby tż rodzicie nie mieli już kota i psa to by ją przygarnęli ale na razie nie chca mieć więcej zwierząt niestety. Jego mama zawsze chciała mieć takiego przytulasnego kotka - no niestety ma Ermilę terminatora :ryk:

hihi
Nam zostają same niedotykalskie
A te wszystkie fajne miziaki wydaje :?
Tylko Tekla mimo, ze dres jest miziakiem
Obrazek

Karotka

Post » Śro lip 06, 2011 13:11 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

To kiedy mam pakowac Kitkę 8) :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro lip 06, 2011 13:12 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Mysle, ze TŻ nie zdzierżyłby kolejnej baby w domu :twisted:
Obrazek

Karotka

Post » Śro lip 06, 2011 13:26 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

spoko powiemy że jaja wycięte nie zorientuje się 8) :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro lip 06, 2011 13:30 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

JaEwka pisze:spoko powiemy że jaja wycięte nie zorientuje się 8) :ryk:

:ryk:
Obrazek

Karotka

Post » Pt lip 08, 2011 7:01 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Podczytuję i pozdrawiam.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt lip 08, 2011 7:23 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Musiałam Irę zabrać od siostry bo sikała po za kuwetę - znaczy sikała i do i po za. Także muszę jej zrobić badania czy nie ma coś z moczem czy to tylko sprawy behawioralne. Także na wakacje zabieram 3 koty, mam nadzieję że rodzicę mnie nie zabiją :mrgreen: trzymajcie kciuki :wink: (nawet im nie powiedziałam żeby im urlopu nie zepsuć :lol: )
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 08, 2011 8:17 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Razem już na zawsze :P

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 08, 2011 8:19 Re: Mika, Tycia i Kinia vel szczurki szukają DS :)

Ale śłodko razem wyglądaja! Super, żę będą miały wspólny domek :D
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]