kot

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 10:59 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Witam,
Beza ma się podejrzewam dobrze, trzeba by ją spytać;) ja jestem w każdym razie absolutnie zakochana :1luvu: i pomimo usilnych starań nie udaję mi się jej odchudzić a każdy kto ją widzi od razu się zachwyca kształtami:)
Niestety, jesteśmy po drugiej operacji bo choroba wróciła:( po badaniach rokowania lekarzy są ostrożne, ale trudno powiedzieć jak to będzie. Ja w każdym razie byłam zdziwiona tym jak szybko dochodzi do siebie i to jest chyba tym gorsze, że po niej nie widać żeby czuła się źle, czy żeby coś ją bolało. Bezul ma świetne samopoczucie i to mi daje nadzieję, że pokonamy to paskudztwo :( Zdjęcia mogę wysłać na maila komuś bo sama wstawić nie umiem :oops:

konzgrzywa

Od: Czw cze 16, 2011 10:38

Post » Czw cze 16, 2011 11:07 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Jeśli nikt wcześniej się nie odezwał i już tego nie robi, to ja moge podać mojego maila i wstawić zdjęcia.

Bardzo się cieszę, że Bezunia ma tak wspaniały domek. Ona jest taka piękna, bardzo podobna do mojej Mućki. Jakby Muciuni troszkę kuszki podciąć byłyby jak bliźniaczki.
Smutne, że to choróbsko powraca.
Musimy być dobrej myśli. Ja też morze łez wylewam nad jedną z koteczek. Ale trzeba walczyć i już!

A co do odchudzania kotów - oj ja się zupełnie do tego nie nadaję, stąd mam i grubasińskie i chude, ale to tylko od nich zależy. Ja nie potrafię kotom dozować.

Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Bezunię :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 16, 2011 11:11 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

to głaski na szyjce dla Bezusi i pozdrowienia dla Jej Dużej
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw cze 16, 2011 11:38 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Buziaczek dla Bezuni :1luvu: Trzymam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za pokonanie paskudztwa. I oczywiście z niecierpliwością czekam na zdjęcia kochanej Gwiazdeczki
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw cze 16, 2011 22:13 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Obiecałam wrzucić kilka zdjęć Bezusi.
Domek przepraszał, że troszkę nieostre.
Ale modelka jest przepiękna

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 16, 2011 22:17 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

I jeszcze piękna nie (znajoma)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 16, 2011 22:19 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Komu kotecka komu?

Nikomu nie oddamy, prawda?

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 16, 2011 22:20 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Piękna jest :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt cze 17, 2011 5:37 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

No pewnie, że piękna i taka rozkoszniacka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 17, 2011 5:55 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

No od samego początku trzymalam za Nią ogromne kciuki :)
I tak bardzo się cieszę,że jej się udało mieć kochający domek :mrgreen:
jest sliczna :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Sob cze 18, 2011 12:51 Re: Bez-Usia- ma DS:) wkrótce przyjedzie po nią nowa Pani :)))

Bezuniu słodka! :1luvu: Duuuuuuuuuuuużo zdowia życzę, na pewno ci się uda!!!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

[poprzednia]