jak będą maluchy w dt to najlepiej do CatAngel się zgłosić po ogłoszenia i w ogłoszeniach szukac dt. wydaje mi sie, że maluchy nie jest trudno wydać, przecież to sama słodycz takie kociaki napewno się uda
no ogólnie wszystkie są śliczne ale rudy racja słodziak, ale najbardziej chyba mizerny bo sie dopchać do mamy mu cięzko, ps. jak będe jechała to się odezwe na bank będe w tym miesiącu ( bo w szczecinie dt jest)
Nie mam czasu, mialam do wieczora sie nie odzywać! Ale nie mogę !! Ty się , Asia ,, nie pomyliłaś z tym wątkiem? Biedna kicia - tyle czasu i żadnego rozpoznania
I to jest mama maluchów Siedzi w schronie nie wysterylizowana i tam nabawiła sie ciąży Czy oni produkuja koty
Ja wiem, że to znowy spada na Ciebie, ale trzeba ja , k...de , zabrać. I juz nie mam sumienia molestowac CatAngel - zachowujemy się jakby ona była cudotwórcą i nie miała nic innego do roboty - Ale chyba nie ma wyjścia Już pomijam, że zabranie malych matce i odwrotnie to ... straszne. by było.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
kilka postow wyzej jest kotka z malymi niedawno tarfila do schronu mam dla neij dt tak jak pisalam z malymi ja zabiore w przyszlym tyg do szczecina aby male mialy kotnakt z ludzmi tyle, ze dt na miesiac poltora nie dluzej,,, a co do kotki z chorba skory to inna zupelnia starsza kocica juz dlugo bardzo w schonie
juz Kochana właśnie wróciłam z Trzcianki (niestety nie mogłam się tam pojawiać przez tą panleukopenie co pisałam) ale więc tak mam nóż na gardle muszę koniecznie zabrać mame z kotkami dziś wkleje zdjęcie założe wątek.. powklepuje fotki nowe...
Hmmm... może założyłaś ten obiecany wątek ze zdjęciami tylko zapomniałaś link podać tutaj.... Taka nadzieję mam... Wcześniej zapomniałam o panleukopeni - jak teraz? CO Z BULINAMI ? I CAŁĄ RESZTĄ? Na fb też nic nikt niczego nie napisał
Przecież ja nie moge przyjechać do Trzcianki
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."