Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 16:07 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:Bardzo się ucieszył jak mnie dziś zobaczył! On jest takim kochanym kocurkiem... W końcu to mój synek.
Przeniosłam go z łazienki do klatki w pokoju, jeśli przyzwyczai się do wszystkich zwierząt nie będę mu szukać domu, ale jeśli nie będę musiała oddać mojego synka pingwinka...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za akceptację z obu stron :wink:
Anna Kubica

Post » Pt sty 21, 2011 20:40 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 21, 2011 20:51 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No proszę trochę mnie nie było a tu takie dobre wieści :) Trzymam kciuki za Toffisia - oby się przyzwyczaił do reszty zwierząt, gdzie mu będzie lepiej niż u Ciebie ifciastu? :)
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Pt sty 21, 2011 21:08 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

hahahaha :ryk: pewnie znalazłby się lepszy pod wieloma względami dom! Ale to kolejny stres dla niego, a przecież ja go tak kocham :1luvu:
póki co siedzi w klatce ogromnej w pokoju, na inne zwierzęta nie reaguje już fukaniem, jutro go wypuszczę na spacer.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pt sty 21, 2011 21:40 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Tofiniu, za dobre relacje z resztą kociastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 21, 2011 22:14 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Będzie dobrze! :ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Sob sty 22, 2011 6:27 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Na pewno! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 22, 2011 13:11 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok:

tamiss

Post » Sob sty 22, 2011 13:13 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 22, 2011 15:12 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dziś ciuciuś wylazł sobie z klatki :mrgreen: Wkurzał się strasznie, na wszystko burczał.
Tak czy siak póki co musi u nas być i nie może szukać domu bo jeszcze dochodzi do siebie po operacji, więc będziemy czynić usilne próby pogodzenia z resztą stada.
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Sob sty 22, 2011 15:23 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Za pogodzenie stadka :ok: :ok:

tamiss

Post » Sob sty 22, 2011 15:47 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 22, 2011 17:02 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Pogodzi się, w końcu to mądry chłopak, wie że u Was będzie miał jak w raju.
A że burczy, no cóż - często tak jest przy pierwszych kontaktach.
A u Toffika jeszcze fakt, że nie widzi towarzystwa pewnie mu nie pomaga.
Ale oswoi się - Pucuś u Catnaperki też się dogadał z resztą stada.
Trzymam kciuki za synka pingwinka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 22, 2011 19:52 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:No bardzo powolutku, bo może być tak, że nie przyzwyczai się do TAKIEJ ilości zwierząt... A u mnie niestety jest ich sporo. Póki co nie orzekam, że tu zostanie. To tylko gdybanie, póki co :wink:

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc dla Toffisia! Gdyby nie liczne darowizny nie dalibyśmy rady wyleczyć i zoperować koteczka!!!

Witaj ifciastu , cieszę się że kotuś już po operacji i ma u ciebie ciepły kącik , jakby coś to wal jak w dym , takie historie z pozoru beznadziejne - najbardziej utwierdzają w przekonaniu że warto pomagać kotom nawet najbardziej poszkodowanym przez los , pozdrawiam :1luvu:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie sty 23, 2011 10:03 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Panie i Panowie!
Oto ogłaszam, że Toffi właśnie spaceruje po mieszkaniu i nawet nie burczy!!!
Wącha wszystko, pies raz dostał po nosie i tyle :mrgreen:
Mam nadzieję, że tak będzie już co dzień :dance:

ifciastu

[poprzednia][następna]