DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 8:07 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Madie i jak>?

dziewczyny ,czy dzwoniłyście tam co podawałam tel? i jaki finał ?

powodzenia :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 03, 2010 11:21 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Hmm więc maja nieziemiskie apetyty, sa jeszcze ciut przestraszone ale nie przeszkadza im to w bawieniu sie drapakiem i rozwlekaniu 5 rolek papieru toaletowego po całej łazience. Siku w kuwecie ale kup brak :roll:
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Czw cze 03, 2010 12:07 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Lesia i Daniel już u mnie. Fukają jak opętane :ryk:
Ale dobrze jest, dały sobie przyciąć pazurki, siedzą razem, ale jak tylko jedno się zabierze drugie płacze straszliwie. Dają się dotykać, ale pofukują. Nie jest źle, oceniam, że szybciutko się oswoją :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw cze 03, 2010 12:12 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Dobrze słyszeć, że kocie przedszkole powoli się wyludnia, emm albo raczej wykocia :P
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Pt cze 04, 2010 7:54 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Młode się już rozbestwiły. Wyszły wczoraj w łazienki i roznosza w pył mój dom.
Ilość kup w kuwecie pokazuje ze wszystkim udało się załatwic, są zywiołowe, zabawowe, zadziorne i doprowadzają do szalenstwa moja dwojke.

Filip i panienka tak sie rpzyssały do Dantego ze pozwalaja ze soba robić WSZYSTKO. Myc, przenosic sie, nawet w kuwecie za nich zagrzebuje :roll:

Pozostała dwójka upodobała sobie latanie za Rademenesem...Prawdziwy koci cyrk.

No i dobra wiadomość...Prawdopodobnie dla wszystkich kociąt mam juz domy...Ale o tym wiecej wieczorem jak sie upewnie 8) 8) 8)
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Post » Pt cze 04, 2010 18:56 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

A oto kilka fotek z pobytu maluchów:) Są nieznośnie energiczne, ze zdrowiem wszystko w porzadku, wyżerają starszym kotom zarcie, bo przeciez ich jest "be" i ogolnie są rozkosznie słodkie.

to fotki jeszcze z pobytu w łazience :)

Obrazek
Obrazek

a te już "na pokojach" z 'mamą' Dantem;P

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak widać Dante pozwala robić ze sobą wszystko łącznie z wchodzeniem sobie na głowę:P

Madie

Post » Pt cze 04, 2010 22:59 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Dante jest przekochany.Jestem szczęśliwa,że maluchy mają taką fantastyczną opiekę ;)
Poprosimy coś więcej o ewentualnych domkach :D
Mizianki dla wszystkich i od wszystkich ;)
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Pt cze 04, 2010 23:03 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

dorcia44 pisze:Madie i jak>?

dziewczyny ,czy dzwoniłyście tam co podawałam tel? i jaki finał ?

powodzenia :ok:

Jeszcze nie.Mam takie urwanie głowy,że gdzieś mi to umknęło :/,ale teraz już pamiętam i w poniedziałek zadzwonię.
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pt cze 04, 2010 23:05 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

ifciastu pisze:Lesia i Daniel już u mnie. Fukają jak opętane :ryk:
Ale dobrze jest, dały sobie przyciąć pazurki, siedzą razem, ale jak tylko jedno się zabierze drugie płacze straszliwie. Dają się dotykać, ale pofukują. Nie jest źle, oceniam, że szybciutko się oswoją :)

Super by było bo to wspaniałe i śliczne kociaki,tylko potrzebowały troszkę więcej czasu niż reszta.
A jak tam Wasze towarzystwo?Przywykły już?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pt cze 04, 2010 23:08 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Mam kolejną informację, po której ręce mi opadły...
Rozmawiałam dziś z karmicielem tych kotów i w drugiej piwnicy jest to samo...Około 8 małych,biorąc pod uwagę,że na pewno nie wszystkie widział tak jak w poprzedniej piwnicy,to wyobrażam sobie co tam się dzieje:/
W piwnicy nr 1 jeszcze 2 kociaki do zabrania....
TYMCZASKI POTRZEBNE :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pt cze 04, 2010 23:34 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Domy sa najlepsze z mozliwych:)
Kociaki pójdą po prostu do moich znajomych, a raczej ich rodzin:>
Jeden dwupak( Filipka i Sylwie) upatrzyła sobie mama kolezanki. Mieszkaja razem z kociolubnym psem w przepieknym domu z działką nieopodal Krakowa.

Drugi natomiast ( choc to jeszcze nie jest pewnie w 100%) chce wziac moj przyjaciel z Sosnowca dla siebie. Niedawno umarł mu pies i zostali w domu bez zwierzaka. Ale maja sie jeszcze dokladnie skonsultowac.

Obu domów jestem pewna 100% rzecz jasna.

Dodam ze zawsze przyjaciele czy znajomi pomagaja mi w szukaniu domów dla kociąt. A ze sa rozproszeni po całej Polsce to idzie to łatwiej.

Madie

Post » Sob cze 05, 2010 6:38 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Sinea pisze:
ifciastu pisze:Lesia i Daniel już u mnie. Fukają jak opętane :ryk:

Super by było bo to wspaniałe i śliczne kociaki,tylko potrzebowały troszkę więcej czasu niż reszta.
A jak tam Wasze towarzystwo?Przywykły już?

Jeszcze trochę na maluchy pofukują ale jest ok. Wieczorem wstawię zdjęcia maluchów. Dziś Lesia pierwszy raz na rączkach mi się rozmruczała. Ona jest taki napędzacz, mały fuka dopiero jak ona zacznie :kotek:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Sob cze 05, 2010 7:21 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Sinea pisze:Mam kolejną informację, po której ręce mi opadły...
Rozmawiałam dziś z karmicielem tych kotów i w drugiej piwnicy jest to samo...Około 8 małych,biorąc pod uwagę,że na pewno nie wszystkie widział tak jak w poprzedniej piwnicy,to wyobrażam sobie co tam się dzieje:/
W piwnicy nr 1 jeszcze 2 kociaki do zabrania....
TYMCZASKI POTRZEBNE :!: :!: :!:

masakra :?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob cze 05, 2010 12:01 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Madie pisze:Domy sa najlepsze z mozliwych:)
Kociaki pójdą po prostu do moich znajomych, a raczej ich rodzin:>
Jeden dwupak( Filipka i Sylwie) upatrzyła sobie mama kolezanki. Mieszkaja razem z kociolubnym psem w przepieknym domu z działką nieopodal Krakowa.

Drugi natomiast ( choc to jeszcze nie jest pewnie w 100%) chce wziac moj przyjaciel z Sosnowca dla siebie. Niedawno umarł mu pies i zostali w domu bez zwierzaka. Ale maja sie jeszcze dokladnie skonsultowac.

Obu domów jestem pewna 100% rzecz jasna.

Dodam ze zawsze przyjaciele czy znajomi pomagaja mi w szukaniu domów dla kociąt. A ze sa rozproszeni po całej Polsce to idzie to łatwiej.

Wspaniale :1luvu:
Najlepsze,że 2 idą razem bo one się bardzo kochają ;)
Rozumiem,że jak ptaszki wyfruną z gniazdka to możesz coś jeszcze dobrać ;) ?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Sob cze 05, 2010 12:03 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Lesia jest strasznie dzika. Nie daje się dotykać, fuka i łapencją wali :roll:
Danielek fuka tylko wtedy, kiedy leżą razem i mała się rozfuka na maksa. Pomiziany zaraz mruczy jak najęty :ryk:

ifciastu

[poprzednia][następna]