Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
soso pisze:Wysłałam swoje tymczasy do ogłoszenia na stronę pkdt, ale nie wiem czy na dobrego maila, bo jeszcze się nie ukazały. Kotś może mi podać prawidłowego maila?
Matyliano pisze:Byłam dziś z kotką z Fortecznej u weta. No i nie zaszczepiła jej. Musi minąć 10 dni od sterylizacji, potem kolejne 10 dni do następnej szczepionki. Nie mogę jej podobno po szczepieniu wypuścić, bo będzie osłabiona. Na poniedziałek umówiłam się z wetem, ale ręce mi opadają bo nie ma z nią co potem zrobić ... Akcja nagłaśniania trwa ...
sabina skaza pisze:ifciastu a ty nie wiesz że nieszczęścia chodzą parami?
kinga-kinia pisze:soso pisze:Wysłałam swoje tymczasy do ogłoszenia na stronę pkdt, ale nie wiem czy na dobrego maila, bo jeszcze się nie ukazały. Kotś może mi podać prawidłowego maila?
wyślij na tomek.pkdt@gmail.com (moderator strony)
lub na mój kingahyzinska@interia.pl
sabina skaza pisze:Matyliano pisze:Byłam dziś z kotką z Fortecznej u weta. No i nie zaszczepiła jej. Musi minąć 10 dni od sterylizacji, potem kolejne 10 dni do następnej szczepionki. Nie mogę jej podobno po szczepieniu wypuścić, bo będzie osłabiona. Na poniedziałek umówiłam się z wetem, ale ręce mi opadają bo nie ma z nią co potem zrobić ... Akcja nagłaśniania trwa ...
to przywieź ją po pierwszym szczepieniu ja zaszczepieniu drugi raz. nie wiem tez ja na nia zareagują inne koty biegające luzem. przydał by się dla niej DA na kilka dni!!!!!!!!!!!!!
chylonia, kot rudzik uciekł dziewczynie z frum która mi go rano wiozła do hotelu, pkdt z całych sił poszukuje go i nic........ogłoszenia, patrole. myślę że jak dziewczyna wróci z wyjazdu będzie musiała sama go poszukać bo ona pozna jej głos, do kingi i agnieszki nie wylazł.
maria_kania pisze:ja rudego tez z wieczorka szukałam z mężem i lipa...
szukaly go też dzieci tak +/- 10lat bo nas też zaczepiły... lipa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości