jeśli ktoś może jeszcze pomóc z materiałami do budowy domków, to będziemy bardzo wdzięczni dziś zrobiłam, z pomocą tż 1 budkę - podwójną, ale mam dodatkowe pilne zamówienie od mojej mamy na dodatkowe 3 budki, czyli w sumie jeszcze trzeba zrobić 7-8 , w tym 2 podwójne
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Aniu, raz jeszcze podaj proszę co potrzebujesz do budowy budek - tak pewnie będzie łatwiej zdecydować się chętnym do pomocy Na ile wystarczy ten styropian, który przywiozłam?
Styropian przecina się rozgrzanym drucikiem, z tego co wiem. Może rozgrzany nóż też by był dobry (tylko taki nóż do zniszczenia, bo chodzi o to, że styropian się topi i rozdziela i nóż by pewnie oblepił. Za to nie musi być ostry Ale przy cięciu na płaty nie wyjdzie równo
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"
Tu z innego wątku, domki z ósemki: viewtopic.php?f=1&t=116691&start=285 Chociaż oczywiście to kwestia dopasowania do miejsca, w którym domek ma stać, no i mozliwości twórcy.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"
mam dwa domki robione z 8 ale tylko dwa - dwójki, reszta miejsc po prostu nie nadaje się, są to zakamarki, większe dziury, wszystko dopasowane na wymiar, zamaskowane, tak żeby za bardzo nie było widoczne, bo w oczy kole często w połowie niszczone przez sprzątaczki na osiedlu lub życzliwych ludzi
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Dostalismy trochę zdjęć z nowego domku Mai - ma się świetnie, śpi przytulna do swojej młodszej siostry - małej tri niestety Zuzu 0d wczoraj ma biegunkę ,połączoną z wymiotami, ja wysiadam już karmy nie zmienialiśmy, nic nowego nie dostawał Gaja czuje się świetnie, do końca tygodnia bierze antybiotyki i do domu!
Adoptuj, nie kupuj.