XAgaX w trójmieście jest stanowczo za mało darmowych sterylek i w mgnieniu oka znikają a zbyt dużo kotek do ciachnięcia a kasy często brak

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marlon pisze:Nie mamy, widziałam już ten wątek, uśpiłabym maluchy, męczą się...
sabina skaza pisze:no ja juz skończyłam dyskusje z ta babądziś napisała mi że jesteśmy sektą i porównała nas do terrorystów podkładających bomby na dworcach.
brak słów. jej wet- to ten matoł przy DT CHYLONIA, który poddaje eutanazji każdego zwierzaka który znudził się właścicielowi. zaś jak trafiają do niego kocięta z ulicy- zamiast je uspic, ukręca główki- bo tak taniej![]()
pismo by się przydało ze skarga na tego gamonia![]()
sabina skaza pisze:no ja juz skończyłam dyskusje z ta babądziś napisała mi że jesteśmy sektą i porównała nas do terrorystów podkładających bomby na dworcach.
brak słów. jej wet- to ten matoł przy DT CHYLONIA, który poddaje eutanazji każdego zwierzaka który znudził się właścicielowi. zaś jak trafiają do niego kocięta z ulicy- zamiast je uspic, ukręca główki- bo tak taniej![]()
pismo by się przydało ze skarga na tego gamonia![]()
mgj pisze:3. Może ktoś ma niepotrzebne białe, ceramiczne, spore (śr. ok. 30 cm),jak najprostsze w kształcie doniczki lub osłonki na doniczki? Chętnie je odkupię na bazarku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 20 gości